Information om fågelspindlar

Juli 1, 2016 Ide Uggla Natur 0 127
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Namnet fågelspindel är ett allmänt namn för en stor grupp av spindlar. De är spindlar inte bygga banor för att fånga byten. De fångar sitt byte genom att samla dem till fots eller pounce, några spindlar fånga byten från ett grävt dike. Namnet kommer från en berömd målning av Maria Sibylla Merian. På det visas en spindel wegsleept en liten fågel.

Läge

Nästan alla fågelspindlar bor i tropikerna eller subtropiska. De flesta arter finns i Syd- och Centralamerika. Vissa arter lever i regnskogar, savanner och andra i den andra i öknen. Det bor en del fågelspindlar i Europa. I Nederländerna bor också där: spindeln gruvan, bor han i barrskogar i södra delen av landet.

Anatomi

Tarantlar är de största spindlar. Goliath tarantula kan med benen räknas även 20 centimeter lång. I fångenskap är kända exemplar av 32 cm. Nästan alla fågelspindlar kan bita. Få har en giftig bett, t.ex. Phormictopus. Kroppen består av två kulor som är fästa vid varandra med en axel. Fronten är bröstkorgen. Den innehåller en mun och käkar, åtta ögon och åtta ben. Den bakre bollen är buken. Denna bok innehåller lungorna, som spindeln andas, och spinnare. Fågelspindlar, som bor på botten är håriga. Håren har ljusa färger. Honorna av fågelspindlar vara tre gånger så gammal som hanarna. En hona är 20 år.

Beteende

Fågelspindlar jagar ?? natt, vandring eller ett bakhåll. De äter levande byten, såsom stora insekter, ödlor, möss, unga fåglar och små ormar. Tarantlar kasta sig över sitt byte och bita omedelbart. Ofta finns det ett gift som förlamar i saliv. Bytet är ofta äts omedelbart. Det finns flera metoder som använder spinn för att fånga byten, det finns några som beskrivs nedan.
Den valdeurspinnen jakt från ett bakhåll. De är i ett sluttande korridor under marken som stängs med ett lock av jord och mossa. Ventil butikerna öppnas utåt. Spindeln drar bytet i mörka korridoren.
Naturen PEGer annan underart av fågelspindlar - gräva upp till en meter djupt i avloppsröret. Dessa är klädda med siden. Några centimeter är siden ovanför marken. Insekter att sitta ner, gripas och dras in. En speciell fågelspindel spindel är bomben. Spindeln kastar långa hårstrån från dess buk till angripare. På hud, ögon eller näsa ger håret en brännande känsla.

Förökning

Den kvinnliga fågelspindel är farligt för den manliga. Hon är en mycket större än hanen och kan se honom som byte. Först snurrar hanen därför en dräkt och droppande cum på det. Med särskilda sugkoppar, som kallas Bulpen suger spermier. Det är nu viktigt att få Bulpen honan.
Det finns olika ritualer som honan erkänner den manliga. Hos vissa arter hanen trumma mjukt på marken. Var fjärde sekund, pausar han. Hota en kvinna, då han springer iväg. Om hon går trumma, kan han vända sig till. Hanen går snabbt ut och lyfter ansiktet uppåt. Spindlarna är nästan vinkelräta mot varandra. Då hanen är Bulpen föra genitalier honan och sätta sperma inuti.
Efter befruktning, kvinnlig snurra en matta i en grotta. Sedan lägger ägg, varierar antalet per art. Honan rullar under mattan till en boll och hänger huvudet. Hon gör kokong öppnas igen, när äggen kläcks. Pojke stanna hos mamman tills de ruggar. Om 5% av pojke levde i naturen.

Att hålla fågelspindlar

Den fågelspindel är ett husdjur som är ganska lätt att underhålla. Det finns lite omsorg och de är mindre farliga än de flesta tror. Tyvärr, ofta sina ägare snurra bli uttråkad, eftersom det fortfarande visar sig vara mattare än de förväntade. En spindel är ofta mycket lugn dag, de hatar touch. Storleken på terrariet och omständigheterna varierar per spinn. Maten består vanligen av syrsor som lätt kan hämtas på en djuraffär.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha