Jag köper en Xbox, Wii eller Playstation för mitt barn?

Karle Rosenqvist Februari 27, 2016 Elektronisk 50 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du vill köpa en spelkonsol för ditt barn, är det viktigt att noga kontrollera vilka spelkonsol passar ditt barn. Inte bara konsolen är viktigt, men också de spel som finns tillgängliga för det.

Gaming

Under de senaste åren har spelexpanderat enormt, inte bara bland barn, men också bland vuxna. Fler och bättre spel görs och det finns fler och mer sofistikerade utrustning som utvecklats. Förmodligen ditt barn att peka på upptäcka spel, till exempel familjen, en vän eller genom att annonsera på TV. Ditt barn kommer förmodligen att peka för att be om en spelkonsol. Kanske ditt barn har spelat med Xbox, Playstation eller Nintendo Wii. Dessa tre konsoler är de stora aktörerna på marknaden för spelkonsoler, vilka av dessa konsoler är nu den mest lämpade för barn?

Xbox

Xbox är en spelkonsol som är grafiskt mycket bra. Bilderna är ibland mycket realistiska och spel som finns tillgängliga för Xbox är ofta våldsamma. Det finns också många racingspel som Xbox. Xbox kan vara ansluten till Internet via Xbox Live kan du spela online med andra spelare. Som en extra Xbox kan också spela DVD-skivor. Xbox är inte verkligen lämpar sig för barn, många spel är ännu endast lämplig för barn över 16 år. Några spel är lämpliga för yngre barn, men dessa är inte så mycket. Speciellt en hel del tjejer inte kommer att hitta mycket till Xbox-spel.

Playstation 2

Playstation 2 är lite längre till salu. Konsolen är mycket populär, därför finns det fortfarande många spel att bijgemaakt. För Playstation 2 är alla typer av spel tillgängliga, spel som passar för små barn till spel som inte lämpar sig för 16+. Om du vill välja en dyrare konsolspel och billigare än Playstation 2 är ett bra val. Särskilt äldre spel säljs för låga priser. Ditt barn kan här ha lika kul med det, som med en nyligen släppt, dyra spel.

Playstation 3

Playstation 3 är en nyare version av PlayStation. Denna version är mycket avancerad. Han har bland annat HD-teknik. Spelen är därför mycket realistiska. Nackdelen med denna konsol är att det är mycket dyrt. Dessutom hittills släppt spel, särskilt lämplig för äldre barn och vuxna. Med Playstation 3 kan du också spela Blu-ray DVD och spela spel online via en Internet-anslutning. För yngre barn, är Playstation 3 inte rekommenderas på grund av det begränsade utbudet av spel för yngre barn.

Nintendo Wii

Nintendo Wii är den mest populära spelkonsolen hittills. Konsolen är särskilt populärt på grund av den speciella kontroll, så att när en stor del av spel extra fysisk aktivitet önskas. På grund av detta är inte ständigt igång att spela bakom ett spel, men deltog aktivt i spelet. För Nintendo Wii, det finns nu många titlar tillgängliga, inklusive många spel som är roliga för barn. Via en Internet-anslutning kan också spelas online. Nintendo Wii rekommenderas för barn, även om konsolen inköp på dyr sida.

Hur vet jag vilket spel är lämpligt för mitt barn?

För lämplighet ett spel för en viss ålder man tittar på symbolerna och ålder anges på baksidan av spelet. Många människor misstar betyda indikationen ålder. Emellertid är det ofta antagits att indikationen ålder beror på svårigheten i spelet, är detta inte fallet. Ålders beteckning innebär från vilken ålder spelet är lämpligt. Ett spel där indikatorn står på 16+ är verkligen inte lämpar sig för yngre barn.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Skulder och din hälsa
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha