Inflation gör skuld värdelös?

Eva Hedstrom Februari 27, 2016 Miscellanea 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Slim, köpa ett hus med lånade pengar. Vid varje aviserade inflationen kommer att äta efter allt som skuld ?? ?? och i slutet av perioden kan du betala tillbaka lånet med värdelösa pengar. Man får ett hus i fastigheter och skuld kommer att stiga i termer av köpkraft på grund av inflationen i luft. Eller så de tror.

Den inflation som äter våra skulder

Bara minska dina skulder via inflation. Det är naturligtvis den största missuppfattningen eller största lögn bankerna skulle staten och byggbranschen få oss att tro på många sätt.
Vikten av staten
Staten har naturligtvis allt intresse som ivrig shoppare stimulera ekonomin och är villiga att investera stora belopp, vilket sedan hitta sin väg tillbaka genom skatt till statskassan. Dessutom är det skapar arbetstillfällen så att arbetslöshetskassorna är lättad.
Betydelsen av bankerna
Bankerna skulle naturligtvis vilja att bevilja kredit och pengarna lånas ut till pocket intresse. De har också ett intresse för, verkligen omfattas av alla typer av säkerhetsgarantier som ska lämnas på ett säkert lån.
Utan investeringar är att köpa ett hus ändå omöjligt. En del av den potentiella förlusten i en tvångsförsäljning är därför redan omfattas av den införda sina egna pengar! Och slutligen de säkrade också själva byggnaden medan normalt förbli personligen ansvarig för den återstående skulden. Detta är också en skillnad mellan oss och USA, där endast fastigheten är ansvarig. En ytterligare personligt ansvar de inte vet det.
Tillhandahålla ett lån ofta också går hand i hand med en dragkedja försäkring som ska täcka eventuella betalningsproblem. Alla dessa "extra kostnader" så du måste räkna faktiska inköpskostnaden och vem kommer att betala dig i slutet ingen tillbaka.
Vikten av byggbranschen
Och förutom intresse staten och bankerna, naturligtvis, talar om vikten av byggsektorn för sig själv.

Förstörelse skuld genom inflation, skämt av århundradet

Denna artikel är inte ytterligare diskutera utsikterna inom fastigheten själv, eftersom idén om "skuld förstörelse genom inflation, skämt av århundradet" som ett tema i sig tillräckligt.
Dock måste en sak vara klar i förväg: Där det finns vinnare, måste det finnas förlorare. Av de ovan nämnda berörda parter föreslår win-win situationer inte existerar. Det är nästan överallt så. Även i kortspel kan bara vinna om vad en annan förlorar.
I kredit spelet mellan dig och banken, kan det bara finnas en vinnare, och kallas banken. Eftersom en bank aldrig skulle överleva eller aldrig göra det till verksamheten, för med lånade pengar som har ett värde för en annan vid låga räntor gör det möjligt att köpa ett hus för att ta emot tillbaka relativt värdelösa sedlar efteråt.
Och vem vill minska problematiska skulder kan därför bättre överklagande till WSNP, de lagstadgade skuld fysiska personer

Tjäna pengar genom att göra skuld

Ingen kommer någonsin att bli rik genom att göra skulder och betala ränta på grund av inflation som skulder kommer säkert att urholka medan de inköpta varorna förblir intakta. Med andra ord, skulle det innebära att den part som tar emot ränta samtidigt förlorande parten skulle vara. Ett sådant system skulle bara pristagarna.
Vi är verkligen en nation av drömmare och dårar om vi redan nu de som tror med den mest skrämmande och oansvarig spekulation nästan hela det globala finansiella systemet och alla banker har väckt den i sak, om inte staten, eller snarare den skattskyldige skulle ha ingrep.

Inflationen Risk för dina besparingar

Tanken att inflations bladen skrumpna skuld är en vanlig missuppfattning. Konsumenterna kan bättre fokusera sin uppmärksamhet på en annan dåliga bieffekt av inflationen.
Många holländska med sina pengar på ett sparkonto. Och det bara kan snart vara ett allvarligt misstag. Att ha något till hands för oförutsedda händelser finns det inget bra alternativ till sparkonton. Men mängden av ungefär mer än ?? 10.000, - måste skyddas mot inflation. För vem som äger bara sedlar, begår ekonomiska självmord.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha