Ibland förföra det motsatta könet lever farligt

Gustaviana Bergmann Februari 28, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Förföra en attraktiv person att inleda en relation för en man är inte alltid utan risk ?? s. Som exempel kan vi vara på Argus som skadar vårt rykte eller påverka vårt förtroende. Eller vi kan även gräla och oenighet har med den personen om vi kommer att vara obekväma eller taktlös arbete. Men jämfört med djurriket kan hända oss relativt lite, eftersom många arter älskog måste till och med döda arbetstagare.

Människor

Vi människor lura andra nästan dagligen. Ibland på grund av affärsmässiga skäl, för någon att skärpa vår vagn, vi av den andra personen något att få gjort. Men ofta eftersom vi är intresserade av andra och vill inleda en relation. Kan förföra en dating period början som ibland leder till en längre relation. Dating period är en tid då vi vara sårbara i hopp om att den andra personen reagerar positivt på våra närmanden. En titt på djurvärlden visar att vår sårbarhet i höstas när vi inser hur riskabelt är dating scen för många arter.

Djur

Speciellt ryggradslösa djur löper stor risk ?? s under möten med det motsatta könet, med ofta leder till döden. Ryggradslösa djur är djur utan en ryggrad eller ryggrad, såsom insekter, maskar och blötdjur. Professor i evolutionsbiologi vid Free University Amsterdam förklarar varför nietgewervelde djur, i varje möte med det motsatta könet i rädsla för sitt liv:

Dating Fas

I djurriket, varje förförelse och ultimata förspelet med en partner jämfört med dejting scenen, eftersom de flesta djur, men hans enda parning och ingen lång kärleksaffär. Förspel är, speciellt i nietgewervelde djur som används för att bygga ett förtroendefullt förhållande. På detta sätt, djur berätta för varandra: Jag vill skada dig. Jag är samma art som du och jag vill vara med din partner.
De måste göra sina avsikter och i förväg eftersom par i djurvärlden är ofta farligt. Till skillnad från människor, många ryggradslösa djur dvs ingen synlighet. De kan därför inte direkt se vem som är där för dem och om personen har goda avsikter. Så det finns en igenkännbar ritual nödvändigt att fastställa att den andra är rätt matchning.

Spin

I vår omedelbara omgivning snurrar ett bra exempel. Sexuella beteende spindlar, kan vi alla konstatera spindelväv i vår bakgård. Där ser du enstaka spindlar är upptagen med att göra vilda rörelser. Detta gör hanarna för att visa att de vill ha kvinnliga par.

Headless en bättre orgasm

Men efter allt hårt arbete för att övertyga andra om de goda avsikter, kan det fortfarande vara farlig. Man bönsyrsa, är handlingen ofta halshöggs av den mycket större hona. Halshuggning stimulerar parningsbeteendet av den manliga. Hanen går sedan huvudlös nämligen ganska löst, tills han slutligen dör.
Vi måste samla ofta mod att gå upp till den andra och visa att du han / hon gillar. Men flytta nästa gång uppmuntrades av det faktum att när människor är bättre beväpnade än de flesta andra djur.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha