Jag är livrädd att jag inte spara den - Kolumn Marielle de Vries

Piär Cederström April 24, 2016 Miscellanea 6 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jag har satt mig ett mål. I slutet av maj, när jag går till en av mina favorit festivaler, kommer jag väger tio kilo mindre. Och för att ge mig själv en bit för att pressa, jag har det genast men publiceras på Facebook. Jag är redan bakom mig själv att om jag inte anger ett mål ... jag verkligen inte gå ner i vikt.


 Det gav mig en personlig kommentar på en god vän. Hon försöker också mycket svårt att förlora kilo. Och vi stöder varandra. Hon berättade att hon tyckte det var så bra för mig på knappen, och hur jag hade kommit från bänken. För flera veckor jag gå hela åtminstone två gånger till kontoret och tillbaka. Det är en halv timmes motion om dagen.

Min lata själv

Mitt svar var lika självklart som konfronterande. Jag började lite tillräckligt för att få min lata själv. Hon kände igen problemet. "Jag vill också be mig ett mål, men jag är inte så bra", sade hon. När jag frågade varför inte, svarade hon, "Jag är rädd att jag inte får mitt mål. Och jag hatar mig själv. "

Livrädd

Alltså de sätter också fingret på den ömma punkten med mig. Jag är livrädd att jag inte gjorde det. De tio kilo av, en dag innan de lämnar för festivalen. Djävulen i mitt huvud kommer regelbundet upp för att tala om för mig att det inte kommer att lyckas. "Ett halvt kilo i veckan är mycket, Marielle!" För nu har jag gillar stel full. Inget kött, vilket minimerar bearbetade livsmedel och massor av frukt och grönsaker. Och det djävulen ... få fel!

  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Torv, torv, torv och torv
Nästa artikel Besparingar på SNS Bank
Kommentarer (1)
Aurelian Ekdahl
  Like 4   Dislike 1

Vi letar efter n skådespelerska du svara 0620466716 Jan förtjust

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha