Jämför bolåneräntor

Vem köper ett hus, kan överväga en inteckning exit. På så sätt kommer du att hem betalas av utgivaren av inteckning och du får leva i den. Först när du har återbetalat lånet ?? så om inteckning är helt lönat sig ?? huset är alla era. Betala av en inteckning kan ibland ta flera år.

Bolåneräntor

Inteckning Räntan är den ränta som beräknas på en sluten inteckning. Räntan varierar med en inteckning leverantör. Det är bland annat beroende på rådande räntor utan även av de garantier som ges genom mortgagee. Eftersom bolåneräntor påverkar direkt de månatliga betalningarna för en köpare, är inteckning också en viktig faktor för att fastställa bostadspriserna. En droppe i bolåneräntor kommer att leda till stigande priser på fastigheter. En räntehöjning leder ofta till den kraftiga nedgången i priset på fastigheter.

National Mortgage garanti

När du tar ut en inteckning och uppfyller vissa villkor, kan du vara berättigad för National Mortgage-garanti. I så fall, hur mycket att låna måste förbli under 265 000 €. Dessutom måste du uppfylla vissa villkor avseende din inkomst.

Utförande Värde

Räntan på lånet beror på hur stor andel av förväntade försäljningspriset i en tvångsförsäljning eller likvidationsvärdet på ditt hem, som betalas av den slutna inteckning. Ju mindre den del som finansieras inteckning, finns det mindre risk för att bankerna kör med dessa medel. Resultatet är att inteckning hastigheten är lägre. Normala gränser är mindre än 75% av likvidationsvärdet, mindre än 90% av likvidationsvärdet, 100% av likvidationsvärdet och riskabelt topplån med 125% av likvidationsvärdet.

Räntebärande

Banker och andra bolåneinstitut vilja se att du har en stadig inkomst. Det innebär oftast att du måste ha ett fast jobb, eller en förmån. Därför egenföretagare har fler problem när de ansöker om en inteckning eftersom deras inkomster kan variera.

Värdepapper

När du som en inteckning låntagare kan ge extra säkerhet, kommer detta att leda till minskad risk för banken eller bolåneinstitutet. Därmed den ränta du betalar på din inteckning gynnsammare.

Räntesubvention

Du kan också få rabatter när du tar ut en inteckning. Stora leverantörer kan ge rabatt till exempel när bostadsförhållanden ?? som dalrente och lösa utan påföljd ?? sen avbryta. Du kan också få en rabatt genom att ta på sig ytterligare produkter, såsom hem hemförsäkring och hemförsäkring.

Jämföra bolåneräntor

Det gör inte ont, innan du skriver en inteckning, att jämföra olika priser med varandra. På så sätt vet du en översikt där du står och vad som förväntas av dig som en ventil. På Internet, olika platser där dessa uttalanden är lätta att se. En är leverantörer av bolån är större banker, däribland Rabobank och Fortis, samt Bank of Scotland, Aegon, Zwitserleven och Florius.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha