Inspiration: krävs för att utföra

Inspiration är trevlig, om det är nödvändigt i vissa yrken. Inspiration "eureka'- känsla är inte bara nödvändigt för att leverera topprestanda, men den underbara känslan du har när du är i ett flöde, kan vara nästan beroendeframkallande. Inspiration återspeglas i den så kallade "eureka erfarenhet. Det var den berömda Arkimedes som hoppade ut ur sitt bad och "eureka" ropade en blixt av inspiration för att lösa ett vetenskapligt problem. Inspiration är viktigt när du vill leverera ett bra resultat. Oavsett om du vill skapa ett konstverk, vill släppa något för företagen, bör en lekfull presentation hålla, att utforma en bra strategi för din verksamhet, eller är en författare. En sak är klar: topprestanda vara utan inspiration. Förblir inte bara en prestation, men du kommer att sakna den fina flödes sensation. En blixt av inspiration vi alla ibland.

Igenkännbara blixtar av inspiration:

  • Du kan aldrig tänka mig ett namn, men en oväntad gång du tar det namnet inne
  • Du förvånad över att du plötsligt ser en ny strategi för ett problem
  • Plötsligt får du en kreativ genombrott
  • Du får en föraning eller ett första intryck som visade sig vara korrekt
  • Du övertygad om ett visst beslut, är tron ​​djupt rotad.

Inspiration eller "eureka!"

Den "eureka erfarenhet har du i alla former och storlekar. Chansen inspirations är större när du släppa ämnet och är i avkoppling läge. Håll slipning och tänkande blockerar inspiration, efter en natts sömn ser ett problem eller problem ändå annorlunda. Ibland kan en bättre fråga du redan ett steg i rätt riktning. Vad är utmärkande för ett flöde, som är resultatet av inspiration, är att lägga ner en prestanda du ingen ansträngning, och du kommer att uppleva en hel del roligt att din prestation. Du får det som det var vingar.
Kännetecknande för ett flöde är det roliga och outtröttlighet.
Men också:
  • Du sätter i en relativt kort tid en stor mängd arbete på
  • På relativt kort tid kommer du att vinna framgång på framgång
  • Du skriver en bok eller rapport är verkligen med inspiration, kommer det naturligtvis
  • Du får verkligen en kick av vad du gör, du är euforiskt humör
  • Du har en känsla och vissheten att det du gör kan inte gå fel, är glada tillstånd

Träna din hjärna att påverka inspiration

Läckra som vi har inspiration. Goda nyheter är att vi kan påverka få inspiration genom att träna vår hjärna. Genom hjärnträning kan du få kvantitet och kvalitet av flödet av inspiration som kommer till din prestation, ökning. Till "kvantitet" vill jag göra följande anmärkning: Inspiration kommer endast sporadiskt, genom hjärnan utbildning en mycket mer, men det betyder inte att du kommer att få dagliga inspiration. Men inspiration på en daglig basis är inte nödvändigt: en blixt av inspiration eller ström har större påverkan på vårt resultat över tre månader lång kondition. En bra inspiration flöde har mer effekt än en utbildning av ett och ett halvt år. Inte bara glimtar av inspiration och flöden är viktiga för utförandet av tjänster, men också den mat du äter har en stor inverkan.

Inspiration bortom logiskt tänkande

Inspiration är att föredra att tänka bortom logiskt. Logiskt tänkande leder nämligen till en förbättring i prestanda på endast 1 till 2 procent. Men det intuitiva och spontana tänkande, såsom i ett flöde, åstadkommer en multipel av denna procentsats. Ett flertal! Detta innebär ett genombrott i en syn, insikt. Det är aha ögonblick, viktig vändpunkt i ditt liv. Människor som har en sak har kommit långt i näringslivet gemensamt: de har regelbunden inspiration flöden. Inspiration har ingenting att göra med det andliga, det har att göra med ett annat sätt att tänka och det gamla sättet att släppa taget: släppa makt, kontroll och planering. Det finns inget vaga eller ullig på. Du använder helt enkelt en medfödd kreativitet som blev insnöade av stela tänkande, din starka personlighet, felaktig inställning i ungdomen.

Kreativa impulser: lyssna på det

Framgång kommer naturligt för de få, men lyckligtvis kan de yttre förhållandena och böjpåkänningar i din fördel dig. En tanke Welling, förmodligen från ingenstans, inte bör ignoreras genom att till exempel tryck eller förlägenhet att uttrycka detta. Det kan vara början på en lång serie av stor kreativitet och produktivitet. Lägg märke till, innan det är för sent och du inte har utnyttjat denna dyrbara ögonblick. I ett ögonblick av kreativ impuls kan komma mycket skönhet: en ström av nya idéer, tanke, framgång. Tyvärr många människor denna betydande latent energi snarare i dammet och är aldrig medvetna om detta. En clincher för utbrott av kreativitet är: de wegberedeneren av "logiska" tänkandet. Tyvärr är detta det sista slaget till kreativitet och inspiration. Använd din fantasi och föreställa sig, om du har en kreativ impuls, hur du kan gå använda inspiration och kraft inspiration. Gå tillbaka gör vad du gillade så mycket i din barndom och använda din fantasi till fullo då.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Ja ?? Och hur är det att träna din hjärna att få mer inspiration? Eller var det bara en tom påstående?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha