Jag syndar och i hemlighet gillar det: hälsoskador!

Själv och bli bortskämda långt är inget fel med det. Den bestämmer hur vi som människor i livet. Men det måste finnas en bra balans mellan hälsa och graden av välbefinnande. Särskilt om de redan har goda avsikter tagit exempel, en dålig vana att göra något, kan det snabbt bli en synd. Att synda är på många sätt dalt, men vi gör det på mot avtalen. Dessutom kan det passera den moraliska gränsen. Varför vi syndar i hemlighet, och när den lilla bortskämd skadligt för hälsan?

Sin vs. hälsa

  • När är det en synd?
  • Genom avtalen gör något
  • Väl bortskämda
  • Tillfredsställelse stimulerad
  • När det går för långt?
  • Har en stark vilja

När är det en synd?

Något är en synd, när det inte uppfyller normerna i sina moraliska värderingar. Dessa moraliska värderingar kan införas genom Bibeln eller dessa gränser kan ställas in själva. Problem när du gör en synd som man ofta ångrar. Personen har alltså ångra att trots de goda avsikter det ändå har gjort det igen. Tänk igen hemlighet röker eller tillåta trots de goda avsikter som man tar till flaskan igen. Den egna moraliska gränsen passeras, eftersom vi tillåter oss själva eller blundar, eftersom det innebär ett missbruk. Dessutom också synd oväntat inträffa.

Genom avtalen gör något

Eller externt åläggs avtal se till att människor har att hålla det. Det är naturligtvis lättare sagt än gjort. Frestelserna finns överallt i vårt samhälle och därför kan snabbt övertalas att göra det. Kanske vi gå in med gruppen för att sticka ut så det händer alla. Det kan snabbt leda till upprepade intag av ämnen, på grund av din personliga balans är bruten. Eftersom de flesta ämnen har också en beroendeframkallande effekt, är det mycket svårt att komma någonstans ifrån. Självklart, villkor gäller särskilt för nikotin, alkohol samt kön kan ha en beroendeframkallande effekt. Gör något som går emot dina egna arrangemang, därför görs snabbt. Viljan är ofta inte tillräckligt stark, vilket gör ett misstag kan göras.

Väl bortskämda

När låt dig skämmas bort, bör det alltid vara. Emellertid kan detta göras på flera sätt. Det kan vara mat, men det kan också gå en rask skrubba huden eller genom en resa. Bortskämd kan därför göras ?? s vid olika nivå. Alla har så fattar beslut om att tillåta eller ett slag och andra typer av bytet felaktig. Bortskämd är nödvändigt eftersom det smickrar folket och vi mår bättre. Väl bortskämda del av det så bara. Valet av vilken typ av njutning vi använder är viktigt eftersom vissa typer av dem är bara tillfälliga positiva. Flera varianter av flathet är därför en synd, eftersom det kan vara negativ efteråt.

Tillfredsställelse stimulerad

Gör vi något som verkligen borde inte vi ta bort all personlig tillfredsställelse. Till exempel, ser den till att humör hormoner som serotonin utfärdas så att vi mindre stressad. Överväga att äta något choklad med vin för att mjuka upp heartbreak. Total avhållsamhet dvs fullständig undvikande av små godsaker ser till att vi inte uppmuntrar fysisk tillfredsställelse. Detta kan därför också ha en negativ effekt. Speciellt när vi betona och spänningar är redan mindre positiva. Det är nödvändigt att göra så ibland att tillåta någon grad av överseende, så att innehållet främjas. Detta kan vara i form av god mat, men också gå ut eller besöka en skönhetssalong.

När det går för långt?

Om vi ​​gör saker med måtta, då oftast har ingen dålig effekt på vår kropp. Dessutom är det alltid gäller det ord som används för mycket är det i alla fall överdrivna och därför dåligt för hälsan. Vilka är några av följderna av några vanliga synder?
Alkohol
Ett glas alkohol är inte dåligt. Det stimulerar levern och förbättrar blodflödet. Varje dag flera flaskor öl tickar eller en flaska vin har negativa konsekvenser. Den ser till att blodtrycket är för högt, och levern är överaktiv. Dessutom att få kroppen bearbeta stora mängder varje dag som toxin acetaldehyd. Det kan leda till skrumplever eller cancer ??.
Rökning
Denna verksamhet är alltid ett allvarligt hot mot hälsan. Genom rök intag får vi flera hundra föreningar inom vilka fyrtio är mycket skadliga. Nikotin är beroendeframkallande, så vi är allt och mer rökning. Dessutom tar ser till att öppningarna alveolerna nära en. Av rökning ges lungorna, dessutom relativt mindre syre inuti. Dessutom kan de skadliga ämnen orsakar lungcancer.
Relish
Sötma när vi växer upp! Varje person har sina egna preferenser när det gäller nutrition. Genom småätande oftare tar vi något som inte är bra för oss. Är det godis, socker eller kakor osv då kroppen blir för mycket socker inuti. Insulin måste se till att denna energi lagras i kroppen. Detta kan också bli störda, så man får diabetes dvs diabetes.
Flottighet
God mat som vi alla vill ha. Tyvärr innebär god mat alltför ofta att de fullständiga mättade fetter och snabba-bränning kolhydrater är. Partier och ofta fetma mat gör att vi kan komma fram snabbt. Ofta är det också förknippat med överskott alkoholintag, vilket gör personen snabbt ökande vikt. Mer fett i kroppen kommer då också säker på att relativt sett mer östrogen produceras. Detta gör att man kan komma in i en negativ spiral, där man kommer snabbt kilo ?? s.
Kön
Förutom intag av ämnen är också en kardinal synd sex, särskilt om du gör det ofta utanför dörren. Den ena är en ungkarl då finns det något att säga, men de redan har en partner sedan det fusk. Bortsett från det bra skydd i flera kön alltid nödvändiga kontakter. Speciellt om mannen i andropause är att det finns en verklig chans att man fuskar. Om ett strukturellt udda man har större chans att sjukdomar som STDs gå på.
Känner du igen dig i någon av de tidigare aspekterna, är det säkert om du har en bra livsstil. Om du syndar orsakar på fler sätt än de potentiellt långtgående hälsoproblem. Gå med en vän att göra något, så att du har en stor pinne. På så sätt kan du komma till arbetet, utan att behöva falla tillbaka i en gammal ohälsosamma mönster.

Har en stark vilja

För att undvika att vi människor ständigt gå fel, måste vi vara strikt med oss ​​själva. Detta är också viktigt om man vill ha god hälsa. Med en stark du kan se till att du kan undvika det föregående och aktiviteter så att du uppfyller dina egna moraliska värderingar. Men frågan är hur långt att gå? Det bör också finnas en lämplig balans mellan hälsa med enstaka bortskämd för dig själv. Kroppen har seende nödvändigt för att uppnå en högre nivå av tillfredsställelse. Hitta din balans så genom att leva sunt, bredvid dig nu och då tillåter vissa bortskämd. Så du får en sund kropp och hålla dig nöjd.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha