Intratuin öppnar kontor i Ryssland

Valfrid Jönsson Februari 27, 2016 Miscellanea 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Under våren 2008 öppnade Intratuin sin första filial i Ryssland. För år Intratuin som detaljhandelsverksamhet i Nederländerna och Belgien. På den ryska marknaden, enligt Intratuin är dock en bra framtid, med tanke på de många Dacha s de moneyed ryssarna har. Kort sagt Intratuin vill få ryssarna flockas till trädgårdsarbete. Kan Grön Warehouse erövra den ryska marknaden? Att slå de nederländska trender i gröna fältet om de fortfarande utveckla din egen stil?
  • Intratuin på den ryska marknaden
  • Dachas; Andra hem i Ryssland
  • Säsong Kultur i trädgården centrum
  • Justera mål för den ryska marknaden?

Intratuin på den ryska marknaden

På lördag, 19 april, 2008, öppnade efter mer än två års förberedelser, den första delen av Intratuin var i Ryssland. Den första grenen ligger i S: t Petersburg. Planen är att öppna i samband med den ryska partnern Eurogarden under de kommande åren omkring 20 till 25 kontor runt om i Ryssland. Den första butiken omfattar 7500 kvadratmeter och är helt identisk med utloppet som den också används i Nederländerna och Belgien. För ryska termer innebär detta en toppmodern verksamhet. Förutom rum och trädgårdsväxter är också trädgårdsmöbler, verktyg och animaliska produkter som säljs. Det är fortfarande kompletteras med ett sortiment som tar hänsyn till den lokala marknaden. Intratuin tar detta steg den första butikskedjan i branschen att sätta sin fot på rysk mark. Och detta vid en tidpunkt när efterfrågan på grönsaker och trädgårdsprodukter ökar enormt i Ryssland. En andra kontor kommer snart att öppnas i Moskva. En välkänd butikskedja som har varit aktiv på den ryska marknaden är IKEA.
 Intratuin i Nederländerna är också känd under sitt andra namn "Grön Department". Ryssland har valt samma logotyp, den berömda blomster, men ett ryskt namn: Zeljonja Strana. Zeljonja Strana betyder "Green Land". Vill du se hur ryssarna frestas att produkter Intratuin / Zeljonja Strana? Vänligen se även om vi nederländska av allt som ryska på platserna gör ingenting, lyser det klart atmosfären i den holländska varuhuset. Första försäljningen ger intryck av att de ryska konsumenterna kommer att flockas till gröna barrträd och rosor.

Dachas; Andra hem i Ryssland

En datja är ett andra hem. Många ryssar har här idag. Historien om datja går tillbaka till tiden för Peter den store. Han upptäcktes på hans många resor trädgårdsarbete. På Admiralty Island satte han även en trädgård med bäckar och vattenfall, italiensk skulptur och importerade träd och buskar. Under hans regeringstid de första dachas byggdes. I upplysningstiden, användes de av den ryska aristokratin för sociala och kulturella sammankomster. Under den industriella revolutionen, efterfrågan på utsideshytterna ökat dramatiskt, att fly lika kraftigt förorenade städer. Efter den ryska revolutionen 1917, var de flesta villor exproprierades och statligt ägande gjort. Kommunisterna förändrat kulturen av småstugor. Det har nu trädgårdsarbete i grönsaksland i stället för prydnadsträdgårdar. Och först efter nedläggningen av kommunismen, var de flesta villor privatiserades igen. Nu, många rika familjer äger en datja och ägnar en stor del av sin fritid. I Ryssland bor även den stora majoriteten av människor som är i besittning av ett andra hem. Under en lång tid dachas så främst för sin egen grönsaks försörjning, men med utvecklingen av välfärds ändrar allt detta nu. Detta skapar ett behov och en trend mot en mycket mer lyxiga utomhus. Och det är precis där Intratuin att spela i den stora nya ryska marknaden. Låt oss se om här också utomhus köket redan en sådan succé!

Säsong Kultur i trädgården centrum

De nederländska och belgiska filialer Intratuin har en verklig kultur säsong. Det vill säga att tillförseln är anordnad att årstiderna. Efter nyår plantskolor packas med de första vårlökar och annueller i maj erbjuds en masse. Också alla typer av helgdagar syns tydligt i det offererade sortimentet. Tänk på Alla hjärtans dag, påsk eller Halloween. Och julen under många år spelat en framträdande roll. Den ryska marknaden denna kultur inte vet. Så det är fortfarande ganska en utmaning för Intratuin. Kraven för frost resistenta växter är naturligtvis mycket annorlunda än i Nederländerna och Belgien. Och hur är det med rysk mark. Vilket också lägger fram sina egna krav för plantering. Kort sagt, konceptet till fullo över i ett annat land och en annan kultur är inte riktigt. Det finns säkert justeringar måste göras. Och studier bör göras.

Justera mål för den ryska marknaden?

Naturligtvis, män, kvinnor och barn i alla åldrar välkomna gäster. Men kvinnor mellan 30 och 45 år utgör den största gruppen av besökare från Intratuin. Både Nederländerna och Belgien är densamma. Inom detaljhandeln är de därför viktigt. Alla Intratuin grenar arbetar enligt denna formel. De bär samma stil, som bland annat innebär att alla butiker är klassificerade och klädd på samma sätt. Hela detta koncept hålls även för den ryska marknaden. Det förväntas att det fungerar även här ryssarna kommer att göra bra.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha