Öka fettförbränningen

Öka fettförbränning: arbets tips! Fettförbränningen är något som vi alla gör när förlora vikt. Fettförbränning bör vara upp! Ändå är det ofta misslyckas med att falla permanent bort och vi kommer förr eller senare i kontakt med jojon effekt. Hur kan du öka fettförbränning bra?

Vad är din fettförbränning?

Fettoxidation av kroppen är mängden fett i kroppen brändes under fysikaliska processer. Kroppen kan ses som en anläggning, där maskiner finns tillgänglig 24 timmar om dygnet på jobbet. Hjärta, lungor, metabolism, går allt smidigt. För att även hålla igång, behövs det bränsle. Detta bränsle får kroppen från fett. Fettförbränning så.
Att jämföra det med en bil: utan att bränna bensin inte köra bil. Utan en fettförbränning kropp kan inte fungera. För att hålla kroppen igång bra, det är minimal fettförbränning per dag. Detta kallas basalmetabolismen. Den basala ämnesomsättning per person kan variera inom vida gränser, men kommer typiskt att vara mellan 1100 och 1600 kcal per dag. För att flytta, finns det också behöver energi. Ju mer rörelse, krävs mer energi. Tänk på det så snabbt uppföra en bil: detta blir ytterligare en bränsleinsprutnings tillåter honom att bära denna extra rörelse.

Viktminskning och fettförbränning

Vem vill gå ner i vikt, måste du bränna fett. Överviktiga människor lagra överskottsbränsle i form av fett i kroppen. När detta bränsle inte används, kommer fett gradvis blivit en hit i fettceller. Resultatet är att fettcellerna blir större, och det finns nya fettceller bijgemaakt. Kroppen expanderar. Ett överskott av fett i kroppen är skadligt för hälsan. Det orsakar olika sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, andningsproblem, diabetes etc.

Öka Fettförbränning: Hur gör du det?

De flesta människor som vill gå ner i vikt, gå på en diet: de ger ett minskat intag av kalorier, och därmed minskad fettlagring. Nackdelen med detta är, att kroppen är van vid minskat intag av energi. Kroppen är en smart sak: när det finns tillräckligt med energi för en lång tid, kommer kroppen att gå in i energisparläge. Detta innebär att kroppen börjar sänka basalmetabolismen. På detta sätt kan energiförbrukningen begränsas. Till exempel under ett krig med mycket lite mat finns, händer det att människor fortsätter att leva i många år med endast 700 kcal per dag.
En nackdel med dessa låga basala ämnesomsättning är att kroppen väntar på bättre tider. Än en gång mer mat kommer in i kroppen kommer att lagra det som fett omedelbart. För kroppen är mycket viktigt att göra detta: Det har visat att det finns perioder av matbrist existerar. För att överleva en efterföljande livsmedelsbrist, är det nödvändigt att ha så mycket som möjligt fett på lager.
Människor som är på en diet och plötsligt lite mer mat, vet denna effekt som den fruktade jojo effekt. Så småningom kommer vikten ökar mer än tidigare.
Fettförbränning kan ökas genom att utöva: det kräver mer energi. Viktigt, konsumerade extra energi under träning, inte äta det. Så är det brände mer fett än tas emot.

Håll din kropp fool

En annan bra metod att bränna, vilket tyvärr diskuteras för lite fett, är det idiot egen kropp. Någon som varje dag i 1500 kcal äta för att gå ner i vikt, faktiskt kommer att gå ner i vikt i början. Emellertid blir det organ som används för att denna dagliga intaget mängd energi. Resultatet: de basala ämnesomsättning sänks och viktminskning kommer att bli allt svårare.
Genom att hålla kroppen luras, kommer basala ämnesomsättning inte minskas. Kroppen får inte veta var det är på, bör det finnas variationer i energi. Detta uppnås genom varje dag för att äta.
Först måste man beräkna hur många kalorier du skulle ta att gå ner i vikt varje dag. När detta 1500 kilokalorier per dag, vilket skulle spridas över två dagar: tillsammans så 3000 kilokalorier. Då de inte kommer att rengöra varje dag äta 1500 kalorier, men det gör det på ett annat sätt:
  • Dag 1: 1200 kilokalorier
  • Dag 2: 1800 kalorier
  • tillsammans: 3000 kilokalorier.

Detta kan vara mer varierad:
  • Dag 1: 1900 kilokalorier
  • Dag 2: 1100 kalorier
  • tillsammans: 3000 kilokalorier.

Det kommer också att ändras med intag av proteiner och kolhydrater. En dag man tar mer protein, häromdagen mer kolhydrater. Detta håller kroppen upptagen, så att mer fett bränns.
Gå inte varje dag på vågen: dagen finns det fler kalorier intas, kommer de uppenbarligen något fler vägar. Men detta är dagen efter mer än görs upp. Dessa sätt att gå ner i vikt är också lättare att underhålla: en dag strikt måste häromdagen vara något mer. Observera: beräkna i förväg krävs kalorier per dag. Sitt inte lägre än 2400 kilokalorier per två dagar. Få massor av motion, men överdriv inte: en kropp att lägga all sin energi i rörelse, kommer ingenting att hålla fast vid den basala ämnesomsättning. Detta kommer att låta ned organ i det långa loppet att veta.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Min fettförbränning är också minskas med en under aktiv thyroid. Kommer min fettförbränning ännu bättre med dina fettförbränning tips?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha