Kamp Vogelsang i Eifel National Park

Heike Hammarberg Februari 29, 2016 Underhållning 5 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I den tyska Eifel är den tidigare militära träningsläger Vogelsang, en kvarleva från den nazistiska eran, 110 kvadratkilometer och 2006 används av den belgiska armén. Den holländska armén utövas här ofta. Författaren till denna berättelse var där i 1971 för åtta veckor och hade tiden av sitt liv i en verkligt makalös naturlig skönhet. Nu soldaterna har lämnat denna före detta elitskola i den nazistiska ?? s Visitor Center National Park Eifel.

Kamp Vogelsang, mitt i nationalparken Eifel

Efter 60 års användning för militära ändamål är Vogelsang lägret från den 1 januari 2006 till allmänheten. Eifel National Park är nu klar den tidigare militära övningsområdet Vogelsang i Gemund och monumentala slottet Vogelsang sedan januari 2006 i detta område för att höra. Slottet byggdes 1936 som en skola för ny ram för Hitlers NSDAP. Över sjuttio år senare, att någon där varje dag ta en titt.

Ursprung och historia slottet Vogelsang

På trappan i paraden marken av slottet Vogelsang njuter en sprickbildning vacker utsikt över den djupa underliggande Urftsee och omgivande Eifel kullarna. Svårt att föreställa sig, men stod på exakt samma ställe i November 1936 Adolf Hitler. Führern hade inget öga för landskapet, men såg stolt på marschera förbi honom fyra hundra unga soldater. Nära leden förde framtida elit parti honom Hitler honnör. Unga tyska män minst 21 år var. Naturrein ariska rasen.
I den nordöstra spetsen av Eifel Nature Park, detta komplex av 50 byggnader byggdes i början av trettiotalet som en av de tre tyska Ordensburgen. Dessa var utbildning och träningsläger för eliten av nationalsocialistiska unga män: de Junkers. Under tre år var de tvungna att utbildas för att bli framtida ledare i Tredje riket. Nazisterna ?? s återspeglades som det ärorika förflutna. Den Ordensburg Vogelsang erbjuds vid den tidpunkt då tuffaste utbildning
som började i Tyskland. Innan dess hon besatt inkluderar idrottsplaner, en biograf, en friidrottsarena, en flygplats och en stor swimmingpool.
I Vogelsang de stannade ett år och de undervisades i fördärvliga ras filosofi nationalsocialisternas och inom idrotten. Massor av sport. Stående på balkongen du kan se ner till dalen, bakom sovande baracker fortfarande sport fält, till exempel antika anlagda amfiteater, en sporthall och en inomhuspool som numera är lika fantastisk på den tiden. Brill bärare krävdes inte. Och en skola certifikat, hade de unga män, särskilt inte i sina fickor för utan mycket träning de var mer formbara för parti ideologer som tog dem i handen.
Bortsett från ett par månader strax efter kriget 1945 slottet var aldrig tillgängliga för allmänheten. Under kriget styrde nazisterna här ?? s, och efter kriget var här successivt amerikanerna, brittiska och belgarna chefen. Den holländska armén utövade här ofta; Författaren till denna berättelse praktiseras där 1971 för åtta veckor med den 16: e Armored infanteribataljon från Oirschot och hade tiden av sitt liv i en verkligt makalös naturlig skönhet. Nu soldaterna ha lämnat denna före detta elitskola i den nazistiska ?? s ska omfatta centrum besökare av nationalparken Eifel.

Byggnaden komplex av slottet Vogelsang

Den av en Köln arkitektritade Anläggningen är byggd av sten, från tre stenbrott i Rurtal. Byggnaderna är fasta och att tiden också ganska modern. På insidan allt har byggts av betong. Dessutom gjorde de användning av antika grekiska arkitektur och slottsbyggnaden från sjuttonhundratalet.
För att bilda plattform på vilken slottet är byggt, var 220 000 kubikmeter berg bort. Hela byggnaden är fortfarande värms upp av den ursprungliga ånguppvärmning från 1936. Det hela ser mycket spektakulärt. Speciellt när man tittar på komplexet på ett större avstånd, är Vogelsang enormt imponerande om. Men förvisso är det mycket väl integrerade i landskapet.
Om du har mod och uthållighet för att hålla 173 steg att klättra den smala spiraltrappa dig från toppen av tornet en magnifik utsikt över den komplexa och det omgivande området, inklusive de stora skogarna i nationalparken. Du ser också dammen som skiljer Urftsee av lägre Rursee.
När kriget bröt ut 1939 och utbildning av det nya partiet eliten revs, Vogelsang var långt ifrån färdig. Det fanns fortfarande en enorm "Haus des Wissens" är byggda med bibliotek och salar där tusentals unga män samtidigt tvungen att läras ut. Belgarna har sina grundvalar i femtiotalet, byggde sina kaserner och en magnifik teater, som är också ett skyddat monument har blivit.
Nazisterna ville bygga här ytterligare två hundra meter höga klocktornet, en ryttarstadion, en idrottsarena som liknar den olympiska stadion i Berlin och en KDF-hotell, som i stället hade att erbjuda två tusen gäster, naturligtvis part. Det är inte längre ske. Kriget gick även några av de befintliga byggnaderna ner. Två av de tio barackerna förstördes under allierades bombningar av Urft- och Rurseedammen och sporthallen och våningen ovanför matsalen.
De flesta nazistiska symboler har försvunnit. Streaked bokstavligen av amerikanerna eller tas bort av den brittiska eller belgarna. Ett hakkors är fortfarande synliga. Inte för den vanliga besökaren. Bara under sakkunnig ledning.
En start har gjorts till hela området till en stor naturpark. Det används bland annat ett nytt vägsystem. Rangers leder besökarna runt. Dessa inkluderar rangers rekryterats från skogsarbetare som nu är i ett helt annat sätt, lära sig att hantera skogen än de var vana vid. Området är unikt eftersom stora delar under en lång tid förblev opåverkade. Invånare. Wollseifen är den enda byn som ligger där. Det tömdes 1946 då praxis tillämpades.

Öppnande för allmänheten

Eftersom portarna öppnades den 1 januari, 2006 kommer varje söndag, flera tusen besökare med en av guiderna för att göra en turné. Andra dagar det är konstant drivs av människor som vill se den tidigare nazistiska centrum ibland med mina egna ögon. Det låter publiken ta en titt i och runt Vogelsang, som är ett stort komplex med över hundra hektar odlad areal. Många vandrare som hade touring nu fritt tillgängliga tidigt 4300 hektar övningsfält måste sitta på, men bara intresserad. Endast det absolut inte kan vara en vallfartsort för nynazister ?? s.

National Park Eiffel nära

Nationalparker är skyddade områden där naturen är kvar till sig själv. Man drar sig tillbaka och observatören och upptäckare av de processer som naturen skapar för sig själv. Nationalparker är därför forskningsområden inom vetenskapen. Idén kommer från USA, där 1872 den första Yellowstone nationalpark grundades.
Implantationsstället på grund av deras unika bokskogar är det väsentliga i nationalparken Eiffel. Dessa inkluderar Kermeter redan Carolingian välde skog, ström dalar, hagmarker, ängar påskliljor och ovanliga öppen mark vidder av den tidigare trupputbildningsområde Vogelsang, som dag efter dag kör spelet kan observeras. Med denna bild av skogens djur som återkommer i nationalparken, kan bevarande tanken permanent etablerad och bildar en attraktion för allmänheten. Ingen annanstans kan du skogens djur som orörd närmar sig, de ser, röra och bli fotograferad med dem.
Eifel landskap med rika kulturella och historiska tradition som går långt tillbaka i förhistorisk tid. Livet för folk alltid bar stämpeln av de egenskaper som naturen: dess läge i de centrala högländerna mellan Meuse, Mosel och Rhen och därmed höra hårda klimatet. Samtidigt bestämdes handel och interurban Aachen, Liège, Köln och Trier livet och tänkte på varje dag av de boende.
I stora delar av Rureifel bedrivs på ett ekologiskt ansvarsfullt sätt jordbruket. Att bland annat innebär att den attraktiva Hecke Liggande bibehålls. Fler och fler barrskog omvandlas till lövskog. Speciellt bok och ek träd planteras. Detta skapar igen ?? bok hallar ??, så heter på grund av dess släta, något silver stammar av bokträd som liknar kolumner och det öppna utrymmet under pelarna ?? ?? stöttas tät huv. Den
Kermeter i Heimbach, mellan Rurtalsperre och Urfttalsperre, innehåller mycket gammal bok och massor av död ved är viktigt för bland annat hackspettar. Det är 3100 hektar den största sammanhängande bokskog området i norra Eifel.

Öppettider och tillgänglighet

Domänen är öppen dagligen 8-20 pm, köket dagligen från 10-17 timmar.
Flyktingförläggningen, kallad Adlerhof, kan du nå från Einruhr via B266 mot Gemünd.

Dagliga turer

Åtföljs av erfarna guider finns också dagliga 90 minut guidade turer för enskilda besökare.
Vi börjar varje dag kl 14:00 pm, på söndagar och helgdagar även klockan 11.00.
Kostnaden ?? 3,00 per person, men barn under 12 kan delta gratis.

Rekommenderas för en semester

Och för dem som vill ha en vecka för att njuta av den underbara naturen i Eifel och Ardennerna och letar efter en lämplig semester, kan följande rekommenderas. För att delta i Bart Brentjens Challenge Jag stannade nyligen med några cykel vänner för en vecka i en nyligen renoverad medeltida semester i Limburg Eijsden. En äkta pärla .....! Och alla inom ett stenkast från en av Limburg kullar, och belgiska gränsen, Eifel och Ardennerna. Inte bara ett måste så för mountainbikecyklister och turnera cyklister som vill förbättra sin kondition, men för alla som vill ha en trevlig semester i sitt eget land kommer att tillbringa en bra bas för angränsande naturområden i Tyskland och Belgien.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (11)
Romanus Blomqvist
  Like 2   Dislike 0

Är det möjligt för mig att ge rätt plats på lägret i Vogelzang att justera GPS? Tack på förhand.

Liss Åkerström
  Like 5   Dislike 0

Mycket trevlig artikel! Jag var där i juni 1985 och återigen under vintermånaderna för tidig 86th som en lastbilschaufför i det militära. Mycket imponerande, särskilt de massiva byggnader, slående var att de tyska nazi texter om flera väggar och statyer ord som "Führer" var hackade bort. Jag minns poolen i nazistiska stil där vi bara kunde simma med en badmutsje på. Jag har flera bilder av lägret och den vackra naturen och den så kallade. "Utbildning byn" som jag aldrig gjort klart om det var en riktigt gamla by eller att det senare byggdes endast oefenen.Tenslotte, mindre trevliga var minnen av centralköket där vi själva var tvungna att äta. När vi gjorde den stora köksmaskiner till tusentals kackerlackor kom ut! Verkligen obeskrivlig, var en dag efter köket avvisas därför för vidare användning ??

Linné Antonsson
  Like 0   Dislike 2

Trevligt att läsa den här artikeln. Jag fick min slutövning KMA Basic Officer Training haft det under sommaren 2004, två veckor. Underbara sommarvädret. Fantastiskt herinneringen.Wat Jag minns fortfarande väl var kullarna där du tittat på från slottet. Konturerna av en enorm hakkorset var fortfarande synliga i form av fällda träd vänster / ny beplanting.Verder vi gjorde en svala nedstigning från tornet. Fyra Tonner utarbetande, kabelspänningen. Jag kommer definitivt titta på det igen.

Sam Mörner
  Like 5   Dislike 0

Hitta en verkligt foto av adler byggnad ett hakkors.

Caria Aspelund
  Like 1   Dislike 2

1956 Jag var stationerad där för övningar i tjänsten, 42 tunga granatkastare compie dubbelt facilites Gemund Schleiden. Jag kommer dit nästa sommar en annan blick i parken. Gr. Gerard

Reinholt Aberg
  Like 3   Dislike 2

Jag tillbringade en del av min militärtjänst 1975 i Vogelsang. Det var då vintern och BARkoud! Vogelsang Låt mig därför inte exakt ett positivt intryck. Jag har just upptäckt att det förra lägret är öppen för allmänheten och vill ut nostalgisk synvinkel och säkert för natur gå besök. Tack för ert betänkande, fann jag det mycket trevligt att läsa och jag lärde mig också lite.

Jackie Högberg
  Like 0   Dislike 2

I november 1972 har jag haft sedan min sista praktik Tyskland. Det var fruktansvärt kallt. Våta kläder torkades i speciella torkkammare under i källaren. Imponerande byggnad, jag minns, med fruktansvärda tjocka väggar. Jag än en gång kom 2006. Den var fortfarande hända soldat. Nu har jag läst att det är öppet för allmänheten, jag tänker helt att besöka det igen.

Lucinda Eklund
  Like 0   Dislike 2

Jag var där i 1952 som en soldat, och 1954 vid herhaling.Vorig år jag besökte lägret.

Faje Amundson
  Like 1   Dislike 0

Vogelsang ip, 53937 Schleiden, Tyskland Kommer från Aachen kan hålla Einrurh den bästa platsen på Rurhsee. Därifrån är det fortfarande en stigning av ungefär 8 kilometer till den tidigare övningsfält. Kommer från det hållet är det till vänster. Det går inte att missa.

Annegrete Sundqvist
  Like 0   Dislike 0

Tyvärr, jag kan inte helpen.Na det 42 år var jag i dag än en gång på lägret Vogelsang. Mycket imponerande! Synd var att det genomförs stora strukturer i det ögonblick som skall slutföras under 2014. Ett antal landmärken som en följd av dessa verksamheter för närvarande ut att komma in / för att bewonderen.Maar när jag ser vad en enorm och imponerande komplex läger Vogelsang efter alla dessa år fortfarande, jag är förvånad över att det finns byggnadsarbeten 1934 påbörjats, där det stod som värd för första undervisningen 1936 och att arbetet med denna enorma komplex redan färdig 1940. Mycket imponerande!

Agar Wahlström
  Like 5   Dislike 0

Herr Smeets, mycket för att svara på min artikel. Jag var dock inte känt att redan vid denna tidpunkt holländska soldater stationerade i Eifel. I min bekantskapskrets det finns vissa människor som har övat på 50-talet i Frankrike .Ställdon ivrig sport cyklister och naturälskare jag hitta sommarmånaderna regelbundet i Eifel. Jag tycker fortfarande de vackra omgivningarna och rust.Ik hoppas att ni har min artikel kan waarderen.Met vänliga groetenSerkozy

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha