Kattungar och orenlighet

Anniborg Dahlgren December 27, 2015 Natur 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Varje år miljontals kattungar födda i Nederländerna, av olika raser med olika färger. Tyvärr, i dessa kattungar också kända bråkmakare, såsom inte rumsrena. Du har förmodligen redan vet det, de kissar igenom hela huset, även deras stora budskap de lämnar efter sig på din matta. Och sedan de dåliga lukter. Min artikel handlar specifikt med problem kattungar som inte är rumsren. Ha kul läsning. Kattungar älskar hur de ser ut, hur söta de är. Det är inte de enklaste djur att ha i ditt hem, många ägare kämpar med problem som renlighet. Tyvärr har många åtgärder har inga resultat, och du är kvar med den otäcka luften av ammoniak och fula fläckar på din matta. Orenhet hälsa är ett av de vanligaste problemen i kattungar, de vet inte vad deras behov ?? plats ?? och de nya ägarna är här helt frustrerad.

Varför är min kattunge inte potta utbildas?

Varför din kattunge är inte potta utbildas kan ha flera orsaker. Det är illa, vi är inte en mamma katt, de lär sig bäst från sin mamma, men när du redan har kattungen i huset, är mamma inte längre omfattas. För vårt folk, är det mycket svårt att visa en kattunge, hur det hela fungerar, och där kattlådan är.
Först fråga dig själv följande frågor innan du vidta åtgärder:
 • Min kattunge är gammal nog att vara utan mamma?
 • Inkluderar kullen en obehaglig lukt?
 • Det finns en katt som finns i ditt hushåll?
 • Kattungen vågar inte på kanten av kattlådan?
 • Kattungen hitta huven på kullen skrämmande?

Kattungar lär av deras 4: e veckan av sin mors saker som mat, och strö att gå vidare. De lär sig också saker om sin egen underhåll, tvätt och liknande. Men många människor får kattungar gått till mamman från 6 veckor, den här åldern är ännu för tidigt. Den lägsta rekommenderade åldern till 8 veckor, dessa veckor är mycket viktigt för en kattunge, de upptäcker i dessa veckor världen bättre, lära dig mer och lättare med mamma i dessa veckor. Många uppfödare envisas med att göra sig av med kattungen fram till 10 veckor för mamman och en del människor föredrar att bara 12 veckor.
Har du en kattunge som är oren, utan han / hon frågade mamma gick bort kan du prova följande lösningar:
 • Kitten sätta på brickan, om det visar behovet av att göra
 • Placera flera kattlådor
 • Göra attraktiv lådan, rengör det regelbundet så att lukt är borta
 • Du vågar inte kattunge i kullen, använd en bricka med upphöjda kanter som skräp
 • Ta bort locket på kullen utanför

Hjälpa min vuxen katt är orenlighet

Det händer ibland att en vuxen katt är orena, eftersom katter inte kan tala, de visar det överallt genom att göra just deras behov. Vad kan möjligen indikera katten är:
 • Kattsand är inte bra
 • Kattlådan är smutsig
 • Kattlådan är inte privata tillräckligt
 • Katten är sjuk

Men var försiktig, kontrollera noga om det inte sprutning, katter kommunicera på detta sätt med varandra. Genom att markera en stol för att ge deras urin eller koppar, lämnar de efter sin karakteristiska doft, detta säger en annan katt ?? ?? händerna från min stol. Katter är på sidan av huvudet doftkörtlar sitta, de använder detta doftkörtlar för att markera objekt, de sprida detta feromoner genom ditt hem för att säga ?? lämna mitt hus ??. Håll din katt ofta gör det, och du är verkligen desperat, konsultera en veterinär, kan det vara så att din katt är sjuk och behöver så snart som möjligt för att få en behandling. Det kan vara ganska ofarliga men det kan också vara allvarliga.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha