Jag har flygrädsla, vilka lösningar?

Jag har flygrädsla, vilka lösningar?

Flight AH5017, flyg MH17 ... Dessa krasch bränslepåfyllning din stress vid en tidpunkt då du förbereder din avresa med flyg. Våra lösningar för att ta itu med flygrädsla, men också tidsskillnaden, tunga ben i korta, allt som retar dig på den här resan.

 Innehållet i den här artikeln
 •  Du är rädd för att flyga
 •  Flyget med tunga ben
 •  Mot näsa och öron inkopplad med flyg
 •  Resa med läkemedel på planet
 •  Om du är känslig för jetlag

Du är rädd för att flyga

Omöjligt för dig att rida i ett flygplan utan ångest! Paraden? Speciellt inte sömntablett alkohol cocktail, starkt motarbetas eftersom det kan leda till beteendeproblem.

Ta en liten dos ångestdämpande kan vara användbara, förutsatt att de har testat tidigare eftersom varje person kan reagera på olika sätt.

Dédramatisez med ett antistress utbildning

Vissa flygbolag, som Air France erbjuder anti-stress praktik timmar .Övrig resenärer ser sig själva förklara driften av ett flygplan.

Diskussioner med piloter, flygvärdinnor och psykologer, och även testas i en flygsimulator, hjälper också till att spela ner.

Personal som är utbildad i första hjälpen ombord

Vet att flygplansbesättning fått utbildning i första hjälpen och han har åtminstone en första hjälpen-kit och syreflaskor. Vissa företag är också utrustade med defibrillatorer, mycket användbart i fall av hjärtstillestånd.

Vid behov kan flygplanet avledas till den närmaste flygplatsen till in på sjukhus en sjuk passagerare. Med Air France, sker detta ungefär tjugo gånger om året. Men i verkligheten är den vanligaste incidenten enda vagala sjukdomskänsla, kopplade till stress eller trötthet.

Flyget med tunga ben

Om du lider av tunga ben syndrom, måste vi vidta vissa försiktighetsåtgärder, särskilt om du reser långt. Långvarigt sittande främjar stagnation av blod i kärlen. Om en koagel bildas och blockerar en ven, finns det en risk för flebit eller i värsta fall emboli.

Lösningarna för att underlätta blodflödet under flygning

 • Undvik åtsittande kläder.
 • Drick minst ett glas vatten varje timme.
 • Promenera möjligt.
 • Använd stödstrumpor: de hindrar bensvullnad och rekommenderas för personer som reser ofta eller lider av venös insufficiens.
 • Men studier har visat att aspirin förebyggande var till någon nytta.
 • Hos patienter med en historia av flebit, biter antikoagulerande före avresan kommer att förskrivas av läkare.
 • Mot näsa och öron inkopplad med flyg

  Det är normalt att öronen blir igensatt under planets härkomst fas. Detta beror på tryckskillnaden. När enheten förbereder sig för att landa, stiger trycket och pressar på trumhinnor. Därav känslan av blockerade öron. Suga en söt, svälja din saliv Gör "Valsalva-manövern" välkända dykare. Resultat: luften passerar trycket avlastas och balanseras öron.

  Men om du har en täppt näsa på grund av en förkylning, kan luften inte cirkulera. Trycket på öronen kommer att hålla risken för att utlösa en öroninfektion. Helst bör vi behandla din förkylning före avgång och åtminstone rensa näsborrar genom att rengöra med saltlösning.

  Och mot torra ögon med flyg? Fukta ögonen med ögondroppar eller saltlösning. Om du bär kontakter, ta bort dem bättre restid.

  Resa med läkemedel på planet

  Om du reser med flyg medan du är på behandling, rekommenderas det att du håller din medicin i kabinen, det är säkrare. Uppmärksamhet på säkerhetsåtgärder på plats på flygplatser flytande produkter skall förpackas i flaskor med mindre än 100 ml. Håll dig på beslutet om behandlingen. Beroende på din destination, kan det vara bra att ha den översatt till engelska för att undvika komplicerade förklaringar under inspektioner.

  Om du har diabetes, har den franska Diabetes Association etablerat i samarbete med generaldirektoratet för civil luftfart, en guide information om transport insulin och injektionsutrustning. Kolla in tips av den franska sammanslutningen av diabetiker.

  Om du är känslig för jetlag

  Lösningen mot jetlag? Sitt upp under flygningen, men undvika sömntabletter speciellt om du inte är van vid. Din bästa vän? Dagsljus. Det påverkar biologiska rytmer, störda efter en resa på över tre timmar.

  Om du går till öst, exponera så mycket som möjligt med tanke på morgonen när du anländer. Detta kommer att hjälpa dig somna snabbare. För en resa till väst, njuta av ljuset på eftermiddagen för att underlätta en senare läggdags.

  När det gäller melatonin, ett hormon som ska påverka sömnen, inte har tillstånd att saluföra i Frankrike. Dess faktiska effekter är ganska kontroversiellt.

  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha