Julen 2009: skidåkning

Annabella Hallnäs Februari 28, 2016 Underhållning 15 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor väljer att åka på semester under julhelgen. Särskilt resor till snön och vintersport är mycket populära under denna period. Du kan besöka många spännande destinationer. Vi har lagt ett antal tips i rad för en lyckad julhelgen i snön.

Längdskidåkning i Ardennerna - Erezée

Ardennerna erbjuder många alternativ för att njuta av en fantastisk julhelgen i snön. Bland annat är det området kring staden Erezée rekommenderas. Du hittar bland annat följande längdåkningsspår:
  • Samree med körningar av 5, 10, 15 och 22 kilometer
  • Odiegne med körningar av 3, 5, 10 och 20 kilometer
  • Lierneux med sluttningar 4 och 15 kilometer
  • Baraque Fraiture med körningar av 4, 7, 14 och 21 kilometer

Sammantaget backarna är alla ganska tyst, kan endast de populära skidbackarna i Baraque Fraiture att ofta trångt på helgerna. Här kommer du verkligen att hitta riktiga skidbackar på 350, 750 och 1000 meter. Det finns en släplift. Det finns också en speciell bana för pulka eller så kan du även prova snöskor. Det är också möjligt att ansluta de olika spåren med varandra, så att de verkliga utbildade skidåkare kan göra en hel dag turné. Materialet för längdskidåkningsspår kan hyra alls för ett pris som ligger mellan 8 ?? och ?? 10 per dag. Förutom att njuta av snön, kan du även besöka charmiga städer från Erezée som La- Roche-en-Ardenne och Durbuy. Durbuy Detta gör också åka skridskor på isbanan i centrum av staden.
En Hoteltip för Erezée är välkomnande, mysiga och bekväma Hotel La Petite Ourse. Hotellet har en mysig bar med öppen spis, en utmärkt restaurang, en lounge med TV och ett litet bibliotek. Rummen är bekväma och har eget badrum med toalett, handfat och badkar eller dusch. För mer information:
Hotel Petite Ourse
Rue de Dochamps 1
6997 Amonines / Erezée
Belgien
tel: +32 86367845
E-post: webmaster Frankrike- Val Thorens Val Thorens är ett av de mest populära vinterdestinationer i Frankrike. Här hittar du världens största skidområde och även kanske bästa after-ski i världen. Val Thorens är väl 2300 meter hög, och därför har man en mycket hög snö säkerhet här. Det kan vara här i allmänhet från mitten av november till mitten av maj kan åkte. Både nybörjare, något avancerade och mellanliggande skidåkare kommer till sin rätt. Kort sagt; en sann ledare i utbudet av vintersport semester. Även för julhelgen, är detta ett populärt resmål.
En Hoteltip för detta skidområde Résidence Les Lauzières. Den här lägenheten ligger i centrum av staden, är väl prissatt och har ett optimalt läge i förhållande till skidbackarna. För mer information:
Residence Les Lauzieres
4-6 Immobilier Galerie de l'Adret
73440 Val Thorens
Frankrike
Tel: +33 483580131
Fax: +33 172765505

Ski Österrike-Scheffau

Scheffau är en mysig by i Wilder Kaiser skidområdet. SkiWelt Wilder Kaiser-Brixen-dalen ligger i hjärtat av Kitzbühel Alperna och är den största sammanhängande skidområdet i Österrike. Det är därför mycket populär bland skidåkare. Du hittar här mer än 275 kilometer pister och du kan också hitta ytterligare 180 kilometer längdåknings. Både nybörjare, något avancerade och mellanliggande skidåkare kan åka till ditt hjärta innehåll här. Också viktigt är att många mysiga fjällstugor i området där du möter efter skidåkning läckra har ett mellanmål och soda drink. Ett boende tips för denna region gård Kellinghof. I detta trevliga semesterhus, som drivs av extremt vänliga familjen Ortner, kan du ha en underbar tid. För mer information:
Bauernhof Kellinghof
Schwarzach 17
6351 Scheffau am Wilden Kaiser
Tel: +43 53588541
E-post: kellinghof@aon.at
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha