I den röda? Tips för att hålla din skuld gräns

Annsofie Lundmark Februari 28, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Genom oväntade uppsägningar, en skilsmässa eller sjukdom är det möjligt att din inkomst från en dag att falla kraftigt. Chansen är stor att du får i skuld. Om du tillbringa långa perioder är högre än din inkomst, förlorar du din finansiell reserv och röra dig hamnar i skuld, så enkelt är det. Men det finns sätt att hålla din skuld är begränsad, om du agera snabbt. Om du minskar intäkter från en dag till en annan stark exempel igenom en skilsmässa, sjukdom eller uppsägning, är det oerhört viktigt att du vidta omedelbara åtgärder och kommer att arrangera ett antal finansiella frågor. Även om du har andra saker på ditt sinne - en skilsmässa, sjukdom eller uppsägning ingen går situa- i kalla kläder, kan du undvika att bli onödigt långt i skuld beror på agera direkt. Följande åtgärdspunkter är enkla att följa och leverera snabba resultat.

Handlingspunkter:

 • Radera och avsluta prenumerationen
 • Sälj och handel
 • Spara
 • Dolda pengar

Radera och avsluta prenumerationen

Börja med att koppla bort alla lotterier där du deltar. Du ska bara delta i lotterier med pengar du pratar om och att du bara det längre. Dessutom, sannolikheten att du gör att big bang genom att vinna en större pris försumbar. Eftersom låt oss inse det: hur många lotteri vinnare vet du egentligen personligen? Ofta kan du avbryta lotterier via Internet, genom att fylla i ett formulär på webbplatsen för lotteriet. Mestadels du behöver ofta behöver din delegat eller abonnemangsnummer. Detta brukar anges på kopian av din faktura som du betalar för din lotteri. Observera att du är ofta ett öde man måste fylla i dessa former. Så om du har tre partier kommer då att behöva fylla i en sådan form eller tre gånger för att lägga till alla nummer separat till avboknings formuläret. Om du har allt korrekt ifyllda kommer du att få en bekräftelse via e-post av din uppsägning. Håll här bra. Telefon kan oftast säga. Telefonnumret lotterierna du hittar i allmänhet också på hemsidan. Telefonnumren i lotteriet är inte alltid lätt att nå, ibland i samtal eller i anslutning kostar pengar. Avsluta prenumerationen genom att fylla i ett formulär på deras hemsida kan visa sig billigare. Det kan ta längre tid innan du bekräftar din uppsägning. Kan inte hitta hur man avbeställa ange "unsubscribe" i sökskärmen av webbplatsen.
Sedan säger ni ert ekonomiska stöd till välgörenhetsorganisationer och donera alla dina hyllor. Den kommande perioden är dig själv du "välgörenhet". Visste du kan så småningom stödja några pengar och vill nödvändigtvis en bra sak då kan du bestämma vad du ska ge bredare under en dörr-till-dörr samling av några engångs insättning till kontot för din välgörenhet som du väljer. Annullering av filantropi eller donatoregenskaper som du brukar göra via telefon. På webbplatsen för den goda saken du tillhör kunna hitta information om telefonnummer eller sätt att ge varsel.
Gör sedan en lista över alla dina prenumerationer och börja recitera dem. Om du är i skuld eller riskerar att bli än de flesta abonnemang betraktas som ett slöseri med pengar, förutom att komma ihåg det finns ofta alternativ som ingen eller mycket mindre kostsamt. Så avbryter att teckning på:
 • TV Guide: över Internet eller via TV: n är gratis att titta på vad som hände senare samma dag eller dagar senare väntas på tv.
 • tidningen mest nyheter du kan läsa på nätet gratis, dessutom finns det gratis tidningar och naturligtvis kan alltid nyhetssändningar i radio och / eller TV-ljud eller titta på dig.
 • tidskrifter, har biblioteket en läsning bord där mycket ofta de mest lästa tidningar presenterar de senaste utgåvorna. Även om du inte är medlem kan du bara använda läsbordet. Sök med dina barn en ny läsebok ut, eller låta dem ta en komisk att titta på och sedan besöka en härlig halvtimme eller längre det själv sitta ner och läsa den.
 • Gymmet: om du är bland de 50% av den holländska med en prenumeration på gymmet att det knappast visar än det är i denna snäva tids bara en sak: avbryta prenumerationen. Utom spara dig en hel del pengar för mycket frustration. Oftare gå eller cykla ärenden i stället för körning sparar pengar och ger dig också omedvetet mycket extra träning på!

Gör hushållet hjälpa ut genom dörren och ta dig tillbaka till ditt hushåll. Om du blir arbetslös, har du också vädret mer tid att göra det själv. Endast med allvarliga hälsoproblem av dig själv eller din partner kan kräva att du fortsätter att hjälpa till. Pröva också fortfarande skära ned på dessa kostnader genom att stödet har en timme eller mindre kommit, eller en gång varannan vecka i stället för varje vecka. Vissa hushållssysslor såsom fönstertvätt eller dammsugning vinden kan vara lite mindre ofta gjort utan hygien kommer in i ditt hem på spel.
Har du energi kvar efter ovanstående vänligen även alla dina försäkringar under mikroskop. Onödig försäkring till exempel du behöver ta bort en fortlöpande reseförsäkring eller dubbel försäkring. Dessutom kan det vara lämpligt att justera vissa försäkringar, till exempel det är en synd att hålla säkra din tio år gammal bil all risk.
Onödigt men ett akut problem du har lite fickpengar verkligen kan inte göra de små impulsköp sent överflödiga, ofta lyxvaror utelämnade. En massa blommor att köpa för dig själv, hur mysigt och billig också: inte längre köpa. Detsamma gäller om dvd'tje som ny bok av din favoritförfattare eller trevligt duk speciellt för jul / påsk / grillfest eller födelsedagsbordet. Varje vecka gör ett impulsköp kostar € 2 mer än 100 euro per år! Om rökning, vi måste bara göra ett fåtal fula ord. Sluta! Rökning så! Det finns inga ursäkter för att inte sluta. Stress, på grund av din skilsmässa, sjukdom eller arbetslöshet du redan har och som går inte genom -blijven- rökning. Sök hjälp om det behövs, även om det kostar pengar. Till priset av 4 till 5 förpackningar av cigaretter du själv betala din hjälp.

Sälj och handel

Genom att skickligt sälja och lösa dig - overbodige- saker du kan utan alltför mycket besvär tjäna en nätt summa tillsammans så att du kan minska din skuld eller att lägga det åt sidan för svåra tider. Tänk på att sälja till exempel:
 • din guldsmycken. Du kan nu enkelt sälja genom dessa guld köpare. Obs: guld köpare som skriker mest högljudda att de ger högsta andrahandsvärde, som inte alltid ger. Det pris de kan erbjuda dig gratis. Gör din hemläxa och gräva framsteg inom guldpriset. Av näringsidkare som öppet sina priser / priser visar och anpassa det till den föränderliga marknad du vet det snabbaste och bästa var du står. Du kan också leta upp priserna på webben och ringa en återförsäljare nära hemmet för att fråga vad hans eller hennes handelspriser.
 • onödiga saker och kläder marknaden genom exempel. De vanligaste poster är baby och barn redskap, om det i gott skick och inte alltför gammal. Designkläder har ett högre andrahandsvärde än kläder av en textil super eller bulk butik. Rengör verkligen läckra på!
 • böcker, CD, DVD och spel, det är möjligt via marknadsplatsen. Men böcker du kan omedelbart erbjuda och säljer via butiker i Slegte. Ring i förväg för den gren av ditt val eller den anställde som gör intaget faktiskt finns. Dina böcker sedan valideras och omedelbart betalas kontant vid godkännande. Även via bol.com du kan nu sälja dina begagnade böcker. Men Bol.com avgifter handläggningsavgifter som består av ett fast belopp och en procentsats av försäljningspriset. Dessutom sjöfarten måste du betala till den person som köper din produkt och de fyra veckor för att betala för sitt köp. Detta står i kontrast marknadsplats där det är brukligt att betala först innan poster skickas och där köparen måste betala porto.
 • bilen; Det finns ingen anledning att tro varför du behöver en andra bil i tider av finansiell kris. Även fortfarande kostar en bil massor av pengar, åtminstone hundra euro per månad vägskatt, försäkring och underhåll. Din bil kan nu sälja sig mycket väl via Internet, till exempel genom marknaden eller bilbana. Fördjupa dig i de priser för liknande bilar. För en snabb försäljning är en bra idé att prissätta bilen kraftigt, genom att erbjuda honom vad sätter priset.

Spara

Du kan spara på en massa saker, såsom:
 • Shopping: du är ansluten till dina märkesvaror: hitta de billigaste snabbköpet som har sådana produkter i sitt sortiment. Förutspå snabbköpet flygblad för listor över din favoritmärke artikel. Annars köper oftare kallas B eller till och med varumärken. Dessa ligger ofta vid botten av hyllorna i stormarknaden. Kvaliteten på dessa produkter är i allmänhet ganska bra, bara förpackningen - och därmed strålningen - är billigare. Men spagetti spagetti är om det är i en vackert designad förpackning - med den där bilden av den italienska familj där olijfgaard- eller på ett enkelt tvåfärgad väska sitter och smör i en pappersomslag är egentligen samma produkt som den i den gyllene omslag. Däremot kan prisskillnaden uppgår till tiotals cent! Det är otroligt hur mycket du kan spara om du tar sig besväret att böja något mer! Du kan också välja att aldrig betala fullt pris för en märkt produkt. Denna avsikt, kräver dock ett smart sätt att handla samt ett vardagsrum utrustat med tillräckligt med lagringsutrymme, så att du kan köpa över från den listan. Observera att du inte kommer att använda den artikel du köpt så billigt, det skulle motverka syftet precis utanför.
 • För kläder, presenter och mat gör: skapa stora hem är billigare och mycket roligare. Det åtminstone ger en bra känsla: samma artikel, gjort sig bråkdel av priset!
 • Små besparingar kan samlas in genom smart att gå med till exempel vatten, använda vatten från reservoaren av din kondenstumlare att ge dina växter. Använd torktumlaren för att minimera, till exempel, bara för att få mjukare och snabbare dessa tunga handdukar torrt. Hang mest var bara på ett rack. Dina kläder då ändå förblir trevligare. Varje liten bit hjälper!
 • Fördjupa dig i din energiräkningar: kanske är det mer fördelaktigt att byta till en annan energileverantör.
 • Ta din mobiltelefon, slutligen, en gång undersökte: första inventering av hur länge din prenumeration är fortfarande igång? Kan du byta till en billigare leverantör eller annan prenumeration billigare? Detta tar tid och ansträngning, men det finns en hel del pengar för att rädda den.

Dolda pengar

Leta efter gömda pengar i ditt hem! Med detta menar jag värdefulla papper, stämplar, kort och även artiklar som du kan lösa in mot kontanter. Som exempel kan nämnas:
 • Besparingar Frimärken och punkter: det är inte känt för alla att du är handel frimärken, som du får till exempel fri vid tankning eller till exempel Sligro kan också byta dem mot kontanter. Få dina lådor hemma, handskfacket i bilen, din plånbok och tömma väskan på jakt efter dessa sälar. Inventera vad de söker på Internet och om dessa har något värde -contante-. Ta nästa gång du är i motsvarande butiken kommer att bli en besparing kort, och hålla de stämplar som den prydligt. Sedan somnar och betalas det!
 • Besparingar Passes: de största spar korten i Nederländerna är utan tvekan miles passerar och freebies passera, men visste du att du också kan lösa in poäng på det för pengar? Minimum 1500 freebies du kan lösa in på 7,50 euro efter att ha avslutat en så kallad "cash-form vid BP station. Du får dina pengar dumpade sedan efter cirka två veckor på ditt konto. När luft miles du kan lösa in maximalt 3000 poäng varje gång vid 15 € rabatt på tankning på Shell. Praktiskt om du bara väldigt tight och fortfarande måste tanka! Det finns också hundratals andra spar kort i Nederländerna på marknaden. Otvivelaktigt betecknar plånbok full av dem. Se dem alla en ordentlig titt och ta reda på om du kan handla balans även kontanter. Internet är en bra källa för denna.
 • Presentkort: boken kuponger, spritbutik kuponger, kuponger blommor, turist kvitton, et cetera, som inte känner dem? Rota igenom din hus ser vänster anteckningar och förvara dem på en permanent plats. Nästa gång du behöver köpa en present till någon du räkna med en sådan bon!
 • Gamla mobiltelefoner: är värda mer pengar än du tror. Även denna defekt har ett värde, förutsatt att de inte har vattenskador. Återigen, måste du shoppa runt ett tag, eftersom det där ingen har pengar för din gamla mobiltelefon sten finner ändå värt pengarna annan återvinnare. Du kan enkelt ange märke och modell av din mobiltelefon på Internet och se direkt vad det är värt. Kända innemers inkluderar zwipit, Zonzoo och återanvänder. Du registrerar dig själv och din mobiltelefon på, få ett kuvert hemskickad, packade din mobiltelefon, skicka upp honom några veckor senare pengarna är på kontot. Enkelt!
 • Gamla, tomma patroner från skrivaren kan också generera pengar. Så kasta inte bort men att hålla! Vissa butiker ger när man köper en ny patron pengar tillbaka för gammal. Det gör en skillnad, men det finns också återvinnings ändå ge pengar för tomma varumärke patroner. Återigen, kan du gå tillbaka till den bästa shoppingen runt på Internet.

Lycka till!
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Varför mitt barn är ful
Nästa artikel Ansök Style
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha