Investera: Investera för kapitalvinster eller kassaflöde?

Inbäddning kan göras med olika mål i åtanke. För det första, investerare investera för att göra en vinst från sitt investerade kapital genom framtida försäljning, till exempel köpa en fastighet till ett lågt pris och sälja till ett högre pris. För det andra, kan investeraren överväga kontanter generation tack vare en regelbunden inkomst, t.ex. inkomster från uthyrning av fastigheten.

Fastigheter och aktier

Och investerare att investera pengar för att få en fin avkastning, oavsett om det är inkomst av kapital eller för att generera en regelbunden inkomst. Här är de två strategierna förklaras på basis av investerare i fastigheter och aktieinvesterare.

Investera för kapitalvinst

Investera i fastigheter
Många investerare investerar i produkter för att extrahera en fin avkastning vid ett senare tillfälle på grund av vinster från försäljningen. Således, till en investerare i fastigheter köp till exempel lägenheter sälja dem senare med vinst igen. I så fall, investeraren en typisk investerare som är ute på kapitalvinster, vilket innebär att avkastningen ursprungligen investerat kapital effektivitet tack vare en god försäljnings. Han har varit så kapital kan föröka sig.
Att investera i aktier
Detsamma gäller för investerare i aktier, vilket kommer att leta efter fynd på aktiemarknaderna. En equity kommer att köpa aktier till lägsta möjliga pris, att sälja tillbaka dem till ett högre pris. Detta kan göra investerare och aktierna stigit i värde. Det bästa är att köpa aktier när de är låga, och sälja dem när de är höga. Detta kallas också köpa billigt, sälj dyrt-strategi. Ibland talar också om "att spekulera på börsen."

Att investera i en regelbunden inkomst eller kassaflöde

Investeraren i fastigheter
Fastigheter är en god investering eftersom du kan spekulera om en ökning av värdet på din fastighet i framtiden. Men en annan strategi som är lika intressant investerar en regelbunden inkomst eller kassaflöde. Exempelvis kan du hyra ut din lägenhet eller ditt hus. I så fall kan du hela tiden generera pengar från hyresintäkter du betalar dina hyresgäster. Din investering ger därför en intressant månatliga kassaflöde.
Investeraren i aktier
Utdelning
Aktier är inte bara intressant för de typiska spekulanter som förlitar sig främst på en ökning av värdet på sin andel i framtiden. Vissa investerare har främst ambitionen att generera ytterligare årliga intäkter på grund av utdelningen som ger sina aktier. Utdelningar är en intressant ytterligare intäkter från din andel.
Köpa och inneha
För investerare, kommer denna kategori ner att söka framgångsrika företag som har namnet att betala en generös utdelning, så deras årliga ytterligare intäkter garanteras. Detta kallas också "buy and hold" -strategi, det vill säga köpa och hålla en andel i ett framgångsrikt företag.

Investera för kapitalvinster och kassaflöde

Dessa två investerar strategier kan även kombineras.
För investerare i fastigheter
För investerare i fastigheter, innebär detta att han förväntar sig att välja en tid att samla inkomster från uthyrning av sin egendom samt på en framtida avkastning tack vare försäljningen. Han kommer säkert att sälja sin fastighet om man i framtiden ett attraktivt erbjudande kommer att göras av en potentiell köpare, och under tiden kan han njuta av attraktiva hyresintäkter.
För equity
Aktier kan investeras med "köp billigt, sälj dyrt" strategi, och tillsammans med "buy and hold" -strategi. Om de två strategierna kombineras håller investeraren aktier i konto en fin direktavkastning och även med en intressant försäljning när det ökade värdet på sina aktier.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha