Information om essentiell tremor

Adalbert Holmgren Februari 21, 2016 Hälsa 56 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
För år, är en essentiell tremor den näst vanligaste neurologiska sjukdomen i Nederländerna. Tillståndet inträffar orsakas av kommunikationsfel mellan vissa delar av hjärnan som orsakar okontrollerad vibrationer. Detta ärftlig sjukdom förekommer hos människor i alla åldrar och anses vara mycket irriterande. Den viktigaste informationen om essentiell tremor kan läsas nedan.

Vem kan få det?

Mestadels människor med essentiell tremor sker i familjen, finns det faktiskt. Endast 5% av personer med essentiell tremor gör det utan någon genetisk orsak. Negativa till tremor är att den gen som orsakar tremor är mycket dominerande. Varje barn med en förälder med essentiell tremor måste få 50% egen. Den tremor manifesterar främst människor runt 40 år, men även personer under 20 års ålder kan ha påverkats. Under årens lopp, tremor i de flesta människor förblir densamma. Villkoret är tyvärr kronisk.

Kännetecken för en essentiell tremor

När en essentiell tremor uppstår okontrollerade svängningar som sker huvudsakligen i händerna eller huvudet. Vissa egenskaper hos en essentiell tremor kan vara:
  • Svårt att utföra precisa operationer såsom att hälla kaffe, indikerar glasögon, äter soppa och så vidare.
  • Vibrationer i huvudet eller händerna i extrem grad som finns på ett sådant sätt att de fungerar normalt inte längre möjligt.
  • Vibrationen av huvudet eller händer utan någon form av spänning är närvarande.

Resurser för att minska essentiell tremor

Om tremor uttrycka sig så att du inte längre kan utföra vissa vardagliga aktiviteter, det finns läkemedel som skulle kunna anges i samråd med GP. Total bota tremor är ännu inte möjligt, men belysningen av essentiell tremor är. För närvarande finns det gott om forskning för en bot för essentiell tremor. De läkemedel så som föreskrivs för att minska tremor är alla inte syftar till att bota tremor, men gör allt detta "misstag" att göra. I två tredjedelar av de människor som använde läkemedel mot essentiell tremor är detta verkligen minskar. För människor där det konstateras att tremor är ohållbar, är numera tillämpat en operation där det är de samlade bilderna i hjärnan för att rätta till felet i hjärnan. Dessa operationer genomförs i en stor del av folket att bli mycket framgångsrik.

Tips för personer med essentiell tremor

  •  I offentliga situationer där tremor är tydligt, bör du vara särskilt pinsamt. Om den åtgärd som du vill utföra inte lyckas så kan du säkert tala med någon i ditt område och be om hjälp.
  •  Berätta för dina vänner, familj och kollegor om din sjukdom så att de kan ta hänsyn till vid det
  •  Försök inte alltför mycket att göra för att vara att du lider av en essentiell tremor. Även för detta tillstånd kan vara att ju mer du arbetar med det, desto mer problem du har det.
  •  Begränsa inte ditt liv genom att undvika svåra situationer. Den tremor kan ha en negativ effekt på ditt liv. Har du märker att detta är fallet kan det vara klokt att ta sin kontakt med GP.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha