Öka hypotekslån

Det finns flera skäl för att höja hypotekslån, såsom en renovering eller underhåll. Öka inteckning kan på flera sätt, nämligen genom lömska ökning och öka genom att åter registrering.

Öka Mortgage: Finance Transformation

Att betala för en renovering, är det inte nödvändigt att offra alla dina besparingar eller ta lån. Eftersom du kan också öka inteckning. Detta är bara möjligt om huset har ett värde. Detta innebär att marknadsvärdet är större än inteckning vilar på huset. Om du åter använda pengarna till ombyggnad av huset, är intresset avdragsgilla. Dessutom är räntan lägre än med en konventionell lån eftersom huset som säkerhet.

Inteckning höjning för stora kostnader

Stora utgifter såsom att köpa en ny bil kan också vara en möjlighet att öka inteckning. Emellertid är intresset inte avdragsgilla.

Enskilt öka hypotekslån

Vid stängning av inteckning kan du ta en högre abonnemang. Detta innebär att du registrerar ett högre belopp i fastighetsregistret eller mängden av inteckning. Så nu kan du utan att gå via en advokat öka lånet upp till det belopp som inteckning är registrerad. Du sparar då notarieavgifter.
En förutsättning är att hypotekslåneinstitutens samtycker till ökningen i inteckning. Det ser till värdet på huset och på inkomst.

Inteckning ökning av re-registrering

Ett annat sätt att öka inteckning är genom omregistrering i fastighetsregistret. Du skriver inteckning igen, på en högre inteckning belopp. Nackdelen med denna typ av inteckning ökningen är att det handlar om kostnader. Tänk på avslutande kostnader, värderingskostnader och advokatarvoden.

Topplån

För att frigöra extra pengar är att ta ut en andra inteckning alternativ som du kan överväga. Du kan sedan organisera den andra inteckning termer räntebindningstid och formen inlösen. Det är även möjligt att ta ut inteckning på en annan bank. De flesta långivare, dock kommer inte, om den första inteckning på konkurrenten ?? ?? körningar. Du får också ta itu med juridiska kostnader, värderingsavgifter och avslutande kostnader som kan köras på rätt sätt.

Ny utestänga

Du kan också helt återbetala gamla inteckning och en ny inteckning stängning eller refinansieras. Det kommer att finnas ett straff för förtida återbetalning skall debiteras. Dessutom är det för de flesta människor inte ett realistiskt alternativ.

Slutsats - Mortgage Ökning

Öka inteckning är faktiskt en form av lån, är det övervärdet på huset som används för ett större inköp eller för att finansiera en renovering. Det finns olika möjligheter, som omregistrering i fastighetsregistret, stängning av en andra eller till och med en ny inteckning och privat höja inteckning. Låt dig alltid meddela i förväg via en mellanhand.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha