Internet erbjuder möjligheter till extra fickpengar

Ambrosia Holgersson Februari 27, 2016 Miscellanea 6 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På Internet för att hitta allt. Så du kan tjäna pengar via Internet, bara du fortfarande behöver veta hur. Läs den här artikeln gång igenom och kanske du kan hitta ett sätt som tilltalar dig. De är alla ansvariga sätt att tjäna pengar.

Internet erbjuder möjligheter till ytterligare inkomster!

Vad många av er kanske redan vet, jag vill betona här ett tag. Internet har blivit så oerhört populär att det är logiskt kopplade till alla typer av företag. Dessa företag ser sin chans att tjäna ännu mer pengar på internet än vad de redan kan göra. Internet idag är sättet att nå allmänheten.
Men bortsett från allt detta skräppost du får från dem, till det minsta, och även bortsett från all reklam göras på så många webbplatser, det finns faktiskt allt komma till hands för oss. Vi som ett hem på nätet har möjlighet att tjäna pengar på ett mycket enkelt sätt. I resten av denna artikel kommer att diskutera ett antal sätt du kan göra detta.
  • Skriv omdömen
  • Mystery Shopping
  • Undersökningar

Omdömen skriver:

Det är faktiskt ganska enkelt, men innan jag tala om för dig hur man gör detta, jag vill kortfattat förklara vad exakt är en recension om. En översiktlig granskning har helt enkelt en översyn som du skriver om en produkt som du har använt eller haft. Du skriver egentligen bara din egen erfarenhet av produkten i en artikel, tillsammans med några viktiga, och framför allt nyttig information. Det finns faktiskt platser som vill betala dig för detta, om du sätter dessa recensioner på deras webbplats. Detta kommer främst platser som fungerar som en portal till olika Internetbutiker. De har ett intresse för människor bearbeta sina erfarenheter med produkterna på plats i en fil, så att potentiella köpare får en tydlig bild av produkten. Vad de tjänar här i sig är inte viktigt, det viktiga för oss är att vi får betalt för att skriva recensioner. Om du gillar att skriva artiklar, är detta ett utmärkt tillfälle.
Där kan du skriva omdömen om pengar? Mycket enkelt, med Ciao! till exempel.

Mystery Shopping:

Tanken bakom denna mystery shopping platser är ganska enkel: På webbplatsen kan lediga jobb där du kan registrera dig som medlem. Tanken är att du sedan besöka en butik till exempel, och det se hur butiken läggs ut, eller du kommer att välkomnas och stödjas, om butiken är ren, oavsett om du köper ett visst objekt. I kommandot, sedan tydligt ange vad du ska göra. När du har gjort detta kan du leverera om en kortfattad rapport på webbplatsen. Kommissionen är också tydligt att den avgift som du kan ta emot.
Var är det? Till exempel vid Mystery Shop och Shop Control.

Undersökningar:

En annan möjlighet är, till exempel via webbplatser, som syftar till undersökningarna. Som medlem får du då och då en enkät inbjudan och du kommer att bli tillfrågad om ett visst ämne. Det är dock sant att först kontrolleras innan undersökningen eller om du möter sina mål. Undersökningarna kommer exempel på marknadsföring ?? s som vill få en bättre inblick i de behov som deras målgrupp. Personligen Jag tycker inte om detta sätt att tjäna pengar, eftersom undersökningarna är ofta mycket tråkigt.
Ett antal webbplatser där du gör detta kan vara:
  • Ciao
  • PanelWizard
  • Konsument jury
  • Intomart
  • Flycather
  • Åsikt

Jag hoppas att jag har gett er en klar bild av möjligheterna på internet när det gäller att tjäna extra pengar.
Varning: Läs alltid villkoren på webbplatsen noga innan du bestämmer dig för att anmäla dig själv. Det kan vara att det finns en minimiålder är kopplad till. Dessa data kan inte lagligen kan beviljas, med förbehåll för ändringar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Ingele Ljungberg
  Like 1   Dislike 0

Jag skulle vilja tjäna lite pengar genom att skriva berättelser eller artikelen.Wat senare medel kan jag faktiskt fortfarande skriva hela kindafaan onderzoeken.Ik. Först var opstelletjes. Senare kommer jag att gräva i några längre berättelser. Detta naturligtvis gjorde jag eftersom jag ville så mycket jag förlorade, men inte lika mycket som jag publicerade fyra böcker i en berättelse förlorade kon.Afgelopen år. En novellsamling, en diktsamling ett drama och en mordgåta. Dessa böcker jag har publicerat på Lulu.com under namnet EL Mud / Jag skulle vilja publicera ett antal böcker, men just nu är jag fortfarande inte är en lämplig berättelse för det. Men jag jobbar på en såpopera, men jag faktiskt skriver för mig själv. Jag gör detta i grunden eftersom det finns så många noveller "på hyllan" lager som inte var färdiga ännu och jag ville ha något med doen.Ik ändå se vad framtiden ger. För nu, jag har det med min hobby

Jonatan Lundell
  Like 5   Dislike 1

Det skulle vara trevligt, du var tvungen att lägga till länkar till alla platser i din artikel. Då kan vi hitta dem lättare :-p

Urban Torvalds
  Like 1   Dislike 1

Problemet är att jag tror inte borde. Till en början hade jag också en bit om GPT platser, där du klickar på och läsa e-post för pengar, men de har dem bort när jag postat min artikel, på grund av reglerna för Adsense något. Så det kommer tyvärr inte kan.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha