Jul i Berlin

Anledningar att besöka Berlin är gott. Vid juletid, det är ytterligare ett skäl: dussintals julmarknader som är organiserade i hela staden. Varje marknad har sin egen z ?? atmosfär och funktioner. Ta en tur i den förtrollande värld av Berlin jul.

Nostalgisk jul

Schlossplatz │ November 25 t / m December 27, 2015
På Schlossplatz erbjuder 160 hantverkare från hela Tyskland, Erzgebirge, Tjeckien och Sydtyrolen med sina produkter och visar hur de tillverkar sina produkter. Ta en tur på 100-åriga pariserhjul och njuta av en unik utsikt över Berlins katedral. Upplev den speciella julstämning i Berlins historiska centrum och njuta av föreställningarna som äger rum dagligen från 16:00.
Vänligen notera! Julmarknaden kommer att vara stängd den 24 december.

Christmas Time för Röda stadshuset

Spandauer Straße / Neptunbrunnen │ November 23 t / m 29 dec 2015
Vid juletid återupplivar gamla Berlin vid foten av Röda stadshuset. Fasader av byggnader som en gång stod här, berättar historien om förkrigstidens Berlin. Historiskt, typisk Berlin, karaktärer som Eckensteher Nanta, Vater Zille och Drehorgelspieler hälsar du på denna speciella marknad. Runt Neptunbrunnen är Berlins största skridskobana, där vem som helst kan köra ett varv gratis. Vem har inte åka med dem, de kunde innan ?? 4,00 hyra. Som efter skridskoåkning på jakt efter värme kan gå till en av många uppvärmda Glühwein bås. På Marienkirche hantverkare och konstnärer erbjuder sina varor. Den femtio meter höga pariserhjul, försedd med vind gondoler, erbjuder utsikt som sträcker sig till Brandenburger Tor. För yngre besökare finns flera rondeller, är den äldsta över 100 år gammal, en järnvägslinje och en liten djurpark.

Nostalgisk Julmarknad på Gendarmenmarkt

Gendarmenmarkt │ November 23 t / m 31 dec 2015
Julmarknaden på Gendarmenmarkt har utvecklats snabbt till en jul spektakel som besöks av 600.000 människor från hela världen. För invånarna i Berlin julmarknad har blivit en tradition för många turister en anledning att besöka Berlin. På läktarna på Gendarmenmarkt kommer att hitta många hantverkare och konstnärer som imponerar besökare med sina produkter och sin konst. De traditionella delikatesser i samband med denna period uppenbarligen inte glömt kastanjer, mandlar, bratwurst och glögg naturligtvis. Upplyst av tusentals ljus och omgiven av den historiska ramen för Gendarmenmarkt här julen är en upplevelse man aldrig glömmer.

Julmarknad på Gedächtniskirche

Breitscheidplatz │ November 23, 2015 t / m 3 januari, 2016
För 28: e gången, är organiserad i hjärtat av västra Berlin, julen runt Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. I mer än 100 körsbär tänder påverkar besökaren julpynt, glas och handgjorda leksaker från nio olika länder. För den inre människan finns flera stånd som säljer traditionella delikatesser och glögg finns.

Jul för slottet Charlottenburg

Spandauer Damm │ November 23 t / m December 26, 2015
Sedan 2007, barock slottet Charlottenburg dekorerade en jul värld, med den romantiskt upplysta slottet i bakgrunden, är en av de mest älskade i Berlin. I slututställningar anordnas inom ramen för julen turer och höll medan hans utdragna 150 trähus som är hem för hantverkare och konstnärer erbjuder sitt arbete till salu.
Julstämning förstärks av de många restauranger och liveframträdanden. Den 6 december Nikolaus besöker marknaden, två dagar senare, finns det en traditionell bergs fest plats. Självklart finns det också tänkt att vara de yngsta besökarna, en karusell, gungor och pariserhjul är inte saknas.
Vänligen notera! Julmarknaden kommer att vara stängd den 24 december.

Lucia julmarknad i Kulturbrauerei

Schönhauser Allee 36 │ November 23 t / m December 22, 2015
I gårdarna i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg är mellan November 25 och December 22 en romantisk jul värld, omgiven av 19th century, tuffa industriarkitektur. Denna tegelsten ram finner den lilla men mysiga Lucia julmarknad plats, med den typiska julen läckerheter och ett varierat kulturprogram.

Traditionell julmarknad Spandau

Marktplatz │ November 25 t / m December 23, 2015
När Spree och Havel flöde tillsammans hålls i år för 40: e gången Spandau julmarknad. Marknaden är öppen varje dag från 11.00 till 20:00 på fredag ​​och lördag respektive 21.00 och 22.00. Marknaden i Gamla stan i Spandau är den största i Berlin och en av de mest imponerande i hela förbundsrepubliken. 250 Julen läckerheter på vardagar i Carl-Schurz-Straße, vid S: t Nikolai kyrka och släpps ut på marknaden, som ska kompletteras i helgen till totalt 400 i hela staden.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha