Isla de las Muñecas

På en liten ö i Mexiko har en make, Don Julián Santana Barrera, denna ö full tapetserade med gamla dockor. Detta är naturligtvis inte utan anledning. Det började år sedan, när en ung flicka drunknade. Don Julian försökte rädda henne förgäves att lugna sitt sinne, han hängde överallt dockor. Detta började när kort efter hennes död drevs pop, såg han det som ett tecken. Nu dockorna ruttnande vad de ger en kuslig look, också bilda många dockor hus för olika spindlar.

Dockor ö

Isla de las Muñecas är en ö som skapats av människor i Xochimilco, Mexiko. Den är liten och en del av en flerkanalig systemet under den spanska perioden skapades av aztekerna. Don Julian var en man ensam på denna lilla ö kommer att leva, även om han hade en fru och barn. När en flicka behövde hjälp, tvekade han inte och gjorde allt i sin makt för att rädda henne från att drunkna. Tyvärr kunde inte hjälpa eftersom flickan drunknade. I detta område finns det en massa människor drunknade, lämnar Don Julian trodde inte att kunde hitta hennes ande vila. När en pop iland på sin ö, visste han nog. Han gick att samla alla avslutade ärenden dockor och hon hängde upp utan att reparera dem. Han trodde att denna lilla flickans ande skulle lugna ner sig. År 2001 drunknade Don Julian, enligt hans kusin, han hade en hjärtattack, varefter han föll i vattnet.

Mermaids

Efter flickan drunknade, trodde Don Julian han såg sjöjungfrur. Han spelade på sin gitarr att behaga sjöjungfrun. Den varelse som han misstag för en sjöjungfru, som medium är en ormliknande demon som också är ansvarig för drunkning dödsfall av flickan. Förmodligen är det på grund av denna anda som så många människor har drunknat där. Andan lockar människors ben så att de försvinner ner i vattnet. I detta område skulle vara mycket mer mystiska varelser är inblandade. Bottnar floderna skulle täckas av alla skelett av drunknade människor.

Ghost Adventures

I fjärde avsnittet av säsong tio av Ghost Adventures matlagning dem alla. De går på natten till ön, med sitt företag, en besatt docka, Harold. Detta skulle ha fem olika andar i dem alla med några goda avsikter. Det sägs att denna docka inte kan röras där, men griper Zak Bagans även honom. Resultatet är snart tre mystiska blåmärken på hans vänstra arm. Precis som ett medium hade förutspått. På ön själv Zak Bagans känns skjut en kall hand på ryggen. En av dockorna kommer att skratta även när det finns inga fler trådar ansluta till batteriet. De testar sedan alla rörelser och sedan händer ingenting. När de vill öppna påsen med dockan besatt något händer för att stoppa dem.

The River

En liten hänvisning till dockor ön kom i skräckserien The River utanför. I det andra avsnittet av säsong ett, kommer gruppen på en ö. Här finner ett träd som är helt täckt med dockor och uppstoppade djur. En av kramar erkänner huvudpersonen som sin egen när han var ung. Han tar kram, och snart får reda på att detta är ett stort misstag. Andarna fortsätter sin jakt, även om han krama försökte hänga tillbaka. Det är där för precis som snart ut igen, även om en annan medlem i teamet försöker hänga på.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha