Jag kommer att flyga från Schiphol. Vad ska jag tänka på?

Ander Ågren Februari 28, 2016 Auto 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Även om många vet inte Amsterdams flygplats Schiphol är en av de största flygplatserna i Europa och världen. Hon rankas också bland världens mest trafikerade flygplatser. Schiphol Airport välkomnade fler passagerare under 2014 när John F. Kennedy Airport. Bortsett från att flyga, kan ensam flygplats för särskilt bry sig om vad stress. Lagstiftningen är i ständig förändring. På flygplatsen kan du ?? Om du inte är försiktig ?? för särskilt obehagliga överraskningar kommer att vara. Det är därför viktigt att vara väl informerade om gällande bestämmelser och de allmänna förfarandena på flygplatsen. Det är också viktigt att veta vad man ska göra när du får problem.

Själv och kontrollera ditt bagage

Tecknen i ankomster visar var du kan gå runt för att checka in ditt bagage. Det finns ett tjugotal bagage drop poäng över tre avgångshallar. Om du flyger inom Europa, då är chansen att du måste leverera ditt bagage vid bagageutlämningen 1 eller 2. Den exakta disk där man kan gå, visas.
Kom i tid
Det är viktigt att du har gott om tid att närvara vid flygplatsen. Företrädesvis, minst två timmar i förväg. Vid bagage incheckning och pass och säkerhet styrledningar kan vara lång. Dessutom kommer bagaget behöver tillräckligt med tid för att få ditt incheckade bagage till flygplanet. Gäster som checkar in sent, så finns det en chans att ditt bagage inte hamnar på flykt och på en senare flygning kommer tillsammans. Detta kan vara mycket irriterande, eftersom det kan innebära att du senare måste återvända till flygplatsen ankomst att plocka upp ditt bagage än. I vissa fall kan det ordnas att bagaget levereras till din bostad, men det är en tjänst inte erbjuds av något flygbolag. Detta är så ska du fråga.
"Är mitt bagage ombord?"
Vill du vara säker ditt bagage ombord? En anställd av det flygbolag som du flyger med, kan kontrollera vid grinden via datorn eller ditt bagage är verkligen laddad. Varje port är alltid någon från flygbolaget som kan hjälpa dig och att du kan ta itu med.
"Hjälp! Jag kör för sent"
Om du anländer till flygplatsen senare än avsett? Det är inte klokt att gå stå i kö för att låta dig kontrollera ditt bagage genom en av flygbolaget. Det kan ta för lång tid och du kommer att hamna saknas din flygresa.
Avgångshallarna kallas CUDOP ?? s. Det är möjligt genom en enkel väg checka in bagaget själv. Oftast är det i dessa maskiner väldigt tyst eftersom folk inte riktigt bekant med det och föredrar att lämna bagage check-in av en anställd. Det är en mycket enkel, tillförlitlig och tidsbesparande systemet.
"Hjälp! Jag har ingen boardingkort!"
Om du inte är i besittning av ett boardingkort är oftast ingen anledning att betona. Både fram- och baksidan av tullen finns gula och blå-färgade maskiner som du enkelt kan skriva ut ditt boardingkort. Vanligtvis lyckas allt från ditt pass som ska skannas av maskinen. Även genom bokningsnummer kan du låta skriva ut ditt boardingkort. Om ett fel uppstår, kan du lämna tullen alltid gå till en av de Transfer Centers. På den gula Signage dessa kallas T-1, T-2, T-3, etc. Vanligtvis finns det också en bemannad servicedisk där personalen kan hjälpa till eller hänvisa direkt. Om detta också misslyckas, kan du alltid rapportera till gaten där planet är redo. Så gott som alla flygbolag anställda kan också där på plats ditt boardingkort innan du skriver ut.
"Jag har ett boardingkort, men inget platsnummer!"
Om ditt boardingkort med versaler ?? GATE ?? SBY ?? eller ?? under sätet ?? ?? staten, betyder det att du har ingen plats har tilldelats ännu. Vanligtvis flygningen än bokat. Nästan varje flygbolaget säljer fler platser på varje flygning än vad som faktiskt finns i planet. Anledningen är att det alltid kommer att finnas människor som missar sitt flyg. I det ögonblick du fick ingen plats tilldelning, det finns en chans att du nekas flygningen eftersom planet är redan full.
Det är viktigt att så snabbt som möjligt för att gå till gaten där du har att få på. Ge ditt boardingkort direkt till den anställde bakom disken. Detta kommer att be dig att sitta ner och kommer att kallas så snart en stol är tillgängliga för dig. Detta är oftast bara när de flesta människor är ombord. I de flesta fall kan du bara gå med flygningen. Om det finns öppna platser i business class, det finns en chans att du får tilldelat det en plats som du så ?? för att kompensera för besväret ?? en biljett kommer att få några 100 € ?? s dyrt.
Det är också möjligt att du har otur och du kan inte gå med flygningen. Du kommer då att ombokas. Detta är mycket irriterande och du har rätt att vara arg. Men har du också en fördel: Förutom att du får en ny biljett, du ofta få en ekonomisk ersättning. Om det finns fler flygningar på samma dag gå till en destination, vissa människor tycker därför att det är ganska irriterande att inte missa sitt flyg på detta sätt. Det finns även människor som hoppas att smyga ut eller försöker påverka. Bara 600 E extra inte nödvändigtvis behöver vara tråkiga.

Passkontroll

Beroende på flyget destination, kommer ditt pass att vara en enda eller flera gånger kontrolleras. Om du reser från Nederländerna och gå igenom tullen ditt pass kommer att bli standard, som kontrolleras av den kungliga militärpolisen. Bland andra kommer att titta på om eventuella böter har öppet. Det är möjligt att du ?? Innan tull kan passera ?? måste först betala dina böter. Så om du vill flyga och du har en stor mängd öppna Straffar: Kontrollera att du har betalat den eller se till att du har tillräckligt med pengar i ditt betalkort för att betala straffskytt. Annars kan du inte flyga och du förlorar alla dina pengar.
Kontrollera giltigheten av ditt pass!
Om du flyger inom Europa ditt pass vid grinden kommer inte att åter inspekteras av säkerhetspersonal. Du kan flyga interkontinental ditt pass kommer att kontrolleras vid grinden. Det är också tittar på andra saker.
Det är mycket viktigt att du kontrollerar i god tid vilka krav som ställs på ditt pass. Några utländska pass till exempel fortfarande har fastnat ett faktiskt fotograferar i passet sit. Chansen är stor att du inte kan gå till Förenta staterna till exempel på planet. I de flesta länder är det obligatoriskt att ditt pass på dagen för din resa minst sex månader måste gälla för att flyga.
Tyvärr finns det otäcka historier om passagerare som inte kunde göra ett länge drömt denna resa i sista minuten. Medan planet väntade på att få veta de inte kunde resa. Pengarna från sin biljett de hade förlorat. Giltigheten av ditt pass ses hela tiden som ditt eget ansvar. Ett flygbolag, en flygplats eller ett reseföretag kan du peka ut, men är inte ansvariga för det.
?? Jag har glömt mitt pass! ??
Utan ett pass, kan du absolut inte resa. Är du på väg att lämna punkten och du lämnar ditt pass hemma, kan det innebära att din resa inte kan fortsätta. I vissa fall finns det emellertid en lösning. Om du förlorat ditt pass du av någon anledning inte är med dig, gå så fort som möjligt för att militärpolisen på flygplatsen. I vissa fall kan det finnas en så kallad akut dokument ?? ?? inrättas för att ersätta passet, så att du kan resa ändå.
Obs: Situationen på flygplatser och reglering av kraven för passagerarna ständigt förändras. Vara väl informerade av din resebyrå, besök flygplatsens hemsida och / eller ditt flygbolag och forskning väl under vilka särskilda villkor ett land kan eller inte kan vara inom resor.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha