Inteckning ?? beleggingshypotheek

Asma Gyllenhaal Februari 29, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det finns gott om bolån. Människor stängas av för en inteckning för att möta köp av ett hus. En inteckning är i grunden en form av upplåning. Eftersom en inteckning exit för att ge dig en bank eller utlånings en andel i ditt hem. I själva verket är de delägare förrän du har betalat av inteckningen. Den placeringsverksamhet är en speciell typ av inteckning, med vissa skillnader.

Beleggingshypotheek

Under den tid av en investering inteckning lösa ut dina pengar, men du betalar genom att investera i olika investeringsfonder. Placeringsfonder erbjuds av de flesta banker och olika sätt att gå in där någonstans och få vinst. Investeringarna är på många sätt. Fonder förvaltas av experter. En stor fördel så att du inte gå dit själv för att titta.

Investeringarna

Vid utgången av perioden, inteckning återbetalas till kredit ackumulerats från de investeringar som du har investerat i. I själva verket kan man säga att banken kommer att investera dina pengar och du i gengäld fått en inteckning. Som svar, är ditt hem äntligen lönat sig.

Optioner och aktier

Investeringarna kan ge lägre avkastning än väntat. Av denna anledning kan du också välja att vara en del av inteckning ?? säker ?? obligationer för att investera och en del i aktier. Effekten liknar den inteckning investerings inteckning. Fortfarande, en skillnad som du investerar i en inteckning effekt i sig, snarare än långivaren. På så sätt du inte har experthjälp som du har med en investering inteckning.

Fördelar

En stor fördel av investerings inteckning är att du kan uppnå hög avkastning. Eftersom investeringarna och de investeringar du kommer hit så bra, bättre än väntat, kanske. En annan fördel är att ränteavdrag under maximal livslängd. Du har också friheten att gräva mer till investeringar och kan också spara mer pengar, eller ta ut pengar. Du är inte beroende av försäkrings begränsningar och avgifter ?? både brutto- och netto ?? förblir konstant, så länge det är en konstant intresse.

Nackdelar

Investera kurs du alltid riskerar. Vanligtvis finns det ingen garanti för en viss avkastning eller slut kapital. Det kan i sista stund fortfarande helt fel, så du förlorar en massa pengar fortfarande. En annan nackdel är att den slutliga kapitalet men till en viss maximal skattefritt. Skatten då betalas också en väsentlig del, det är ofrånkomligt. Det finns också relativt höga kostnaden för att bygga denna förmåga.

Tillämpa

Tyvärr är det svårt att jämföra denna typ av inteckning med andra organ, eftersom ingenting har fastställts i förväg. Investeringarna är i själva verket ganska skakig. Det kan vara från en dag till en annan något hända med den. Men du kan den här typen av lån på olika ställen ?? även på de flesta banker ?? förfrågningar. Fråga experterna råd och deras åsikt innan du fortsätter med något i havet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha