Katastrofer flyga med passagerarflygplan ?? 2000

Halsten Lundberg Februari 27, 2016 Underhållning 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Medan flygplanet innefattar deponera det sätter ned. Orsaken kan vara av teknisk natur, som inte hade förhindrats. Det kan också vara djärv otur att enheten faller ur himlen, en olycklig kombination av omständigheter som inte kunnat förutses. Personalen kan orsaka olyckan av felaktig användning och kan ställas upp i spelet. I det tjugoförsta århundradet är beklagligt men många krascher.

Charles de Gaulle-flygplatsen

2000

Under 2000 har flera plan kraschat alla med olika orsaker. Det dåliga vädret, en bit av titan skrot, plötslig förlust av hastighet, en fördröjd landning, hundratals personer tyckte att det året döden medan de var på väg till sin semestermål eller bara tillbaka från semestern flög hem. Ofta piloterna kunde inte göra någonting, som i fallet med Concorde som skulle flyga till New York från Paris. Den enhet som fyra minuter tidigare hade tagit fart hade förlorat en bit av titan som hade kvar på banan. Denna bit av stål från några centimeter kvitta en kedjereaktion där ingen stopp var. Concorde dödades, medan den typ av enhet hade rykte om sig att vara extremt tillförlitlig.

Flyg kraschar inom civil luftfart 2000


Oktober 31, 2000
På tisdag 31 oktober, 2000 kraschade Boeing 747-412 av Singapore Airlines. Crew förlora fyra av deras liv och 20 av de 79 passagerarna på 159. Planet lämnade Taipeis Chiang Kai Shek International Airport i Taiwan på väg till den internationella flygplatsen i Los Angeles i USA.
Väderförhållandena var dåligt. Några sekunder efter starten planet träffade en betongvägg och maskiner och kollapsade tillbaka på jobbet. Enheten bröt och fattade eld, gled ner banan och kraschade in fler föremål med anknytning till det arbete som görs på flygplatsen och anlände till slutet av banan att stanna.
23 augusti, 2000
På onsdag 23 augusti, 2000 kraschen av Airbus A320-212 Gulf Air. Alla passagerare, åtta besättningsmedlemmar och 135 passagerare dödades. Planet kvar från Cairo International Airport i Egypten på väg till Bahrain International Airport.
Planet närmade sig flygplatsen som är slutdestination vände besättningen på landningen, men bröt den. Vid den andra landning, föll instrumentet för snabbt och kollapsade i havet.
25 Juli 2000
På Tisdag 25 Juli, 2000 kraschen av Aerospatiale / BAC Concorde 101 Air France. Alla 100 passagerare och nio besättningsmedlemmar dödades. På marken falla ytterligare 4 offer. Planet lämnade Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen i Frankrike och anländer till New York John F. Kennedy International Airport.
Avresan försenades på grund av ett tekniskt fel. Vid start körde ett hjul av landningsstället oover en bit skrot liggande på banan. En stor bit av gummi av däcket därpå slog mot undersidan av vingen och gjorde skador på bränsletanken. Bränslet droppade ut gav en blåslampa, motorer misslyckades, landningsstället inte kunde vikas och lutas telefonen och arbeta ungovernable. Ultimate borrade enheten är i en bilaga till Hotel Les Relais Bleu och fattade eld.
17 juli, 2000
På måndag 17 juli, 2000 kraschade en Boeing 737-2A8 Alliance Air. Var i enhet 6 besättningsmedlemmar och 52 passagerare. Tre passagerare överlevde kraschen, på marken var fortfarande fem offer.
Flight 7412 avvikit från Calcutta för en flight till Patna, Lucknow och Delhi. Med hjälp av landningen piloten bad om tillåtelse att göra landningen via en annan väg. Tillståndet kom, och planet gjorde en vänstersväng, men kom att sväva. Det slog några hus, exploderade i en eldboll och bröt sig in i fyra bitar.
22 juni 2000
En Xian Yunshuji Y-7-100C av Wuhan Airlines kraschade med 38 passagerare och 4 besättningsmedlemmar ombord ner. Alla omkom. Wuhan Airlines flight 343 lyfte från Enshi för en flight till Wuhan. Vädret var dåligt, med regn, intensiva åskväder och vindskjuvning. Därför besättningen lämnade planet cirklar tills värsta stormen var över. Vindskjuvning gjorde krascha enheten. Del kraschade in i en gård och resten kom in i Han River besök. Sju arbetare som var upptagen med sitt arbete på floden dog också.
April 9, 2000
På Onsdag April 19, 2000 kraschade en Boeing 737-2H4 Air Filippinerna ner. De 24 passagerare och 7 besättning alla omkom. Planet vänster från flygplatsen Manila Ninoy Aquino International Airport i Filippinerna och ville Davao-Mati City International Airport i Filippinerna flygningar. Planet kraschade efter en försenad landning i en kokosnöt plantage.
31 januari 2000
På måndag JANUARI 31, 2000 kraschade en McDonnell Douglas MD-83 i Alaska Airlines. Av de 83 passagerare och fem besättningsmedlemmar ingen överlevde kraschen. Alaska Airlines Flight 261 lyfte från Puerto Vallarta för en flight till San Francisco och Seattle. Det fanns ett problem med en stabilisator och planet lyfte med nosen ner, vända och flyga upp och ner på Point Mugu i 650 meter vatten.
30 januari 2000
På SÖNDAG 30 januari, 2000, en Airbus A310-304 kraschade Kenya Airways. Av de 179 passagerarna överlever tio personer katastrofen. Kenya Airways Flight 430 lyfte från Nairobi till Lagos och Abidjan. På grund av vädret flygningen omedelbart gick till Abidjan ?? natt för att flyga tillbaka till Lagos. Strax efter start av enheten föll igen och störtade ner i havet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha