Kamrater ras, Kamrater Äta

Gullis Samuelsson December 26, 2015 Miscellanea 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Gå alltid att köra med någon; innan du går till gymmet du alltid ringa din mest pålitliga vän. Vad sporrar dig, vad med sin entusiasm och beslutsamhet, det hjälper dig också att göra bättre. Den som vet allt om hur man tränar på andning, om hälsosam kost. Forskningen sade att gå ut med när du går ut för att äta.

Äta ute är en bra ursäkt för att lämna huset, umgås med vänner - och inte behöva laga mat och städa upp efter dess. Men när du försöker rimetterti på rätt spår, hälsosam kost, uppmärksamma delar, och vara noga med att inte överdriva det, kan restaurangen vara en fälla så bra. Menyn verkligen inte hjälpa dig att räkna ut hur många kalorier en maträtt innehåller, eller om det var tillagas med omega-3 finns i olivolja, eller med mättade fetter i smör. För att inte nämna det faktum att restaurangerna är verkliga platser i frestelse: pommes frites och desserter som innehåller mycket fett, så vacker och inbjudande, omöjligt att reproducera inom de fyra väggarna i huset. Det visade sig att människor tenderar att äta mycket mer utanför hemmet, särskilt i gruppen - och ju större gruppen är värre. Ät med en person redan ökat med 28% konsumtion av livsmedel; ett bord för sex? Kasta sedan denna procentsats till 71!

Så, hur man ska gå ut på middag utan kontur omvändelse? Ny forskning tyder på svaret: bara gå ut på middag med en vän som har din samma intentioner. Resultaten, som presenteras i 2013 vid det årliga mötet för jordbruks- och Praktisk Ekonomisk Förening, visar att när en grupp, människor tenderar att beställa vad de beställer andra. Om dina vänner välja hälsosamma matalternativ och fattiga i kalorier, kan du också vill att du ska äta hälsosamt och låg i kalorier; Det är en form av stöd är lika!

Forskning vid University of Illinois betonar hur människor visa att de vara lyckligare om deras val liknar andras - även om de inte skulle beställa en välsmakande men hälsosam mat, eller en enkel sallad. Slutsatsen? Vänner som är intresserade av välfärd och hälsa, kommer att leda till hälsosamma middagar och så entusiastiska diners.

Nedan föreslår vi fyra enkla metoder som kan hjälpa dig att hålla förankrad till din hälsosamma val:

1. Välj innan du äter. Många restauranger sätta sin meny online; efter lunch, välja noga vad man ska äta till middag, besöka webbplatsen för restaurangen där du kommer att gå. Denna modius kommer dina val inte dikteras av önskemål för tillfället ".

2. Beställ först. Ingen vill vara den som tar de grillade grönsaker och brunt ris efter det andra har varit nöjda med smörig pasta och hamburgare fyllda med sås. Undviker därför denna fälla smygande, beställning före de andra; du kan även få dem att ändra sina val så okonventionella.

3. Var uppmärksam på portioner. Delar av restaurangen är ofta mer generösa än de som du förbereda hemma för dig. Om du redan känner halvfull middag, fråga om du kan ta bort hem med dig resten; så du kommer att fylla dig på middag, och tjäna en extra måltid: den fria lunchen nästa dag.

4. Undvik påfyllning. Om servitören går att fråga dig om du fortfarande vill ha mer att dricka, undvika; påfyllnad är bra för din plånbok, men inte din mage. Ofta buffett eller brasilianska restauranger, men denna formel är också populärt i amerikansk diner i många restauranger och sino-japanska tack vare formeln "allt du kan äta". En studie bekräftade att folk kommer att äta ca 73% mer soppa om deras cups fylls medan de äter eller väntar på andra order. När du vill ha en annan korg av bröd eller ett glas vin eller annan dryck, en enkel och artig "nej tack", är det bästa valet, och den enda att få ut; servitören kommer inte bli förolämpad och du och din mage kommer att bli lyckligare nästa dag.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha