Isolera, ventilera och säkra ditt hem!

Isolera, ventilera och säkra ditt hem! Vårt hem är den plats där vi kan koppla av efter en lång dag på jobbet, den plats där vi ska känna sig bekväma och säkra. Tyvärr visar praxis att detta inte alltid är fallet. Hur isolerar, ventilerar och säkra din egendom? Kort sagt, hur gör man för en trevlig boendemiljö och ett bra hem?

Isolering

När du går för bättre isolering i ditt hem kan du tänka på väggisolering, en isolerad tak, fönsterkarmar och glas med hög isolering. Det är möjligt att utrusta dina fönster från tre-glas. Detta glas isolerar bättre än HR ++ glas utrustad med en argongas fyllning. Det finns även en plastram som utvecklats med bättre isolering än standard ?? ?? ram. Men även om de nya ramar i denna standard beordrat er att ett U-värde på 1,2 ?? 1,4 uppnå. Även argon Hr ++ glas med fyllningen har ett U-värde på 1,1. Ju lägre U-värde, desto bättre isolering. Kom ihåg att du gör bra när du bättre isolera ditt glas och ramar ersätter den många gånger än den gamla ?? ?? ofta träramar. Trästomme är ofta sprickor och springor så din ventilation automatiskt. Men när fönstren ersätts av plast ramar exempel, är detta inte fallet och detta gör att du själv måste vidta åtgärder för att säkerställa god ventilation i huset.

Ventilation

Varför är ordentlig ventilation viktigt? Om du inte ventilera ditt hem på rätt sätt kan leda till hälsoproblem. Dessa symtom kan inkludera allergier, men även från andningsproblem och huvudvärk. Råden är att luft 24 timmar om dygnet, vädring femton minuter per dag. Visste du att luften i ett hem som inte är ordentligt ventilerad smutsigare än luften utanför på en trafikerad väg? På vintern är det ofta inte trevligt att sätta ett fönster i lutande läge och ventilera hela dagen. Det är ofta alltför kallt inne. Detta kan lösas genom ett ventilationsgaller eller roterande / tilt begränsare har det installerat. Klyftan är mycket mindre och det finns mycket mindre kall luft inuti. Detta gör att du fortfarande kan ventilera konstant. Fördelen med detta är att fuktig luft gallret leder till utsidan. Torr luft värms upp snabbare och det tar mindre energi.

Skydd

I Nederländerna varje år cirka 500.000 försök att inbrott. Känslan av att det lämnar efter sig, särskilt när det faktiskt kommer att lyckas komma inifrån är mycket irriterande. Många människor inte längre känna sig trygga i sitt eget hem medan vårt hus bör vara vår fristad. Det tar vanligtvis en lång tid för denna känsla har försvunnit helt. Förebyggande är bättre än att bota. Du kan skapa dina nya ramar med polisen etiketten tryggt boende. Du kan också ta så åtgärder för att göra ditt hem säkrare.
Här är en kort översikt:
  • Håll syn på ytterdörren fritt. Ett hus med massor av träd och växter på gården är mycket mer attraktivt för en inbrottstjuv!
  • Alltid stänga fönster och dörrar utanför.
  • Häng aldrig en sträng i brevlådan
  • Dölja aldrig nycklar under blomkrukor, dörrmattor eller figurer
  • Placera en lampa med rörelsedetektor vid ytter och / eller tillbaka
  • Klistra klistermärken på dina fönster att ditt hem är skyddad elektroniskt. Dessutom, om så inte är fallet.
  • Lämna inte nycklarna sitta på fönster och dörrar. (även när det finns en jalusi är närvarande !!
  • När du köper ett nytt hus / hyror alltid ersätta lås! 16% av inbrott begås med ett falskt nyckel.

Tyvärr är det inte möjligt att utesluta intrång med tillämpningen av dessa tips. Det ger i alla fall för ett säkrare hem.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha