Intresse bara inteckning konvertering ger högre kostnader

Den billigaste inteckning är räntan endast inteckning. Det är inte den bästa typen av inteckning för att hitta under löptiden för inteckning inga återbetalningar av kapitalbeloppet. I det förflutna, det finns många investerings inteckningar i kombination med en ränte bara inteckning. Tanken bakom detta var att en del av ränte bara inteckning kunde lönat sig med intäkterna från investerings inteckning. I det rådgivande, finns det ofta citat som levereras med en årlig avkastning på 12% eller ännu högre. I praktiken är det kombineras med många av dessa typer av inteckning dåliga förflutna. Kapitalavkastningen är en besvikelse och av lägre bostadspriser var i efterhand inte klokt att välja denna inteckning.

Vad är ett intresse endast inteckning?

Ett intresse endast inteckning är ett hypotekslån utan Värdet ackumuleras för att betala av lånet. I denna typ av inteckning du bara betalar inteckning. Inteckning inte betalas ut, men är fortfarande upp. Endast försäljningen av huset, kommer skulden att betalas ut genom försäljning av huset. Även död husägare skulden kvar på huset.

Den ränte bara inteckning kan fortfarande stängd?

Sedan 2013 denna typ av inteckning motverkas. Naturligtvis kan du ändå välja denna inteckning, men konsekvensen är att du har om denna del av inteckning inte rätt till räntekostnader lättnad. Låne Advisors kommer skälet avråder från att ta ut en ränta som endast inteckning. Sedan 2013 finns det två typer av inteckningar som ger rätt till räntekostnader, nämligen linjära inteckning och livränta inteckning.

Största nackdelen med denna hypotekslån?

Under perioden mellan 2008 och 2013 visade tydligt vad som är den största nackdelen med den ränte bara inteckning. Under denna period har bostadspriserna gått hårt ned. Eftersom det inte betalas ut i denna inteckning på hypotekslån, köpa hem översvämmades. Det vill säga att den återstående inteckning är högre än marknadsvärdet på huset. Detta gör hem osäljbara.

Den ränte bara inteckning refinansiering

Välja en livränta eller linjär inteckning kan vara klokt. Dessa inteckningar följer nämligen en garanterad återbetalning av låneskulden på förfallodagen. Å andra sidan kommer refinansiering tar hand om snabbt stigande månatliga betalningar. Detta är logiskt, eftersom inteckning måste betalas ut under löptiden för lånet. En ytterligare fördel är att livränta eller linjära inteckning följer en död nytta av husägare.

Alternativ för refinansiering! Gå extra amorteringar på lånet

I stället för nära, kan du också välja att hålla de fasta kostnaderna så låga som möjligt. Om du har pengar, kan du sänka inteckning för att lasta extra av inteckningen. Du kan hålla den i sina egna händer på detta sätt. Om det inte kommer ut igen, du är inte extra återbetalningar. För att säkra risken för död, kan du också välja att ta ut en särskild sikt försäkring. Fördelen med lösa politik som de anhöriga kan spendera betalningen efter eget gottfinn. Om försäkringen är en del av inteckning, ofta finns det en skyldighet att använda den ersättning för att betala av lånet.
(0)
(0)
Tidigare artikel Koppla av i hängmattan

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha