Inteckning, är ING Bank verkligen så fördelaktigt

Ennert Lindbergh December 26, 2015 Miscellanea 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I stora reklamkampanjer ING Bank pekar på rabatter på hypotekslån, tills nyligen en jättestor 15%. Är ING bank verkligen så generöst? Vi diskuterar det åt dig. ING Bank är särskilt en stor aktör på bolånemarknaden och som har ett bankkonto, kan också få fördelar. Det betyder inte att andra banker kan göra ett fördelaktiga anbudet.

Befintliga kunder får räntespread

Som diskuterats tidigare, banker kommer inte alltid vänligt med befintliga kunder. Rabatter gäller ofta befintliga kunder, men bara för att locka nya kunder. I själva verket ofta få befintliga kunder att förnya sina bolåne betald kreditspreadar. När du har betalat ut en del finns det goda möjligheter att sänka ränteskillnaden, så använd den. För rabatt på ditt intresse, kontakta din bank. Väsentligt för lagring, skuldmarknadsvärdet förhållande, eller hur mycket är din inteckning i förhållande till värdet på din fastighet:

Hypoteks ING Bank

Erbjudandet om ING Bank att ge rabatter på bolåneräntor är ett kit som du kan skapa själv. Där kommer du att bli tillfrågad frågor om du har en fråga ger den önskade svar, kan du få en rabatt. Dra på is alla rabatter, vilket kan vara betydande. En rabatt på 0,5% till 1,5% är 33% rabatt. Vi kör följande frågor till er.

Lön vid ING Bank, aktiv kontroll av

Om du har din lön betalas på ING Bank och ditt bankkonto används aktivt, får du 0,25% rabatt. Det verkar smärtfri.

Den lojalitetsbonus

Den lojalitetsbonus görs genom att ha ING befintliga bolånekunder fram till den 31 december 2012. Du kan använda dem för upp till 1% för att tillhandahålla den nya inteckning. Anta att du har en bonus ?? 4000 och byggde upp en inteckning på 200.000 euro utanför, vänligen ?? 2000 använda din bonus för att minska bolåneräntor. Vid en räntebindningstid på fem år, vilket är snart 0,25% räntesänkning.

Boendekostnader Guardian

ING Boendekostnader Guardian som delvis skyddar mot invaliditet eller arbetslöshet, kan utgöra en ytterligare rabatt. Märk väl, det är ingen vinst eftersom försäkringen måste betalas

Värdering vid ING Bank

Om du använder Taxatheek av ING Bank, vilket kan till rabatterat pris. Bedömningen rapporten är klar inom fem arbetsdagar och kostar dig ?? 325 inklusive moms. Man kan givetvis också göras av någon annan.

Köpeskilling hem

Om du vill köpa en bostad på mer än ?? 300 000, får du från ING Bank 5% rabatt. ?? ?? Mellan 200 000 och 300 000 rabatten är 4%. Under ?? 200 000 Det finns ingen rabatt. Denna värdering tjänst av banken uppfyller kraven i den nationella Mortgage-garanti.

Lock

Gå till alla rabatter och tillhörande begränsningar och kostnader än vad som är en anständig procentsats rabatt på räntan möjligt. Rabatten på räntan sprida sig längs med lojalitetsbonus och aktiv kontroll rabatt kan lägga upp. Men det gör inte ont att be offert från flera banker eftersom konkurrensen på bolånemarknaden är stor.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha