Inlåning Besparingar: Jämför räntor och villkor

Vid denna tidpunkt, är de besparingar låg och därför är det, naturligtvis, mer än någonsin intressant att söka efter de största besparingarna. Och du hittar i allmänhet varit till en deposition eller besparingar än en traditionell sparkonto. Genom inlånings besparingar lägga dina pengar under en längre period, och med tanke på en relativt hög ränta för detta. Men du kan jämföra olika insättnings besparingar med varandra? Gör du det bara på den högsta räntan eller om villkor?

Vad är depositionskonto?

Genom deponering besparingar sätta dina besparingar borta under en lång och på förhand bestämd period till en fast ränta under hela löptiden av fyndigheten. Generellt denna period varierar mellan några månader och flera år. En deposition med en löptid på mindre än ett år kallas ofta en term. Med en långsiktig talar i allmänhet av ett sparande. Eftersom du pengar på en relativt hög räntebindning, kan du i förtid i princip inte spela.

Vad är skillnaden mellan ett sparkonto och en insättning?

Med ett sparkonto du vanligtvis har en lägre och rörlig ränta, med undantag för de så kallade sparkonton med villkor. Eftersom det finns ofta restriktioner på inspelnings frihet eller livförsäkringar kopplade till sparkonto, är intresset ofta höga. Men totalt sett är det sant att räntan på en besparing som är högre än ett vanligt sparkonto är det som är fast under hela löptiden och interims att du i princip inte kan spela i motsats till en normal sparkonto.

Vilka är fördelarna med sparkonton?

När du har att du kan missa längre tid pengar, kan du lägga undan dessa pengar till mycket höga räntor. Att du inte kan ingå i interims, är detta pengar som du nu inte behöver några invändningar. Dessutom har du denna form av sparande är ingen chans att räntorna faller under livet och gör dig så nästan ingen avkastning på dina besparingar. Med en tidsbunden deposition eller besparingar du njuta hela den tid de största besparingarna, där det är relativt låg i ett sparkonto och en ytterligare fluktuerar över dess varaktighet.

Hur kan du jämföra sparkonton?

Online och via banker och försäkringsbolag, kan du enkelt söka efter de största besparingarna på inlånings sparkonton. Notera jämförelsen i varje fall att varaktigheten av de olika insättningar som du jämför densamma. Räntan på ett sparande insättning med en längre period är alltid högre än på inlåning med en relativt kort sikt. Vänligen också väl om villkoren för deponering. Finns det några särskilda villkor eller begränsningar som är knutna till dessa avlagringar, sparkonto? Vägar mot de relativt höga räntor?
Observera att förutom höga räntor på vissa besparingar i deposition följande villkor:
  • Vad är straffet som du måste betala om du förtid fortfarande hade behöver pengarna?
  • Hur länge måste visas pengar att kvalificera sig för de erbjudna höga räntor?
  • Hur mycket pengar bör åtminstone sätta i dig för att få de höga räntor?
  • Kan du interims eller ytterligare betalningar bör inte?
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha