Kanin: kanin har en delikat smak och är lätt

Kanin har en delikat smak och det är magert kött. Men många människor inte äta kanin. Även om det är mycket välsmakande. Kaninkött var tidigare bäst att äta mycket, eftersom när folk alla åt vad som var lös och fastnade. Numera kanin eller hiphop, men bara till en viss grupp. Så konstigt är det inte. Kanin är lätt och magert kött har en delikat smak och är saftigt. Kanin är också mycket lämplig för julmiddagen.

Kanin: magert kött

Folk vill inte längre tabeller tunga med kanin Kan alla riktningar. Kanin är inte bara bra smak och saftiga, det är särskilt magert kött. Dessutom är kaninkött alltid anbud, eftersom kaniner slaktas när de är unga. Tama som slaktas efter 12 till 13 veckor. Köttet är saftigt och mört och lättsmält. Ofta människor gör ibland tuffa genom att sätta ister eller grädde för att lägga till. Även köttarter själv lämpar sig mycket väl som en lätt lunchmeny.

Tama kanin eller vildkanin

I grossister, men även i fjäderfä återförsäljare, både tama och vilda kanin till salu. Om allt är bra är det faktum om det är tama eller vilda kanin, men annars är det att se den ordentligt. En tam kanin har en stark bred rygg. Dessutom är köttet blekrosa. En smidig och blek lever utan mörk missfärgning av den inhemska kanin indikerade att köttet är färskt.

Wild kanin: mycket mer gamey smak

En vildkanin är mindre än hans tama bror. Dessutom är det kött ljusare i färgen och har en uttalad vild smak.

Möra köttet i en tam kanin

Köttet av en tam kanin är mörare än en vild en. Dessutom, den vilda sorten mycket torrare. Därför är det som skall gebardeerd. Detta är omslags av lappar med vild fett, ister eller fett för att förhindra att köttet från att torka ut under gräddningen.

Hur man förbereder din kanin?

Med kanin kan faktiskt alla göras. Här är möjligheterna:
 • Gryta
 • I bakformen
 • Grädda i ugnen
 • Ånga
 • Wokar
 • Stir Fry
 • Grillning på grillen

Lättsmält kött

Kaninkött är lättsmält och har en mager typ av kött. Kaninen ben innehåller ca 4 gram fett per ounce. Den kan således användas väl i en diet. Ryggen och axlarna av kanin har något mer fett än de andra delarna av djuret. Per 100 gram de tillhandahåller mellan 8 och 12 gram fett. Vem bantning kan därför bäst att ta bulten och fettet avskurna. Han eller hon äter sedan en riktigt magert kött typ. En servering av 100 gram kanin levererar så ?? s 150 Kcal.

Näringsämnen i kanin

Per 100 gram kanin kan hittas följande näringsämnen:
 • Iron 4,3 mg
 • Kalium 376 mg
 • Fosfor 247 mg
 • Zink 2,2 mg
 • Selen 43 mikrogram
 • Vitamin B12 2,3 ug

Omega 3-fettsyror

Nice är också i allmänhet att kanin innehåller mer omega 3-fettsyror än annat kött. En tredjedel av köttet består av mättade fettsyror, resten från kolesterol vänliga och omättade fettsyror. Halten av kaninkött kolesterol är i allmänhet lägre än 50 mg per 100 gram. Rabbit är så hälsosamt eftersom djuren äter också. Deras diet består mestadels av alfalfa och linfrön. Den innehåller också en hel del vitamin B12 och goda proteiner. Dessa proteiner är viktiga byggstenar för kroppen. Vem har järnbrist kan vara mycket bra kanin mat, eftersom det är en hel del av det i en kanin eller kaniner regelstycket.

Året runt försäljning

Kanin är faktiskt erbjuds under hela året till salu. Visst grossisterna har ständigt i lager. Förutom fryst kanin kanin erbjuds också.

Ballotine av kanin korv

Förutom ?? regelbunden ?? kanin ur en pott finns det fler och fler produkter tillverkade av kanin. Som exempel kan nämnas:
 • Ballotine
 • Kaniner Burger
 • Kaniner Sämsta

Vad är ballotine?

Ballotine är benfritt kaninkött är fyllda och sedan rullade och bundet. Det kan bland annat vara, fylld med plommon. Nämligen kanin och plommon är en mycket bra kombination.
(0)
(0)
Nästa artikel Information om munskydd

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha