Jod Tablet: köpa jod piller

Du kan beställa på olika apotek, tillverkare och producenter av jod piller. Efterfrågan på jodtabletter har ökat efter den förestående kärnkraftskatastrofen vid flera kärnkraftverk i Japan. I en kärnkraftsolycka kan vara radioaktivt jod in i sköldkörteln via blodet. Om du köper jodtablett används och ytterligare jod i sköldkörteln, vilket radioaktivt jod som släpps ut genom urin och avföring. Läs allt om det i den här artikeln. Det är ett resultat av problemen med kärnkraftverken i Japan skapa en enorm efterfrågan på jodtabletter. Dessa växter var till sjöss och drabbades av en enorm tsunami. Växterna, som ligger i närheten av Tokyo fungerade inte korrekt och därför gjorde mycket strålning vid. Katastrofen orsakade också i Europa ökade återigen diskussionen om användningen av kärnenergi. Även i Europa kan faktiskt gå fel, vilket bevisas kärnkraftsolyckan i Tjernobyl. Tillsammans med diskussionen tog också rädslan för en kärnkraftskatastrof. Det var mycket mer efterfrågan på GM-rör och jodtabletter. I Nederländerna finns ett kärnkraftverk i Borssele i Zeeland.

Användning av jod piller när det gäller kärnkraftsolyckan

I händelse av en kärnkraftsolycka kan frigöras radioaktivt jod. Dermal och / eller huden kommer att finna denna strålning sin väg in i blodet. Sköldkörteln är sedan lagrat radioaktivt jod. Detta har minskat risken för cancer eller andra sjukdomar ökar i sköldkörteln. Det är säkerligen fallet med småbarn, baby ?? s och foster. Därför bör de också ytterligare tabletter. Sköldkörteln brukar inte skilja mellan vanligt jod och radioaktivt jod. Du kan jämföra det med en svamp som inte skiljer mellan radioaktivt vatten och vanligt vatten. Det kan endast lagras en viss mängd jod i sköldkörteln. Så om det finns för mycket jod är en radioaktiv jod långsamt lämnar kroppen via avföring och urin.

Drift av jodtabletter

De jodtabletter skall endast sväljas när någon står inför en stor mängd strålning. Du ska aldrig ta pillren på egen hand, men endast om regeringen råd. I händelse av att hitta en kärnkraftsolyckan webbplats omedelbart förklarade undantagstillstånd. När det är dags att du ska inte bara tabletter i slikken.D på dig gör bäst med ett stort glas ljummet vatten. Det gör att producera en obehaglig smak. Denna smak kan tvättas bort med juice eller mjölk. Tabletterna löser sig inte lätt. Därför kan du bryta dem bäst genom mitten och rör i glaset. Om du vill ge en baby en jodiumpil du kan lösa detta bäst i flaskan.

Köp Jod piller

På bruksanvisningen, kan du avgöra hur många piller ska få varje familjemedlem. Broschyren är den dos som en person kan ha och även några biverkningar som kan ha ett jod tablett. Du kan köpa piller på de flesta apotek, men även via Internet. Ibland kan du också köpa dem direkt från en tillverkare eller producent. De flesta piller gå en lång tid med det. Se bara till att du håller ett öga på hållbarhet. Alternativt kan du också beställa via Internet piller. Gör det bra på ansvarsfulla platser. När du köpte piller när det är rekommendabelt att hålla dem på en plats där du kan hitta dem lätt igen. Detta exempel kan vara i medicinskåpet i badrummet. I Belgien förstärkt jod piller gratis för människor som bor i ett område med 20 km bor runt ett kärnkraftverk. Som sedan tillhandahålls av kommunerna.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

"Om du köper jodtablett används och ytterligare jod i sköldkörteln, vilket radioaktivt jod som släpps ut genom urin och avföring" Vet där du skriver det medicinska området. Någon som har varit radioaktivt jod i kroppen, kommer ingenting att ha jodtabletter. Jod lagras av sköldkörteln, som inte kommer att försvinna med mer jod tills du tar. Överskottet jod som du spelar in kommer att utsöndras via urinen nämligen. Jodtabletter är att förhindra: de hjälper bara om du ännu inte är smittade ...

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha