IPhone 4, vilka är de nya möjligheter?

Alef Gunnarsson December 26, 2015 Elektronisk 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
IPhone4 var från 23 juni 2010 i USA till salu. Apple aldrig besviken oss. iPhone 4 är för närvarande den tunnaste smartphone i världen. Apple har återigen överträffat sig igen. Den iPhone 4 har över 100 nya funktioner, 3,5-tums Retina pekskärm har HD-nivå. Utsökt design och en skarp skärm, multitasking, videokonferenser ... Det kan inte!

iPhone 4 buy

IPhone4 är efterföljaren till iPhone 3 och presenterades av Steve Jobs på WWDC den 7 juni, 2010. Den nya smartphone är återigen en fröjd för ögat, och inte bara för den växande gruppen av Apples missbrukare. Per den 24 juni var att få iPhone4 i USA. Den iPhone 4 finns även i Nederländerna. Visa intressanta erbjudanden och läsa mer om de olika alternativen till: iPhone4 gratis med abonnemang

iPhone4, vad ser han ut?

IPhone4 är 9,3 mm vid den tunnaste smartphone i världen och med HS-skärmen, knivskarpa bilder, en telefon att bli kär. iPhone 3 hade mycket plast i hårdvaran, men iPhone 4 både stål och glas på fram- och baksidan. Rostfritt stål, naturligtvis. Rostfritt stål ser inte bara fantastisk men är särskilt väl lämpad för att mottaga och smartphone tack vare stålet en bättre räckvidd. Näthinnan displayen är 3,5 inches, 960 x 640 pixlar och är HD nivå. Enheten finns i svart eller vitt. Telefonen har fina rundade hörn.

iPhone 4, vad är alternativen?

Den iPhone 4 har över 100 nya funktioner. Det går för långt för att diskutera dem alla, men vissa funktioner är mycket trevligt att nämna.
  • Till att börja med den mycket intressanta Facetime funktion för att chatta med video via Wi-Fi, som en främre kamera av enheten är. Mycket trevligt när du ringer någon som också har en iPhone 4 och du kan direkt se varandra, men naturligtvis Facetime funktionen är särskilt idealiskt för ett snabbt möte eller videokonferens för yrkesmässig användning. Displayen är otroligt skarp. Med en hög pixeltäthet så inga pixlar eller buller uppfattas mer. Ideal Så, knivskarp text och levande färgprakt.
  • På baksidan av enheten är en andra kamera, 5 MP, LED-blixt och utrustade med möjlighet att spela in filmer upp till 720p och 30fps. HD-kvalitet så. iMovie är iPhone 4 bifogas. Möjligheterna video och fotografi är därför mycket bra med den här enheten. Ap-Store iMovie kan laddas ner till enheten och sedan filmerna kan dessutom redigeras direkt på enheten.
  • Processorn är igen på toppnivå. Den iPhone 4 har samma A4-processor som iPad. 1 GHz hastighet. Detta innebär snabb navigering, supersnabb laddning, låg strömförbrukning, och så vidare.
  • Gyroskop, vilka spel kan utvecklas och rörelser kan upptäckas på tre axlar.
  • Andra mikrofonen som undertrycker brus.
  • Multitasking
  • iOS4

IOS4 operativsystem

Den iPhone 4 är utrustad med ett nytt operativsystem iOS4, tidigare iPhone OS. Med iOS4, är det möjligt att multitasking. I praktiken innebär det att du kan använda flera funktioner samtidigt, såsom att lyssna på musik och surfa.

iPhone apps

Du kan ladda ner massor av bra program för iPhone via iStore. En hel del av de program är gratis.

IPhone 4 Pris

IPhone 4 är från juli 2010 till salu i Nederländerna. Det finns två versioner tillgängliga:
  • 16 GB
  • 32 GB
I Nederländerna, är maskinen förväntas erbjudas exklusivt av T-Mobile. Priset beror på abonnemang du väljer.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Alkohol och idrott
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha