Ingen tjockare efter att sluta röka

Ingvor Naslund Februari 27, 2016 Hälsa 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alla vet det - rökning är inte bra för din hälsa. Avsluta är inte lätt, men vad många människor förutom att stoppa viktökning. Men du inte kommer nödvändigtvis kilo om du slutar röka. Men hur kan du bäst hantera? Den genomsnittliga rökaren som slutar kommer flera kilo. Men hur det egentligen? Det kan vara att du byter mer att äta godis, men också ser rök gör din ämnesomsättning arbeta snabbare. Så även om du inte är extra nibble, kan du ändå komma fram. Rökning hämmar också aptiten och minskar smak. Rädslan för att få håller många rökare att sluta. Se följande tips för att hålla din viktökning i schack:

Sport

Du tror att du inte är här övergripande väntar och har tillräckligt för dig själv när det gäller tillbakadragande. Men du kan också hjälpa till med sport. Motion minskar stress och kan användas bara bra. Naturligtvis är det bra övning för dig att minska viktökning och du kommer att vara mindre tänkande om rökning.

Borsta tänderna

Detta kanske låter konstigt, men borsta tänderna regelbundet är också ett snyggt trick. En ren, fräsch mun hjälper dig eftersom att du vill ha en cigarett och vill minska småätande.

Inte bantning!

Inte om krasch kostvanor medan du är på det sluta! Detta fungerar faktiskt oftast bara motsatt effekt, så att du kommer i fel ände av stress i alla fall. Du har äntligen tillräckligt svårt med den kontroll du behöver för nikotin. Vad du kan göra bättre är att äta hälsosamt mellanmål och du fokuserar på livsmedel som är rika på näringsämnen men låg i kalorier. Ät mindre portioner under dagen för att öka din ämnesomsättning och hindra dig så hungrig att du äter för mycket på en gång. Också dricka mycket vatten hjälper till att dämpa aptiten och främja metabolism.

Upptäck vad dina triggers är

I vilka situationer är du mest sannolikt att vara på stickande en cigarett? När du slutar du måste tänka på vilka tider du är mest troligt att stoppa allt från godis eller tårta i munnen. Detta beteende måste förändras för att övervinna det på ett effektivt sätt. Du kan göra det för att ersätta något annat och hålla detta i ditt beteende. Gå e-post, en promenad, etc.

Omgivning

Se till att du inte utsätts för frestelser. Inga cigaretter och ohälsosam mat i huset. Inga gödning snacks. Det är lättare att inte ge efter när du inte har detta till hands.
Slutligen, låt rädslan komma till du inte kan stå för att sluta röka.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha