Inblandning av föräldrar

Kellie Rosenqvist Februari 27, 2016 Hälsa 7 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Inte alla föräldrar är så glada, men du har föräldrar. De lät ingen möjlighet förbi att berätta hur du kör din verksamhet, du ska inte behöva detta och denna rätt. De kommer att göra det åt dig organisera ditt liv! Föräldrar. De är orsaken till din existens, och de stör existensen. Ibland lite, ibland kanske för lite, men väldigt ofta för mycket mot din vilja. Varför gjorde de låter dig fri? Det finns faktiskt inget att uppfinna ditt liv om föräldrarna vill ha dem, i större eller mindre utsträckning, det störa Moee. ?? Den pojken är för gammal för dig ??, ?? Denna disco är inte rätt, du ska inte gå dit ??. Eller de motsatta ?? Få ändå ut, du fortfarande har en flickvän ??.

Hopp och förväntan

Du frågar dig själv ibland undrar vad föräldrar faktiskt göra sina barn vill. Ur barnets sett det ofta verkar som det finns alltid bara att föräldrar vill ha vad barnet vill. Från ståndpunkten av föräldrarna berättelsen låter naturligt omvänt. Medan andra barn tydligen alltid göra saker som dina föräldrar som exempel, ser du andra föräldrar beter sig som den perfekta, toleranta, intresserade vuxna där du kan känna sig som fisken i vattnet.
Naturligtvis finns det föräldrar och barn som känner att de har drabbat bäst tillsammans. Men även där händer det att du undrar: Vad gör de egentligen göra för mig?
Vid tidpunkten flesta barn går i gymnasiet, ta en intresse för sex och ut, och börjar att utvecklas till självständiga varelser med sin egen uppfattning, har många föräldrar just nått den ålder då deras existens har tagit en stadig kurs.
De kan både framåt och ser tillbaka och känna att de känner mot båda sidor vad de har där. Många föräldrar tror att de faktiskt inte har mycket nyheter att förvänta sig mer av livet. Men de har sina barn, som alla är i början. De har alla chanser för sig själva, men om de inte är så dumt att göra samma misstag som mamma och pappa, om de vill lyssna på erfarenheterna från sina föräldrar ...
Det är en faktor som kan se till att dina föräldrar är alltid bakom dina trasor med slagord som: ?? Lär väl, se till att ha dina utbildnings-, ta inte dejta för tidigt ??.

Förlängning eller individ

En annan sak är att en hel del människor faktiskt inte uppfattar att andra människor också sant annars passar ihop.
Föräldrar tar ytterligare funktionshinder, deras barn uppvisar naturligt drag som de känner igen sig. Innan du vet att vissa föräldrar har bara ögat utan för det som deras barn ?? samma ?? har. De ser dem som ett slags förlängning av sig själva. När de ser sina barn gör saker som de själva har ånger eller att de finner besvärligt för sig själva, tror att de snart ?? Åh nej, nu inte göra samma misstag ??! och de kommer att vara på topp för att se till att inte händer. Men också vice versa: i områden där barn skiljer sig från sina föräldrar, de ser lätt över det.
Liksom de föräldrar som vill att deras barn ?? hobbies ?? har. Eller gå mycket tidigt uppvaktning. Någon med en annan uppfattning kan fortfarande vara mycket glad ibland för föräldrar och lite svårt att acceptera när det gäller deras egna barn. Och de vill att deras barn fortfarande mestadels vilja se glad.

Besvikelse och avund

Ibland föräldrar ställer så höga krav på sina barn som ingen någonsin skulle kunna uppfylla. Eller de berätta för sina barn dystra tonen att de bara inte behöver börja, vad säkert inte för närvarande återspeglas. Dessa föräldrar är ofta själva mycket besvikna i sina egna liv. Ibland verkligen tror de att ingen kan uppnå hans ideal, det är omöjligt. Och ibland är de faktiskt avundsjuk. Föräldrar är bara människor, och en del föräldrar kan inte uthärda tanken väl att deras barn kan visa dem att det kan vara annorlunda.

Ordinarie kärlek och omsorg

Men de flesta föräldrar är bara bekymrade över sina barn och bara älskar dem. Endast de fortfarande ofta används för att deras adolescent barn, så länge som de är relativt tonlös, har beroende föräldralösa sett framsteg. Och låt oss vara ärliga, du beter inte alltid ansvarig. Vem gör det väl så småningom hundra procent?
Det bästa råd du kan få som ett barn: Tänk om de är rätt och på vilket sätt. Skylla dem att du aldrig kommer att komma hem i tid och få du verkligen i de mest oregelbundna intervaller under natten aanzwalken, planade det klanderfri. Har du någonsin misslyckas och du inte gör dina läxor, inte börja skrika att du så förfärligt gör ditt bästa.
Med barnsliga saker att göra du fortsätter inte vettigt, absolut inte i de av dina föräldrar att du vill imponera på dig är gammal nog att begränsa dina egna angelägenheter. Cap så din egna angelägenheter så mycket som möjligt. Du kan inte göra det, inte vara envis, inte skämmas och be om hjälp.
Prata med dina föräldrar. Plocka stunder som de inte bara arg på dig. Förklara för dem hur du sätter ihop, hur gör du tackla saker, på vilket sätt du är annorlunda än dem. Men framför allt, fråga dem varför de vill att du ska göra det eller det. Hur de gjorde innan. Försök att låta dem prata om vad de ska göra med sig själva. Så att de kan äntligen få själva märkt att de har sina egna missade möjligheter att låta dig göra det genom sina egna besvikelser skjuta i dina skor, eller vill öka sina egna egon från din prestation. Vissa föräldrar kan kanske göra bättre genom att först komma överens om att höja om en släkting eller bekant är med, som du kan förvänta dig en liten fest kommer att välja för dig eller åtminstone partisk. Men många föräldrar är inte så ?? tolk där ?? vid behov. Eftersom många föräldrar är bara väldigt förnuftiga människor som vill något bättre än relationen med sina barn så bra som möjligt. Och de uppskattar det om du är intresserad av dem och berätta vad du skulle vilja från deras. Eftersom det är förmodligen en av de bästa sätten att övertyga dina föräldrar att du är en förnuftig person som har rätt till sitt eget liv och sitt eget sätt att göra saker!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Giölin Bergman
  Like 1   Dislike 2

Så jag är 15 och har ett liv som skulle ha velat mina föräldrar, jag är på gymnasiet och har en sport och en hel del vänner, detta fortfarande inte låter gör det så mycket men mina föräldrar inblandning i skolan allt jag kommer tillbaka till highschool, Jag kan inte lära sig, har sömnlösa nätter av problem som kommer under dagen med mina föräldrar eftersom jag ser det ett annat liv för mig än jag vill krijg.Daarnaast Jag har min "alltid" perfekt bror, lär han väl och alltid får en 8 , 9 eller 10.Daardoor vill att mina föräldrar att jag gillar honom undervisning och stå på rapport.Ik är också en rimlig gamer, jag har precis börjat min egen YT kanal och lägga till en hel del att mina föräldrar inte gillar detta, om jag gör en video med FaceCam till det är dåligt, om jag sätter mitt namn + efternamn slecht.als talar om är att jag berätta för dem alltid när de går till staden och ett tufft samtal annan mans namn bara för att komma, alla ser ditt ansikte och hör alla som namn och ingen cares.ik kan faktiskt ingenting, de litar inte på mig med ett bankkonto och om jag frågar varför det är mitt svar: "Du går bröt köpa som Minecraft" .Detta deras enda argument, ett spel där du är på publika servrar när en hög rang köpa för 5 euro tror att hon är rätt att jag sedan vill göra överallt, om jag gör så fel får jag tillbaka straff och tillät mig en vecka min PC inte zien.mijn liv har verkligen en enda röra, jag vill också köpa två armband för 4,50 euro, men det är inte för att jag är i en dålig skola, men om jag var en gång i AH som en tid vad jag ska köpa och ge 10 euro att äta och dricka mer än vad som är bra och jag kan göra det i stort sett varje dag tills vi bröt zijn.daarnaast vuxen lösa metod, redan försökt och vad som händer, hålla vast.ze prata med mig som ett barn efter en vecka och sedan gå vidare skvaller som de ligger i sängen och tror att jag sover -_- det är faktiskt två stora barn som finner mig oansvarigt och oseriöst, bara för att jag och hela moget sätt bara ge goda argument varför de något vinden.My blir livets skit idag

Auguste Mörner
  Like 5   Dislike 1

Jag har en 7 månader zoal en engagerad relation. Det har aldrig varit ett stabilt förhållande, både jag och han och mina föräldrar tvivlar om oss. Vanligtvis är det bra, men sedan går ett par dagar där igen sämre. Tidigare har jag haft med både mamma och pappa en allvarlig stark bindning men eftersom jag fick dem engagerade uppvaktningen är verkligen för mycket. Tthe har ofta hänt att mamma skickar textmeddelanden till min kärlek utan mig att veta om det, att tala om för honom att han säkert måste tro med mig och sånt. Jag är stekezot det. s'morgenstot av kvällen de frågar vad vi har gjort när vi har varit borta och de tror att det är rätt, har vi varit någonstans för ett tag var daghotel bio. Dessutom kan jag mina rygg inte gå när jag kommer till samtalet eller textmeddelandet "och vara eller de snart tror att deras väg. Måste jag verkligen ingen privatliv? Ackord, jag fortfarande bor hemma, och då är det normalt att de vill veta allt. Men jag är en ung vuxen kvinna som vet vad hon gör. Tja, det är den första relation jag har, och de är förmodligen rädd att jag kommer att göra ont och sånt men jag är ofta beskäftig i och destilleri. Ibland har jag inte stanna hos mig.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha