Julspel

Vill du tillbringa tid runt jul på ett originellt sätt? Letar du efter roliga spel, men tycker att det är svårt att hitta nya idéer? Kan du prova något av dessa spel som varje jul som sin huvudtema. Både barn och vuxna kan dela det roliga.

Jul-opoly

Julen-opoly är ett spel som fungerar enligt samma regler och principer som den ursprungliga Monopol. Målet med spelet är att köpa så många julen egenskaper, öka värdet för varje egenskap för att köpa presenter till dem och sedan att byta ut det mot en julgran. I jul-opoly kan du också behöva ta itu med en trasig säkring, måste överkörd av en ren hoppa, få snöade eller tre varv.
Parlor är lämplig för två till sex personer från åtta års ålder. Lådan innefattar även en styrning för att spela spelet i förkortad sätt.

Christmas Trivia Game

Christmas lovers kommer att upptäcka tack vare detta spel tusentals fascinerande fakta om julen. Fem kategorier testa dina kunskaper om julsånger, julfilmer, nordpolen, jultraditioner och julklappar. Spelet är mycket små, så det lätt överallt kan vidtas för att. Dessutom finns det inga komplicerade regler.

The Christmas Game

I detta brädspel, bör varje grupp producera sitt eget pussel. För att göra detta måste alla nödvändiga dokument samlas. Givande och dela är nyckeln för att vinna detta spel.

Till Betlehem

Till Betlehem skapat någonsin en av de mest populära julen spel. Du färdas genom brädspelet att försöka få först i Betlehem. Detta är inte lätt, eftersom längs vägen finns det betala en massa resekostnader. Spelet är så populärt eftersom det finns många fysiska hands-on uppdrag och kostym parter är inblandade. Ta till exempel att du inte har tillräckligt med pengar för att betala dina resekostnader, måste du börja tigga genom att sjunga julsånger. Älskad av både unga och gamla.

Sommar Yahtzee

Semester domino spelas på exakt samma sätt som den traditionella Yahtzee, utom att siffrorna på tärningen ersattes med symboler såsom jul, Santa Claus, en julstrumpa etc som var och en har sitt eget värde. Den shaker och matchprotokollet innehåller stämningsfulla jul ritningar.
Det här spelet kan spelas från sex års ålder. Det kan spelas med två till fyra deltagare.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag skulle vilja köpa spelet till Betlehem, men jag kan hitta den bara på amerikanska webbplatser. Vet du en annan lösning? Tack för din kommentar.

Har du någon aning om hur spelet Christmas Trivia Game kan komma? Hittills ingen plats finns där SPL är till salu. Jag gillar att se ett svar.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha