Investera i vin: Tips för att investera i vin

För investerare som vill para användbar med njutbar, investera i vin är en intressant möjlighet. Vin kan köpas inte bara att konsumera utan också som en enkel investering. Du kan till exempel en Château Lafite eller Chateau Margaux ditt köp för att sälja med vinst efter några år. När du ser vin som en investering, är det alltid klokt att välja viner med lagringspotential från bra årgångar. Här är det viktigt att du inte kan sälja snabbt bordeaux eller vinrött och inte behöva vänta alltför länge. Ett tips är att leta efter stora vinflaskor eller vin lådor; Efter allt detta är knappare än vanliga flaskor och kan därför ge mer vinster. Tänk på att du håller dina viner ligger i din vinkällare, till exempel i en praktisk vinställ. Vilka tips bör du överväga om du vill lyckas investera i vin?

Investera i vin

Vin är - utöver sådan konst - ses som en typisk investering för dem som vill hugga sina pengar i något med konkret värde. Om du vill investera i vin sedan välja viner med lagringspotential. Detta innebär att vinet där din långsiktiga investeringar är ännu inte drickbart. Vin är en produkt som kan bibehålla sin kvalitet under lång tid, men drickbarhet också kommer inte att på obestämd tid. Vin förlora rekommenderas inte för kvalitet efter flera år. Det bör också ha tålamod att sälja vid rätt tidpunkt. Vill du realisera en snabb vinst med dina viner än du kanske senare ångrar det.

Investera i fina viner

När du investerar i vin skulle du helst föredrar stora, erkända vingårdar. Med de stora Bordeaux viner är alltid bra. Tänk på de välkända namn som Château Margaux, Château Petrus och Château Lafite Rothschild. I viner från Bourgogne är absolut toppviner inkluderar viner från Domaine de la Romanée Conti. Om du letar utanför Frankrike, har du flera alternativ. Ett exempel är kvaliteten Penfolds i Australien eller Sassicaia från Italien. I Spanien är Vega Sicilia en av de bästa vinerna.

Goda årgångar

När du har valt ditt namn, ge företräde åt de verkliga toppåren viner. Om det kan köpa bara viner från exceptionella årgångar. För Bordeaux viner, dessa inkluderar 2005, 2000, 1990 och 1989. För viner från Bourgogne är toppåren 2005 och 1990, toppåren spanska viner inkluderar 2004, 2001 och 1994.

Stora flaskor eller vin lådor

När ditt vin investering, behöver du inte begränsa vanliga flaskor. Leta efter större flaskor är tillgängliga från din favorit namn som magnumflaskor. De större storlekarna blir knappare och därför dyrare. Om du verkligen vill gå långt med din investering, väljer fulla lådor vin i stället för enskilda flaskor.

Investera i vin: nyheter

På vinregionen finns heelwat intressanta tidskrifter och webbplatser där du kan hitta information om kvalitetsviner. Studera den information som du kan hitta för att få en överblick över dina möjliga val. Vissa specialiserade webbplatser som fokuserar på vin kommer du också investera citat publicerade i viner, som bedöms utifrån kvalitet och mognad. Poängen med olika viner kan sedan jämföras med varandra.

Affär vin

Om du köpt ditt vin som en investering, tänk på att du håller det optimalt. Håll din vinkällare företrädesvis vid en konstant temperatur på omkring 14 grader och en luftfuktighet på 70%. Kom ihåg att du håller bästa vin liggande eftersom det är så att deras kvalitet längre gäller. För detta kan du använda en praktisk vinställ där du enkelt kan göra vin utan risk för skador.
(0)
(0)
Nästa artikel Prune barrträd

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha