Information om valp fabriker

Ingelöf Wahlgren April 24, 2016 Natur 15 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bröd Breeders fortfarande tyvärr förekommer i själva verket ofta de skall erkännas så att många människor tror också att valparna är i goda händer. Men de är ofta inte testat och föda upp dem enbart för pengarna. De har också ofta många bon i sin verksamhet där det inte finns några föräldrar närvarande. I den här artikeln hittar du information om valp mal.

Vad är en valp?

Namnet säger nästan allt, en uppfödare föder hundar enbart för pengarna. I själva verket ofta att de inte ens höja sig, även om de kallar sig en uppfödare, men valpar är mest köps. Ofta ger företräde åt stora företag där de kan passa flera bon.

Hur valparna dit?

Ibland föder dem själv, men låt dem kasta tiken ofta som möjligt samtidigt som normalt 2 till 3 kullar är säkert om max om du vill hålla hunden hälsosamt och värdigt hund. Men händer det ofta att valparna ibland köps från utlandet. I stora mängder, köpte de så Köpeskillingen uppgår till nästan ingenting. Ibland är de även säljs med falska pass.

Seriös uppfödare

Äkta uppfödare av alla slag är ofta registrerade med en ras förening. Så om du en viss ras i åtanke, kan du göra det bästa informerade i en förening. Många valp fabriker redovisas men inte testade på hur djuren föds upp och säljs. Om ett fall mer än tre kullar per år, avel bör det vara obligatoriskt anges vilken som är "erkänd". Men ackrediterade uppfödare avel renrasiga hundar, kanske du vill ha en korsning, såsom en boomer då är det bäst att spela på en enskild valpar uppväxt i en hemtrevlig atmosfär.

Omständigheterna

Villkoren och vård av valparna är ofta dålig, särskilt om det inte finns några tittare. Valparna är fyra veckor kvar till sina mödrar, matas med socker vatten för att hålla dem vid liv och ofta ingen veterinär och också se föräldrarna inte testats på hälsan. Ofta hundarna hålls i lador, och du kommer inte att se några föräldrar, de är inte helt socialiserade och ofta vet valp fabriker berättar också något om beteendet hos föräldrarna. Om du vill identifiera en valp observera:
  • Hur många valpar gå runt
  • Om föräldrarna är närvarande
  • Hur valparna hålls
  • Hur valparna ser
  • Eller uppfödaren kan svara på frågor om specifika ras egenskaper och grooming
  • Priserna, valparna är ofta sent förvånansvärt billig kommer inte frestas eftersom det beror på att de köper mest
  • Ofta försöker sälja dem att föda upp hundar så söt som möjligt, så håll utkik efter exempelvis mini-maltesiska inte renrasiga hundar och det finns gemensamma hälsoproblem att titta på
  • I vanliga valpar kan passera med 8 veckors lämna boet

Broodfok stopp

Det enda sättet att stoppa broodfok är genom att inte köpa valpar. Detta är mycket svårt eftersom de kan vara ansvariga för dålig, men om du inte köper en valp gå bakgård uppfödare pengar fel. Om ingen köper så småningom en hund, kommer de naturligtvis att behöva stänga sin verksamhet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha