Kamomill olja - Fördelar och egenskaper

Gustaviana Bergmann Februari 28, 2016 Miscellanea 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kamomill är en ört som fungerar som lugnande och mag samt mjuka och lätta på huden och håret. Med inom- och utomhusbruk, kan kamomill användas som naturligt lugnande medel, som verkar för att bekämpa nervösa spänningar, sömnlöshet och huvudvärk. Oljan utvinns ur kamomill genom kallpressning för att bibehålla sina fysikaliska och kemiska egenskaper, förbättra deras färg, smak och arom, och koncentrera sina fördelar.

Fördelarna och kamomill olja egenskaper

Kamomill olja indikeras för att lindra muskelvärk, huvud, tänder, öron, bortsett från migrän och härrör från reumatism smärtor. Vidare kan det användas för behandling av flera hudproblem såsom akne, eksem, utslag, sår, torr hud, dermatit och allergiska reaktioner. För barn, är ansökan i tandköttet att lindra klåda av födslar tänder, förutom kramper och diarré. För kvinnor, kan användas för att lindra smärta som härrör från premenstruell spänning.

Det har smärtstillande, antiallergiska egenskaper, kämpe anemi, kramplösande, antidepressiva, antiemetiska, antirreumática, antiseptisk, kramplösande, bakteriedödande, healing, mag-, diuretika, emenagoga, mjukgörande, FEBERSTILLANDE, lever-, lugnande, MAGMEDICIN, tonic och avmaskningsmedel. Det har avslappnande effekt eliminera känslomässiga spänningar, ilska och rädsla, och ge tröst, känsla av frid och välbefinnande.

Använda kamomill för att lugna huden och hårvård?

Dess fördelar för huden kring behandling av brännskador, blåsor, sår, sår, bölder och sår, och kan bli ännu stöd i behandlingen av acne, ben-idrottsman, herpes, eksem och allergier, samt förbättra hudens elasticitet. Den kan användas i form av kompresser eller massage det drabbade området direkt. Kamomill har blekning egenskaper, hjälper till att rensa både hud och hår. För att uppnå sina lugnande mål för huden, kan du använda i form av kompresser med kamomillte eller olja upplöst i vatten, eller i form av badet genom att placera några droppar olja i ett badkar eller en blombukett torr.

Användningen av olja i huden, förutom att bekämpa det onda som nämns ovan, bidrar till att stärka huden vävnad, fuktgivande och skydda den mot torrhet. Hårvård, är deras förmåner uppmuntrar: oljan skapar skikt som tätar kablarna, hålla dem släckt, och tillbaka lyster, skyddar hårbotten och naturligtvis ljusare färg.

Det finns kontraindikationer?

Kamomill, och dess eterisk olja bör inte konsumeras av gravida kvinnor, särskilt under de första fyra månaderna av graviditeten. I stora mängder kan det vara något hypnotisk eller sövande. Kamomill olja bör användas alltid spädas.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha