J ?? avais douze ans, j ?? ai Pris mån vélo et je suis partie

J'avais douze ans, j'ai pris mån vélo et je suis partie à l'école kan placeras på bibliografi av den franska sektionen av 5th / 6th väghyvlar i HAVO / VWO. I den här artikeln hittar du en nästan komplett bok rapport som det ska skrivas på gymnasiet. Stycket garanterar inte fullständig kommandon för en läsning rapport varierar från skola till skola.

Specifikationer

  • Namn bok: J ?? avais douze ans, j ?? ai Pris mån vélo et je suis partie à l'école ... ??
  • Författare: Sabine Dardenne
  • Utgivningsår: 2004

CV

Berättelsen är skriven av Sabine Dardenne. Hon har tillbringat 80 dagar inlåst i källaren på Dutroux. Om en dag de cyklar till skolan hon drog från sin cykel och drogad i en skåpbil. Om hon är i huset av Dutroux, anslut den till henne i källaren, och de kan komma ut först när han vill våldta henne. Hon beskriver, utan mycket detaljer, hur 80 dagar i källaren har överlevt, vad de hade att äta, hon hade bara hennes läxor och en dum datorspel, och hon var tvungen att gå runt i hennes underkläder och en alldeles för kort jumper . Dutroux gör henne tror att han henne räddare i stället för hennes kidnappare är: om han inte hade varit där hon satt på ?? le chef ?? och som skulle vara mycket värre saker att göra med henne. Han berättar för henne att har begärt hennes föräldrar för lösen, men att de inte har råd med det och har gett upp hoppet om henne. Sabine börjar skriva brev till sin mor, som Dutroux själv svarade. Efter 77 dagar, hon sällskap av Laetitia, som Dutroux kidnappade också. Han gör precis samma sak med henne som med Sabine och Sabine känner sig skyldig eftersom hon hade bett om en flickvän. Men detta har varit hennes räddning, tre dagar senare upptäcks av polisen. Sabine och Laetitia var de enda två som hade dittills rymt ur händerna på Dutroux. Tidigare var han andra levande begravd, och två andra svalt när Dutroux var fast.
En stor rättegång följer och Sabine försöker hålla all kraft från pressen. Bara under 2004 själva rättegången inleds. Sabine är 20 och inte längre rädd för Dutroux, i själva verket avskyr hon honom. Under processen, frågar Dutroux och hans hustru både Sabine och Laetitia förlåtelse, men båda flickor måste veta något om det. Dutroux dömdes till livstids fängelse med 10 års TBS. Efter rättegången Sabine äntligen kunde plocka upp sitt liv tillbaka till det normala. Hon har en pojkvän och ett jobb nu, och det går bra med henne, trots att hon aldrig kunde glömma dramat.

Plats

I den södra delen av Flandern, bor först Sabine och senare hemma hos Dutroux.

Tid

Den läser bokstavligen text hon beskriver perioden 1996-2004.

Perspektiv

Sabine är huvudpersonen, hon kidnappad av Dutroux och berättar sin historia i denna bok.

Huvudsakliga Tecken

  • Sabine Dardenne, 5th kidnappades av Dutroux
  • Marc Dutroux, Belgien ?? av ?? odjuret, kidnapparen att inkludera Sabine
  • Laetitia, 6th kidnappades av Dutroux

Titel Statement

Titeln syftar på hur dramat i Sabine det hela började, hon var 12 och hon var bara cykla till skolan.

Genre

Genren är sanna historien.

Kapitlen

Boken består av 10 kapitel / avsnitt.

Byggnad

Det finns många beskrivningar, men dialogen är gles, det mesta är just skrivit på det beskrivna sättet.
Boken är skriven:
  • Med många enkla meningar
  • Med många beskrivningar
  • Utan svåra syntax eller grammatik, lätt att följa

Verkligheten

Boken är definitivt realistiskt, eftersom det i detta fall läsaren vet att historien verkligen hände, eftersom läsaren har följt själva rättegången.

Författaren

Om författaren mycket att berätta, eftersom Sabine Dardenne i vardagen är inte en författare. Hon föddes den 8 december 1983. Hon skrev den här boken för att hon ville låta världen veta vad hon har gått igenom, i hopp om att ?? psykopater inte bara mer befriade ??. Jag tror inte att det är en uppföljare eller liknande kommer, var det en en gång sak.

Din egen uppfattning

Jag hittade boken mycket intressant, och inte särskilt svårt att läsa. Detta är på grund av två anledningar: boken är skriven på en mycket enkel stil, det finns några långa meningar och små svåra ord. Dessutom följde jag processen lite under 2004, så jag visste redan från några och förmodligen har ibland hjälpt. Jag har väldigt få ord för att fumla. Så var brutal ?? le de Belgique ?? lätt att översätta, eftersom Dutroux i Nederländerna redan känd som Beast Belgien ?? ??.
Boken är egentligen inte gillar att döma en roman ?? det var spännande ända till slutet ?? eller ?? ?? fanns många vändningar i detta fall var det mer som en dokumentär. Sabine har också haft hjälp av Marie-Thérèse Cuny, som hjälpte henne inklusive skriv stil och ordning. Ändå märker att när Sabine veta något, och de vet resultatet redan de ofta omedelbart berättade resultatet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha