Kampen mot narkotikasmuggling ubåt med en ny utmaning

Addi Sandin April 24, 2016 Miscellanea 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med saluföring av en läkemedelsförening är pengar intjänade. Men innan ?? där ?? når konsumenten måste få dem först i mottagarlandet. I en pågående schackmatch mellan polis och narkotikamaffian, handlare söker uppfinningsrika lösningar i hela landet, i luften eller till sjöss. Nya ubåtar har införts och även högteknologi sprider sig snabbt.

Transport av vatten

Colombianska drogkarteller komma med nya sätt att föra sina tvivelaktiga varor. Efter fiskebåtar och motorbåtar verkar avancerade ubåtar ultimata nya transportmedel för att förhindra avlyssning. De mest kraftfulla producenter läkemedels ligger i den andinska regionen. Hitta den största marknaden dem i USA. Därför finns det ofta om havet och i synnerhet på Stilla smugglade. Under en lång tid detta hände med fiskebåtar där läkemedlen gömda under ett lager av betong till exempel. Via kurir kokain i mindre förpackningar längs Mexiko fördes till Amerika. Också genom de snabba motorbåtar som kan föras i land.

Letar du efter andra metoder

Eftersom sjötransport ökad risk innebar eftersom polisen patrullerar ständigt båtar, radarsystem, knarkkarteller sökt andra, mer tillförlitliga metoder. Till exempel under de senaste åren, de använde alla båtar som är delvis under vatten bär och så vidare avlyssning flydde. Sedan de utvecklat ett slags gör det själv ubåtar som bär strax under ytan och kunde bära upp till åtta ton kokain. Fiskare användes ofta för detta ändamål får obligatoriskt eller inte jobbet var. Korsningen till Mexiko tog två veckor eftersom det seglades mycket långsamt för att inte svälla uppstod som kunde upptäcka radar.

Sofistikerade ubåtar

Under sommaren 2010 av den amerikanska Drug Enforcement Agency i djungeln i Ecuador, nära den colombianska gränsen, gjort en upptäckt format som visar hur drogmaffian alltmer uppfinningsrika fortsätter att fly patrullbåtar. Upptäckten av en nybyggd 30 meter lång ubåt i kamouflage färger med ett periskop, lura står hög, syrgastuber och ett luftkonditioneringssystem, som drivs av diesel och batteri ?? s, orsakade stor uppståndelse. Den högteknologiska ubåt byggdes speciellt för användning i floderna i djungeln, men också för passage av Stilla havet med hög hastighet. Det upptäcktes tusentals kilo kokain ?? s. I närheten av torrdockan där ubåten hittades bostäder planerades för tio arbetare.

En ny utmaning

Med upptäckten av dessa läkemedel ubåt regeringen visste genast att en ny utmaning är att komma fram i kampen mot narkotikahandeln. Det var första gången som polisen stod inför en drog ubåt. Kommer drogkriget nu utkämpas under vatten?
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha