I WW! Ska jag sälja mitt hem?

Cyrillus Brodd Februari 28, 2016 Miscellanea 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Under vissa förutsättningar har du rätt till arbetslöshetsersättning i att förlora ditt jobb. Inledningsvis ett privat hem och det egna kapitalet i hemmet inte kommer att påverka nivån på förmånen. Detta kan vara annorlunda utan rätt till arbetslöshetsersättning eller efter den tid då rätten till arbetslöshetsersättning. När du köper ett hem är bestämmelsen baseras på inkomsten vid den tidpunkten. Banken kräver i allmänhet en fast anställningsavtal med arbetsgivaren, men en tillsvidareanställning ännu inte erbjuda inkomstgarantier för framtiden. När förlora ditt jobb, är det till en början rätt till arbetslöshetsersättning om villkoren är uppfyllda. En stödmottagare med ett privat hus behöver inte frukta en begränsning av förmånen i samband med bostadsägande.
Efter arbetslöshetsersättningen kan ha rätt till en assistansersättning. För rätt till dessa förmåner skall där tittar på den finansiella ställningen för mottagaren. Det kommer också att titta på det egna kapitalet i sina hem.

Arbetslöshetsersättning ska vara tillräcklig för att ha råd med de månatliga utbetalningarna

Att äga ett hem inte påverkar rätten till arbetslöshetsersättning, men med lägre inkomster måste gå att arbeta för att hålla hushållet ekonomiskt flytande. Arbetslöshetsersättningen uppgår under de första två månaderna, 75 procent av slutlönen. Under den återstående perioden förmånen är 70 procent av slutlönen. Bidragsbeloppet begränsas till maximalt dagslön.
Under perioden av förmånen ska vara bra att betala för de månatliga avgifter och kostnader. Vi måste lyckas för att klara samma månatliga utgifter med en mycket lägre inkomst. Utgifterna är ofta baserade på den månatliga inkomsten. En minskning i resultaträkningen, bör utgifter också minskas. Om du inte under den period som rätten till arbetslöshetsersättning för att hitta ett annat jobb, kan utgifterna måste minskas ytterligare. Den socialbidrag är faktiskt bygger på existensminimum.

Sparande och socialbidrag

Socialbidrag är ett socialt anläggning. Detta är ett skyddsnät för personer som inte har sin egen inkomst. Avsikten är att denna form av förmånen ges endast till dem som verkligen behöver det. Människor som har en förmåga har inte rätt till denna form av stöd. Detta är också anledningen till att familjer med besparingar över en mängd ?? 11 370 först själv att tjäna pengar innan de har rätt till socialbidrag. För en enda person innebär en summa av ?? 5685.

Övervärderar och socialbidrag

Övervärde betraktas som kapitalbindning i sina hem. Eftersom det är inte en sann pengar är fri att förfoga över är, en stor del av värdet av vänster av hänsyn. Övervärden som överstiger ?? 48 000 bara har konsekvenser för socialbidrag. Ett högre mervärde är ingen betalning verstekt, men ett förskott på övervärde. Fördelen är faktiskt tillhandahålls som en slags hypotekslån till den högsta värde är lägre än ?? 48 tusen.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Rörelser inom buddhismen
Nästa artikel Cykla längs Lahn
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha