Infektionssjukdomar hos barn ?? Infektioner i mellanörat

Infektioner i mellanörat är en otäck smittsam sjukdom. Ett barn med otitis media har ofta svår smärta i örat. Är detta infektionssjukdom smittsam? Och vad är symptomen och komplikationer?

Infektioner i mellanörat

En öroninflammation är en infektion i mellanörat. Detta är den del inne i örat, bakom trumhinnan. Inflammationen orsakas av olika bakterier och virus som orsakar vanlig förkylning och andra luftvägsinfektioner.
Symtom och komplikationer
Vanliga symtom är på en öroninflammation;
  • Nå för örat, på grund av svår smärta,
  • Gråta när röra örat,
  • Feber,
  • Apati,
  • Täta förkylningar,
  • Ibland, spotta och / eller diarré.

Vanliga komplikationer av påssjuka;
  • TTO; trumhinnan är bruten och det kommer att finnas pus från örat,
  • Kronisk otitis media med hörselnedsättning,
  • Infektion i benet bakom örat,
  • Meningit.

Föroreningar och konsekvenser

En öroninflammation sker oftast som en komplikation av en förkylning eller en förstorad adenoid. Vissa barn är särskilt känsliga för i sina tidiga år. Tänd fluid från en öron urladdning innehåller bakterier och virus och är därför smittsam. Men det är osannolikt att någon kommer att bli smittade och även få en öroninflammation. Vanligtvis förblir en förkylning eller svår hosta.
Skydd mot dagis, lekar eller skola
Vissa smittsamma sjukdomar ett barn är helt enkelt inte välkommen i dagis, lekgruppen eller skolan på grund av den höga risken för kontaminering. Tidigare framställas genom Public Health Service regler. Barn med Otitis Media eller TTO behöver inte uteslutas, liksom barn med en vanlig förkylning.
Rapportering till Public Health Service
Vissa smittsamma sjukdomar är en läkare skyldiga att rapportera till Public Health Service att ett barn har denna infektionssjukdom. Öroninflammation och öra ansvarsfrihet behöver inte anmälas till hälsovårdsmyndigheterna.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Otitis Media är alltid mycket obehagligt, smärtsamma och ofta kommer tillbaka! Nyligen, det finns ett verktyg som finns i Nederländerna som kan korrigera mellanörat på ett helt naturligt sätt. Produkten kallas ActiMaris. Det är i vätska eller i en gel. Vid en infektion i mellanörat, är gelén väljs. Gelén injiceras i örat, så att säga, "full" besprutas. I allmänhet är sedan efter tio minuter till en halvtimme mindre smärtan. Eftersom ActiMaris gel består av havsvatten med aktivt syre kvar efter en halvtimme bara några ren havssalt bakom. Det är en naturlig, säker och effektiv metod!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha