Investeringsfonder: Vad är hedgefonder av hedgefonder?

Gusti Jönsson Februari 27, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På aktiemarknaden världen veta det så kallade hedgefonder av hedgefonder ett stort framsteg. Hedgefonder har en speciell plats i världen av stipendiet och måste den investerande allmänheten namnet att vara vag och abstrakt. Detta beror delvis på att hedgefonder mer än vanliga fonder sätta sina egna regler och mål. Dessutom kommer de alltid har en hög verkningsgrad, även om det går dåligt på mässan. Vad är hedgefonder och exakt hur fungerar de?

Vad är hedgefonder?

Hedgefonder av hedgefonder är fonder som på alla sätt försöker att säkra eller skydda sig mot en nedgång eller kris på mässan. Avsikten är att hålla en hög effektivitet, även när det går dåligt på mässan. Hedgefonder har en speciell plats i showen världen, eftersom de är föremål för färre regler än traditionella fonder. Hedgefonder besluta om sina egna regler och mål.

Vad är ursprunget till namnet hedgefonder?

Vad betyder "säkra"?
Hedgefonder kommer från det engelska ordet hedge, som bokstavligen betyder gräns, gränsen för ett område eller utrymme. I den finansiella världen, är innebörden utvidgas till "begränsa eller gränsen för finansiella risker". Så du kan titta på hedgefonder som investeringsfonder som vill skydda sig så mycket som möjligt mot oväntade svängningar på de finansiella marknaderna.
Defensiva aktier?
Hedgefonder har också som mål att förutse variationer i valutor. Avsikten är att passera genom en minskning av de finansiella riskerna för att uppnå högsta möjliga effektivitet. I och för sig, hedgefonder, så fonder med en defensiv karaktär, eftersom de vill undvika så mycket som möjligt risker.

Hur gör hedgefonder fungerar?

Alla kategorier av investeringar möjliga
Hedgefonder har som mål att maximera vinster på vissa kategorier av investeringar. De kan investera i alla typer av kategorier, till exempel aktier, obligationer eller valutor. Huvudkategorin av hedgefonder är lång / kort aktiefonder.
Aktie försäljning genom "kortslutning"
De långa / korta aktiefonder köpa aktier de tror är undervärderade och sälja aktier som bedöms vara övervärderade enligt dem. Dessa medel är dock sälja aktierna utan att äga dem, eftersom de lånar aktier i finansiella institutioner. Att sälja detta sätt kallas "kortslutning".

Kritik av hedgefonder

Foder för spekulanter
I de internationella aktiemarknaderna måste ta itu med hedgefonderna heelwat kritik. Hedgefonder som spekulerar på fallande börskurser eller valuta kan ha stor nytta av en börskris. Många gör en vinst, medan vanliga investerare gör stora förluster, vilket gör hedgefonderna är inte populärt där.
Höga kostnader
, Kritiker menar att detta sätt att göra en risk för stabiliteten i hela det finansiella systemet. Andra kritik inkluderar påverkan direkt eller indirekt aktier i ett bolag och den relativt höga kostnaden för hedgefonder.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel KEW eller inte?
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha