Jus Alpokat - indonesisk dryck avokado och choklad

Indonesien, landets många frukter. En av de mest populära frukter i det här landet är avokado. Denna frukt, som är hemma i Central-och Sydamerika, används flitigt i indonesiska köket. Avokado infördes i Indonesien år 1750 och har sedan dess inte tänka mig många indonesiska desserter, glass och drycker. Den här artikeln handlar om Jus Alpokat, en särskild indonesiska drink, som också är super friska också.

Vad finns Jus Alpokat


Jus Alpokat
Jus Alpokat gjorde en kall och krämig dryck indonesiska avokado, kondenserad mjölk, socker, isbitar och choklad sirap. Jus Alpokat man använder goda mogna avokado ?? s; avokado ?? s som huden i en liten brun mot svart att sitta. Massan är gjort i en bländare tillsammans med mjölk, lite socker, som kan vara en nypa salt och en handfull isbitar. Det hela blandas tills en krämig, är slät massa ursprung, och hälldes sedan i ett högt glas, varefter chokladsås hälls på.
Ibland det gör med den första choklad sirap i glaset, medan glaset lutas och roterar under gjutning. Då man gör bara avokado blandningen där. Effekten av mörkbruna ränder längs insidan av glaset för att se vad du får är mycket dekorativa.
Jus Alpokat är en mycket kraftfull och näringsrik dryck; efter en dryck är du redan ganska fullt.
Alpokat ?? ?? är den malaysiska ordet för avokado ?? ??. Jus Alpokat även kort kallat Alpokat.
Andra namn är:
  • Jus Alpukat
  • Alpukat
  • Apukat
  • Apuket
  • Indonesiska Avocado dryck
  • Juice Alpokat
  • Avocado Shake

Avokado


Avokado frukt av Persea Americana
Avokado är en grön, subtropisk frukt som växer på avokado träd, ett träd som kan nå 20 meter hög. Denna vintergröna träd tillhör Lauraceae eller lager familjen och är hemma i Central-och Sydamerika.
Avokado är en ganska stor, päronformad eller rund frukt och kan få det ?? s 30 cm lång. Huden är relativt hårt, mörkgrönt till mörklila färg och lätt räfflade. Köttet är mjuk och krämig, grön eller gul till färgen och har en nötig smak. En mogen avokado är mjuk som smör. Inuti är avokado en träig, runda, relativt stor grop. När mogen frukt är fröet separeras från massan. Om en mogen avokado skakar fram och tillbaka, kan du höra det väl.

Avocado ?? s är super friskt

Avokado innehåller ?? väldigt mycket "bra" oljor plus många proteiner. Vad de flesta andra frukter kan inte sägas. Den avokado är ett av de mest näringsrika frukter. Oljan i en avokado är oftast enkla, omättade fetter och har därför en mycket gynnsam effekt på dina kolesterolnivåer. Avocado ?? s är super friskt; full av vitaminer. De är rika på vitamin A, B, C och E och folsyra. Dessutom innehåller också en hel del avokado mineraler såsom järn, magnesium och kalium. Dessutom är avokado också en fiberrik frukt. En avokado har en kalorihalt av 112 kcal per 100 gram; inga vegetabiliska livsmedel är så höga i kalorier.

Andra namn för avokado

Andra namn för avokado är: Palta, Aguacate, smör Päron, Abacate eller Alligator Pear.
Ordet "avokado" härledas från nahuatlen ordet āhuacatl ?? ??, vilket betyder testikel, med hänvisning till formen på frukten. Nahuatl är en dialekt som talas av aztekerna i centrala Mexiko. Avocado ?? s kallades av aztekerna "fertilitets frukt".
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha