I övergången från att tro att veta

Gullis Samuelsson Februari 27, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Synd illusionen ?? till evigt liv ?? från vår ungdom lite är det i många av de negativa känslor av ?? kort och kanske även meningslös existens "i dess ställe. Oroa sig för hur man urartar till sin ände. Livet är en ras av blöja för blöja. Man förändras snabbt efter studietiden, när framtiden var fortfarande full av löften.

Problem med tiden

Människan har problem med tiden, känslomässigt han tog examen igår ?? ?? och ännu i dag ?? ?? z ?? liv hälften över, i morgon ?? ?? Han är gammal och i morgon ?? ?? död. Han såg i går Jeanne Moreau i en film som en vacker ung sensuell kvinna, nu ser han henne på TV i en intervju som en gammal dam, han är chockad av hennes ?? hastighet ?? åldrande. Tidigare fanns som ?? s ingen jämförelse, det fanns inga bilder av det förflutna för att lägga bredvid den nuvarande. Det var en mycket enklare "det var alltid närvarande."

Från tro att veta

"Många av huset fortfarande trogen och allt var klart, tro var sanningen och syfte himlen, nu är vi i övergången från att tro att veta och det gör osäker. Folk tappar, tappa kontrollen, råder osäkerhet orsakar känslor av obehag.

Meningen med livet

"Oavsett om livet är meningsfullt eller meningslöst att vi vet bara som varför skapelsens är känd och vi vet mycket lite om. Vissa fysiker tror att vår kunskap är stor, att hon faktiskt tyder på att de inte är intensivt med hela skapelsen har varit engagerade för att de tror att deras kunskap är inte bra. Frågan ?? Hur Vem ?? är vad och varför skapelsens en liten del av svaret på vem, vad och varför av skapelsen Vi har ingen aning.

Man anpassar

Mot naturlig död ingen har att titta på, vi är andligen inte ens på vår egen begravning och sorg för parting vi har inte för att vi sadla våra släktingar med på. Varför fruktar döden, växer vi mot det, som vi är mycket trötta, vi vill sova. Om vi ​​lider av en dödlig sjukdom som vi måste lida någon smärta med aktuella mediciner och om döden ödmjukar oss vi behålla kontrollen över staten genom rätten till dödshjälp. Livslångt fruktan för döden är värre än döden.

Wakken i tiden

Tiden är inget fel, men vi är inte alltid i tid, han går med det vi upplever honom medvetet och då kan vi inte minns tiden, vilket minskar känslan av varaktigheten som ligger bakom oss. Tiden sträcker sig framför oss är känslomässigt mycket längre än så bakom oss, minns vi bara tid vi medvetet upplevt. Törnrosa sov känslo en natt men det var i själva verket ett århundrade, för hennes känsla varade seklet bara en natt.

Varje människa är en topppristagare

Tänk på att spermierna miljarder vi lyckats penetrera ägget, vi är alla förstapristagare och växa upp att vara människa. Miljarder förlorare är urladdade. Chansen att vinna för att bli en människa, är mindre än att vinna högsta vinsten i det statliga lotteriet. Alla män är förstapristagare och som enbart gör levande människa speciell. "
Rädsla gör döden som vi vill köra rätt centrum av våra liv. Den största gåvan, livet självt, gör människor olyckliga, det är löjligt. Kom ihåg att livet är en gåva varje dag en dag ökar.

Handfull jord

Endast andra alternativet var att persons ras till ägget hade förlorat en bror eller syster hade tagit hans plats och han hade stannat kvar en handfull jord med detta alternativ han har att jämföra sitt liv, är det som gör klart att varje ny dag vinst , gör gåva en dag mer. Han var en handfull jord, nu är han en människa ??.
Om en man är gammal han frihjul genom hans liv hösten när många kan göra något, men grunderna för ett jordiskt paradis. Han färdas längs vackra stunder; Man z ?? s minnen och vackra stunder han kan uppleva flera gånger och förlänger sitt liv känslomässigt.

Efterord

Exempelvis leder till ett övervägande av upptäckten av döds liv.
inte ledsen
Nu säger vi adjö, le
det var så vackert
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha