Izio online försäkring

Eftersom nyligen du kan hitta på nätet på Izio försäkring. Försäkringen erbjuds i särskilda försäkringar knippen; t.ex. för studenter, familjer och ensamstående föräldrar. I den här artikeln hittar du information om försäkringar Izio.

Vad är Izio?

Izio är ett försäkringsbolag som tillhandahåller online försäkring. Företaget är en del av Delta Lloyd Group är ett varumärke som tillhör nationella Sparfonden Insurance Company BV Izio kännetecknas av online försäkring och buntar. Genom att använda buntar kommer att erbjuda Izio försäkring tydligt till kunderna. Det finns en särskild försäkring bunt för singlar och familjer.

Izio strängar

Izio erbjuder fem olika försäkringspaket för:
  • familjer
  • singlar
  • studenter
  • partner
  • ensamstående föräldrar
I försäkrings buntar finns flera försäkringar som uppfyller behoven hos målgruppen. Försäkringen bunt för eleverna sitta bland annat en hemförsäkring, ansvarsförsäkring och en fortlöpande reseförsäkring. För singlar där ute inkluderar en omfattande rättsskydds, bilförsäkring och hemförsäkring med.

Försäkring med Izio

En försäkring bunt kan du sluta på nätet. Du kan göra detta på webbplatsen för Izio. När du har valt en bunt är fortfarande ett antal frågor, till exempel om du äger en ägar. Du kan också välja din nästa försäkring från din bas bunt extra försäkring. Samlingen är att skräddarsy till din böjelse. De kostnader som anges i buntarna är sedan verkligen grundläggande utgifter. För extra försäkring och skatt du betalar en extra avgift.

Vad kostar försäkring mot Izio?

Bunten är den billigaste försäkringen för studenter. Detta är tillgänglig från 9.95 euro per månad. Bunten kommer att kosta € 17,95 för singlar, partners och ensamstående föräldrar från 19.95 euro från 24.95 euro och för familjer. I praktiken kommer försäkrings buntar för ytterligare skatter och försäkringar vara något dyrare. Förutom den månatliga kostnaden för bunten, betalar du en engångspolitik avgift på 10 euro.

Försäkringsvillkor och täckning

Den Izio hemsida listar försäkringsvillkoren eller med tanke på omfattningen av försäkringen. Izio försökte politiken formulering tydligt ange. Per försäkring kan du kontrollera vad som omfattas och vad som inte är det. Speciellt för studenter tillämpa olika försäkringsvillkor än för andra grupper. För mer information om försäkringsvillkoren eller täckning, kan du gå till.

Reglera på nätet

Skador kan snart registrera online på webbplatsen för Izio. Du kan också gå dit för att ändra data. Izio arbetar också till stor del via Internet. Det är möjligt att kontakta via telefon med personal Izio; De finns på vardagar under kontorstid. För klagomål, kan du besöka webbplatsen för Izio; genom en e-postadress som du kan lämna in ett klagomål.
(0)
(0)
Tidigare artikel Förglömma pillret

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha