Irritation i trafiken - Top Ten Action Black Six

Vad vi vet i dag som de populärare de tio bästa på vägen och i trafiken, för första gången någonsin, under åren sextio utarbetats som "Action Black Sex" av den särskilda trafikstopp delen av Policía Nacional. Det dröjde till 1996 fram till slutet irritation Top Ten gjort sitt utseende som vi känner det i dag. En översikt över de vanligaste nämnda populärare under årens lopp.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Steget från irritabilitet aggressivt är minderårig. Om en förare är avskuren av en lastbil med ett minimum hastighetsskillnaden kollega kommer att passera irritation slår omedelbart. Även i ansiktet kontinuerlig middenbaan- eller vänster klistermärken chans är betydande. I Nya Zeeland finns det vägskyltar som läser "Håll till vänster". Texten ska vara här: "Om du klarar Gå till höger körfält!". När irritation aggression kan uppstå livshotande situationer och ökar sannolikheten för en trafikolycka. Uppgifter från regeringen här skulle vara på plats. Skolorna skulle deras elever mycket mer om denna typ av beteende måste möta.

Kära William, "Skolan ska eleverna mycket mer om denna typ av beteende måste möta." Som en drivande instruktör, jag kan säga att här hela tiden och ofta gehamerd.Verkeersborden om vem som ska leda förarna på rätt beteende är onödigt, eftersom alla hålla sig till vad i Highway / RVV beskrivits och det som instruerade i förarutbildning wordt.Een teoretisk "repetitionskurs" och / eller utvärdering av hanteringen X antal år efter att körkortet har varit en diskussionspunkt Mvg - Sjaak

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha