Information om munskydd

Veste Ekström Februari 28, 2016 Hälsa 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nederländska i samband med svininfluensan en masse började slå i ansiktsmasker. På flera företag som specialiserat sig på medicinska produkter är en stor kör på ansiktsmasker uppstått. Alla vill ha en ansiktsmask. Både företag och privatpersoner tar locken i stort antal. Många leverantörer kunde inledningsvis inte möta efterfrågan. Samma var fallet med den massiva Ebola utbrott som drabbade västra Afrika 2014. Förr i tiden, hände samma sak när sjukdomen SARS och fågelinfluensan bröt ut. När fågelinfluensan tar körningen på masker, men även större. På den tiden var särskilt fallet i Asien, men med svininfluensa har också sett explosiv tillväxt i efterfrågan på ansiktsmasker i Nederländerna och Europa. En orsak är att sjukdomen går runt här, och när SARS och fågelinfluensan var främst de asiatiska länder som drabbades. Även efter den massiva Ebola utbrott i Västafrika 2014, efterfrågan på ansiktsmasker ökat kraftigt ökande. Efterfrågan ökade så snabbt att producenter i första hand, även här kunde inte möta efterfrågan.

Effekt ansiktsmasker

Ironiskt nog, men många experter tvivlar locken hjälper mot svininfluensan. I Mexiko, människor bar maskerna i massor, men det har inte hindrat sjukdomen blev en pandemi. Problemet är att locken skulle vara möjligt till grova i texturen. En viruspartikel av svininfluensa är cirka 100 nanometer i storlek. Det skulle vara lätt att komma med en mask det. Dessutom, munskydd enda verkligt effektiva när alla bär dem. Annars sprider sjukdomen snabbt genom människor som inte bär masker.

Gasmask

Masken som bäst kunde skydda mot svininfluensan skulle vara känd gasmask. Denna ansiktsmask med ett filter inuti. Dess funktion har en bit från det sätt på vilket en gasmask. Därför naturligtvis är det så varmt. Ett filter är över och därmed mest skadliga viruspartiklar bör förbjudas. Denna ansiktsmask är internet från att köpa cirka två euro. Du måste hålla i minnet att det inte är våt, till exempel efter en nysning, eftersom det fungerar mycket mindre effektiv.

Säkerhetsmasker

När det gäller säkerhet, finns det tre kategorier. Kategori 1 ger minst skydd och kategori 3 ger mest skydd. I händelse av en pandemi eller farliga råd Världshälsoorganisationen, WHO, oavsett kategori bästa ansiktsmask kunde bäras. När svininfluensan är att tredje kategorin.

Köp Masker

Ansiktsmasker är både apotek och på internet för försäljning. Kända tillverkare av masker i Nederländerna Thalys och Conrad. De säljer också både ansiktsmasker på Internet via sina egna webbplatser. När köper masker kan säkert tillrådligt att jämföra de olika platserna och priser med varandra, så att du gör billigare kommer ut.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha