?? Ingen Poo ??: Stoppa schampo

No poo "rörelse, som uppstod i Amerika, som består av människor som använder sociala normen för dagligen eller nästan dagligen schampo förkastar. Vissa anhängare av no-poo rörelse med hjälp av läsk eller ättika för att tvätta håret. Andra människor använder ingenting, de skölja håret med varmt vatten. Trenden har nu spridit sig till Nederländerna, och gör särskilt bra i miljömedvetna och effektiva människor.

Commerce

Nu i väst alla är villiga att bli beroende av kosmetiska produkter, producenter av alla dessa flaskor och burkar är upptagna med att arbeta för att skapa nya kundkrets, såsom Kina. De gör detta, bland annat genom miljoner dollar kampanjer som bara har ett syfte: att lära nya önskade vanan av producenten, nämligen användningen och behovet av dessa produkter.
Det faktum att stora företag letar alltid efter nya marknader, fortsätter att fokusera på uppfostran ?? ?? avlägsna populationer så att genom ett trollslag som behövs för att få produkter de tidigare kunde enkelt och utan krångel ?? vilket säger en hel del. Ärligt talat, hur kommer vi dit att vi kan inte utan tvål? Inte utan schampo?
Efter konstriktning
Samma fråga amerikanska hippies själva under en tid, och de vet svaret: Nej bajs! Vilket betyder ?? sluta schampo ??.
Samtidigt meddelandet nådde också Nederländerna och det finns redan några trevande trenden anhängare på uppgång, särskilt bland konsumerar förminsknings. Ja, är vi nederländska, eller hur?

Shampoo: Modern Invention

Shampoo är verkligen en modern uppfinning, såsom no-poo'ers vittnen, som utvecklats i slutet av 19th century. Och få av oss har att tvätta håret varje dag, säger hudläkare. Som sagt, behovet av schampo skiljer sig från person till person, beroende på hårtyp och andra faktorer.
Det engelska ordet schampo kommer ursprungligen från Indien ungefär 300 år sedan och bestod av en huvudmassage med några väldoftande olja. Bruket är troligen tillbaka till århundraden före. Tvätta i modern mening, med massor av vatten och skum, är bara ca 100 år gammal. Schampo är inte allmänt använts sedan sjuttiotalet. Innan dess var det ibland används vanlig tvål och endast mycket sällan schampo.

Invändningar

Anhängare av no-poo rörelsen inte bara invända mot användningen av schampo på grund av det stora kommersialism som går med det hand i hand, de är också bekymrad över kemikalierna i produkten. Dessa ingredienser alla kommer direkt in i kroppen via vårt största organ, huden, betonar de. Ett tredje argument är att användningen av schampo eliminerar naturliga självrengörande förmåga hår och hårbotten, och rubbar den naturliga balansen. Hårbotten separerar nämligen oljor och fetter ner, men som alltid tvätta bort med aggressiva medier, kroppen är sannolikt bara fortsätta att göra mer. Det är helt enkelt en fråga om tillgång och efterfrågan, förklarar ingen bajs ?? re. I själva verket är det ett beroende. Ju oftare du tvättar håret, desto mer blir grödorna.
Bevisa
För dessa påståenden är ännu inga konkreta bevis, och de flesta läkare och hälsoorganisationer anser att användningen av schampo och andra kosmetiska produkter är i allmänhet säkra. Men djurstudier tyder på att, som huden absorberar men nog av kemiska beståndsdelar, kan detta eventuellt orsaka skador på organ och celler.

Slutligen

När allt kommer omkring, vem vill bli av med sitt missbruk schampo, ett bra alternativ till hemlagad schampo är bakpulver upplöst i vatten, följt av sköljning med ättika. Regelbunden användning av henna är allmänt rekommenderas. Tillbakadragandet tar oftast flera veckor enligt experter, med en räckvidd på upp till ungefär tre månader.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Uttagsprocessen? Vad betyder det? Jag undrar om jag får igenom det. Förhoppningsvis inte stinker och är fetare än fett ?? :-(

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha