Inga fler linjer!

Jaspar Lindblad Januari 7, 2016 Hälsa 36 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det verkar vara en önskedröm, men om du kan ändra din livsstil och därmed speciellt för din diet, sedan linjer onödigt. Dessutom, vi vet alla att banta ofta leder till åter rader, eftersom du kasta några kilo ?? S off, men mången faller efter en viss tid i de gamla matvanor. Det är därför mer gjort än bara konsultera en diet bok.

Ställ

För de flesta människor bara linjer är en plåga. Du gillar fina saker, men du vet också att de är gödning. Det enda du vet nu att du har att inte mer kan och bör äta vad som finns i enlighet med dietbokar. Vanligtvis är dessa inte gödning och du falla av snabbt. Euphoria när du ser din viktminskning i snabb följd, men vad som faktiskt har blivit annorlunda i din livsstil?
Vill du plågan än du också ska sluta linjer och börja lyssna på din kropp. Sonja eller så kan du kalla det en soptunna kan om du äter chips, men varför skulle inte du för en gångs skull har vissa marker? Naturligtvis, om allt förblir inom proportioner och nu ligger just den springande punkten där.

Lyssna på din kropp

Faktiskt din kropp är en perfekt indikator på vad den behöver. Trots allt, om din kropp har fått tillräckligt med mat, eller ge den till detta och du måste sluta äta. Det låter väldigt enkelt, men det är också åtminstone om du menar allvar med den här metoden går till jobbet.
Naturligtvis att mättade fetter är inte bra och tre av de fyra personer inte har ett överskott kolhydrater. Men om du äter hälsosamt och det är, ni människors produkter istället för att ta de vita produkter, omättat äta fett, tillräckligt med fukt tills du får alkohol och hålla sig inom gränserna, kort sagt, observera femtedel av skivan, är detta ganska något mellan sitta som inte passar in i 5 skivan. På sommaren kan dagen vara god glass, choklad eller kaffe kan smaka gott.
Medvetenhet
Men med alla dessa livsmedel står och faller med en hälsosam kroppsvikt genom att lyssna på din kropp. Ge din kropp att du är fullt stopp. Fick din varm måltid och ta en kopp kaffe bakom, då kopp tillsammans med något sött. Förutom det faktum att du vet att det är bra, kan du också fråga om din kropp verkligen behöver för att fungera. Om din kropp har tidigare meddelat att den är så väl uppfyllt, vilket ger sötma hittills inget mer än ett par sekunder något sött i munnen. Gör balansering.

Tillräcklig övning

Faktiskt, samma sak gäller för den rörelse som du ser upp, bör det inte vara ett straff, och gör det inte för att gå ner i vikt. Om det är långsammare än planerat, och din kropp bygger en gång pinnar till, vilket kommer att orsaka en ganska disillusioning. Rör eftersom det är hälsosamt för kroppen och kan vara en extra fördelen att du kommer att gå ner i vikt.

Tips

Det finns vissa regler i livet som är användbara att driva om du har fattat beslutet att arbeta på din hälsa.
  • Bättre utnyttja en skala eller högst en gång i veckan.
  • Mät dig själv på olika platser om du gör några vikt ?? s vill förlora.
  • Lyssna på allt du vill skjuta i munnen eller din kropp behöver det.
  • Svinga din kropp motto: hela är full
  • Hitta en motionsform som du gillar / som passar dig.
  • Segla din egen kurs, låt välmenande råd för vad de är.

Balansräkning

Balansen i ditt sinne och din kropp är så viktig och det är sant. Men genom att vara medveten om mat att gå, du lär dig naturligtvis där balansen ligger. Plocka inte upp för mycket, men du flyttar smidigt och smidigt in och göra det till en sport.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha